Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Deportivo Kariyerim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Deportivo Kariyerim

Galatasarayı Türkiye Süper Liginde şampiyon yaptıktan sonra istifa ettim ve bodrumdaki yazlığımda dinlemeye ve tatilin tadını çıkartmaya başlamıştım taa ki bir telefon gelene kadar arayan deportivo başkanı Cesar Lendoiro dan başkası değildi çat pat ispanyolcamla tek anladığım Eralp Baba gel kurtar bizi demesiydi. Bende acıdım bir zamanlar rakiplerin korkulu şimdiki tatlı rüyası deportivo yu çalıştırmaya karar verdim havalanında beni sadece başkan karşıladı tercüman falan yoktu sorduğumda paramız yok dedi o anda ne kadar zor bi göreve atıldığımı anladım hedef olarak orta sıraları seçtim 1.7 trilyon transfer bütçem war değerlendirmeye çalışıcam

Bu hazırlık kampı
    http://img263.imageshack.us/my.php?i...ikkampidg2.jpg

Bu Transferlerim
    http://img232.imageshack.us/my.php?i...ansferskx6.jpg

Devamı Yarın....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kariyerinizi onayladım ancak resimleri link değil de thumbnail olarak koyarsanız daha renkli olacaktır.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Transferlerim:

Nacer Barazite : 80 milyar karşılığında deportivo'ya imza attı gelecekte ondan çok şey bekliyorum

Sergei İgnashevich: Cska Moskova takımından bonservissiz takımımıza katıldı.

Kirill Kombarov: Dinamo Moskova takımından bonservissiz şekilde takımımıza katıldı 20 yaşında potansiyeli war.

Mika Aaritalo: 550 milyar karşılığından Turun P. takımından transfer edildi sonraki sezon iyi bir paraya satmayı düşünüyorum

Not: Resimler için kusura bakmayın link olarak yollamıcam daha
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    La Liga 1. Hafta

Her iki tarafta kazanmayı hak etmedi bence maçta toplam çekilmiş 6 şut var 1 puan iyidir diye düşünüyorum bu arada taktik olarak ''total dominasyon'' u kullanıyorum başarısızlıkta sorumluluk kabul etmiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    La Liga 2. Hafta

Bu maçı eze eze kazandık mutluyum kaleye çektiğimiz 19 şutun 14 ü kaleyi buldu ve net skorla kazandık Espanyolu eli boş yolladık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    La Liga 3. Hafta

İyi başladığımız maçta Rocchi durduramadık hakem hataları maça damga vurdu haksız penaltı yüzünden ilk mağlubiyetimizi aldık önümüzdeki maçlara bakıcaz
    Last edited by Addolorato : 09.Şubat.2008 at 11:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim lige çok iyi başlayamamışsın umarım toparlanırsın.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

La Liga 4. Hafta

URL=http://imageshack.us][/url]

Kötü gidişimiz sürüyor umarım bir an önce toparlanırım 4-1 mağlubiyette defansım çok fazla S.O.S verdi devre arasında takviye düşünüyorum

La Liga 5. Hafta

Gol yollarında sıkıntımız olsada bu maçı kazanabilirdik kapalı kutu olan valladolid savunmasını açamadım acil galibiyete ihtiyacımız var

La Liga 6. Hafta

sonunda beklediğimiz galibiyete ulaşıyoruz o da rikinin son dakika golüyle taktik değişikliği düşünüyorum şu anda orta sıraları aşmam zor gözüküyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Başarılar dilerim lige çok iyi başlayamamışsın umarım toparlanırsın.

Mesajın için teşekkür ederim umarım toparlanırım
    Last edited by Addolorato : 09.Şubat.2008 at 17:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Kısa zaman da toparlanma dileği ile...

Barboros Hayreddin Paşa Akdeniz’e hükmettiği sıralarda Avrupa'nın yarısına sahip, dünyanın en büyük Hristiyan devleti olan İspanya'yı yaptığı baskın ve savaşlarla sarsmakta, binlerce İspanyol'u esir almakta ve İspanyol işkenceleriyle öldürülen Endülüslüler'in binlercesini de katliamlardan kurtararak gemileriyle Mağrip'e taşımaktaydı.
    İşte bu sıralarda İspanya’nın yiğitliği ile ünlü Galicia bölgesinin delikanlıları Barboros’a ve Türkler'e çeşitli konularda destek vermişler. Bu desteği içlerine sindiremeyen rakip kent Vigo Halkı ise ihanet saydıkları bu durum karşısında La Coruna’lılara "Türkler" adını takmışlar. Buna karşılık, La Coruna Halkı da Celta Vigo'lulara Portekizliler'e yakınlıkları sebebiyle "Hain" manasına "Portekizli" yakıştırması yapmışlar. İki komşu şehir arasında yüzyıllardan beri süregelen bu rekabet günümüzde ise özellikle futbolda kendini göstermektedir. Celta Vigo’lular, Deportivo’lulara Türkler'e verdikleri destek nedeniyle; Deportivo’lular da Celta Vigo’lulara Portekiz’lilere yakınlıkları sebebiyle, "Hain" yakıştırması yapmaya ve rakiplerince takılmış bu adları inadına ve zevkle sahiplenmeye devam etmektedirler.
    Vigo şehrinin takımı Celta’da çok sayıda Portekiz taraftar derneği kurulmasına karşılık La Coruna takımı Deportivo'da da ateşli Türk dernekleri kurulmuş. İşte bu sebeple Deportivo La Coruna’nın her oynadığı maçta sahaya asılmış çok sayıda Türk bayrağı görebilirsiniz. Celta’lı futbolseverler derbi maçlarda "Türkler dışarı" diye tezahürat yaparken, Deportivo’lular da "En büyük Türkiye" diyerek gururla takımlarını desteklemektedirler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başarılar dilerim kardeş ama pek iyi bir başlangıc olmamıs hele zaragoza bozguna ugratmıs senı adeta neyse duzeltırsın ınsallah

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla Hikayeyi hiç bilmiyodum çok saol artık daha bi inançla oynıcam

La Liga 7. Hafta

Güç bela bu maçı kazanıyoruz ve yükselişimizi sürdürüyoruz umarım böyle devam eder.

La Liga 8. Hafta

Şanssız golle kaybediyoruz 85 dakikada kaçırdığımız gollerin haddi hesabı yok aaritalo haftalardır suskun kendide baskı hissediyo gol atamadığı için

La Liga 9. Hafta

İnişli çıkışlı grafiğimiz sürüyor umarım artık şu galibiyetleri seriye bağlarım

La Liga 10. Hafta

Bu maçı Coloccini nin üstün performansı sayesinde kaybediyoruz 2. yarı toparlansakta şutlarımızda valdes'i geçemedik

La Liga 11. Hafta

Almeria'yı rahat geçtik önümüzdeki maçlara bakıyoruz

Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Başarılar dilerim.İyi başlamışsın sayılır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İspanya Kupası 4. Tur İlk maçı

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=519&i=kupa1lk5.jpg][IMG]

Bu maçta tatile çıktım yine rikinin son dakika golüyle kazanmışız

La Liga 12. Hafta

Erken gelen kırmızı kart dengemizi bozdu bir maç kazanıp bir maç kaybetme modası devam ediyor bakalım nereye kadar gidicez böyle

Puan Durumu

Size İngilterenin puan durumunu koycam lütfen Arsenalin yerine dikkat edelim
    URL=http://imageshack.us]

Az sonra İspanyaya verdiğim ilk röportaj burda olacak....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Eralp Erginle Roportaj
    Muhabir: Evet Takımın başına yeni geçtiniz ve la ligada en az para harcayan klüp oldunuz neler söliceksiniz

Eralp: Ekonomik olarak durumumuz malum takımın elektriğiydi suyuydu çok para gidiyo. Ayrıca takım kriz içinde maaşlar zor ödeniyo valla ben bile maaşımdan biriktirip alt yapıdaki çocukları besliyorum

Muhabir: Ne kadar acı peki birazda klüpteki durumunuza gelelim bi kazanıp bi kaybediyosunuz nereye kadar böyle gidecek sizce

Eralp: Valla sitede bütün taktikleri deniyorum artık hangisi tutarsa başlarız seri galibiyetlere

Muhabir: Sezon sonunda hefeleriniz neler

Eralp: Ligi orta sıralarda bitirmek istiyoruz eğer işler yoluna fazlasıyla girerse UEFA kupasına katılma hakkı istiyorum ama oldu takım kötü giderse Küme düşmeme mücadelesi veren Arsenalin başına geçip bıkana kadar transfer yapmak istiyorum malum para olmayınca insan transfer nedir unutuyo

Muhabir: Açık sözlülüğünüz için teşekkür ederim başarılarınızın devamını değil artmasını dilerim

Eralp: Tamam teşekkür ederim iyi öğleden sonraları

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    La Liga 13. Hafta

Aaritalo'nun patladığı maç oldu hat-trick yaptı rakip ise bırakın tricki gol bile atmadı böylece taraftarımıza getafe şokunu unutturuyoruz

La Liga 14. Hafta

Villareal maçında kazandığımız bütün averajı kaybediyoruz ve yine moralsiz bi şekilde sahadan ayrılıyoruz üstüste gelen goller oyun planımızı bozsada 2. yarıda toparlanmaya çalıştık ama nafile iker casillası hiç bi şekilde geçemedik

La Liga 15. Hafta

Mallorcayı zorda olsa Sergio'nun penaltı golüyle deviriyoruz ve ligde 1 basamak yükselip 9. sıraya çıkıyoruz

La Liga 16. Hafta

Recreativo yu maçın son bölümünde bulduğumuz gollerle deviriyoruz ve yükselişimize devam ediyoruz böylece ligde 7. sıraya ilerledik

Transfer Market:

Barcelona Gudjohnseni bedava olarak teklif etti ama malesef gudjohnsen verdiğimiz maaşı az buldu ve takımımıza gelmeyeceğini açıkladı

Keşke biraz yorum yazsanız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transfer Market

Morgan De Sanctis sene sonu için Deportivoyla anlaştı böylece sezon sonu finans yaratmak için dudu auote satılacak

Last edited by Addolorato : 09.Şubat.2008 at 22:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Başarılar dilerim, transferler iyi. Hedeflediğin yerlere gelebilirsin umarım.
    (/s)

başarılar.........

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar kardeşim.Umarım toparlanırsın
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

nikomedya arkadaşın hikayeye ek olarak;

Deportivo & Los Turkos
    los turkos lakabı Deportivolulara ezeli rakipleri bir başka Galicia takımı olan Celta Vigo taraftartarları tarafından hakaret amaclı takılmış fakat bu lakabı klubun en büyük taraftar grubu olan Riazor Blues hakaret olarak almayıp bu lakapla grur duymuslar ve tribünlerde Turk bayrakları acmaya baslamıslar.

başlangıç biraz kötü olmuş ama düzeltirsin.. kariyerinde başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mesaj yazan herkese teşekkürü borç bilirim siz mesaj yazdıkça kariyerim devam edicektir...

La Liga 17. hafta

Ligin son 19. sırasında bulunan rakibimizi yenemedik maç boyunca golü arayan ve üstün oynayan bizdik ama kazanamadık atamayana atarlar

İspanya Kupası 4. Tur 2. Maç

Bu maçta yine tatildeydim uzatmalarda gelen golle kazanmışız 5. turda rakip murcia

Puan Tablosu:

Eğer böyle devam edersek Avrupa kupalarını zorlayabilirim hedef büyütüyorum artık yeni hedefim UEFA kupası ama ligde şimdiki maçlarım gerçekten zor

Atletico Madrid (İ)
    Valencia (D)

bu maçlardan 4 puan çıkarmak istiyorum

İnşallah çıkartırsın...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    İnşallah çıkartırsın...
    Umarım Çıkartırım

La Liga 18. Hafta

Bu maça aslında defansif bir taktikle başladım nitekim çok pozisyon kaçırdılar pablonun atılmasıyla taktiği değiştirmek yerine herşeyi akışına bıraktım goller üstüste geldi ve hedeflediğim 4 puanın 3'ünü aldık şimdi sırada 10 maçtır kaybetmeyen valencia var ayrıca bu galibiyetle ligde 6. sıraya yerleştik

İspanya Kupası 5. Tur İlk Maçı

Açıkcası kupa maçı olduğundan skoru avantajlı buluyorum deplasmanda oynuyoduk ve 10 kişi kalmıştık elimizden bu kadarı gelebilirdi ama olsun 2. maçta bu maçı alırım ve kupada ilerlerim

Transfer Market:

Ronaldoyla anlaşmak üzereyim eğer teklifimi kabul ederse sezon sonu için anlaştığım 2. oyuncu olacak

Yorumlarınızı bekliyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Transfer Market:

Evet Transferde hareketli dakikalar yaşanıyor şu saatlerde Deportivoda

Varan1)

Hertha Berlinin başarılı sol kanat oyuncusu Gilbertoyla her konuda anlaştık sene sonunda takıma katılacak herkese hayırı uğurlu olsun.

Varan2)

Takımımızda sık sık yedek kalan Filipe Udineseyle büyük ölçüde anlaştı transfer gerçekleşirse kasamıza 13.5 trilyon girecek

Varan3)

Milan tarafından satış listesine konan İnzaghiye kiralama teklifimizi yaptık kabul edildi artık herşey inzaghiye kaldı eğer kabul ederse sene sonuna kadar mavi beyazlı formayı giyecek

La Liga 19. hafta
    [URL=http://imageshack.us][/URL]
    Evet bugün kaybetmemiz gerekiyordu çünkü atletico madrid maçını kazanmıştık ve nitekim 2-0 kaybettik aslında maçtan 1 gün önce david villa nın milana gitmesi bizim için avantajdı fakat kullanamadık morientesin golünde kaleci hatası büyüktü ama maçın geri kalanında mükemmel oynayarak haftanın kalecisi seçildi formasını kaptırmadı

İspanya Kupası 5. Tur 2. Maç

Evet Riazorda güçsüz rakibimizden rövanşı fena alıyoruz oyuncularımı kutluyorum Çeyrek finalde rakip sevilla

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    La Liga 20. Hafta

Kötü oynayıpta kazandığımız ilk maç rakibin kendi kalesine attığı mükemmel gol sayesinde 3 puanı alıyoruz

İspanya Kupası Çeyrek Final 1. Maç

Çok mutluyum ilk kez A. madrid ten başka yüksek profilli bir takımı yendik golü villerealle anlaşan adrian attı aslında satmak istemiyordum ama yönetim kabul edince satmak zorunda kaldım

Transferlerim:

Sadece İnzaghiyi kiraladım ve sene sonu için de sanctis ve gilbertoyla anlaştım ve artık fakir değilim 20 trilyon bütçem var filipe ve adrian sağ olsun

Bu arada kariyerime ilgi az sanırım
    Last edited by Addolorato : 10.Şubat.2008 at 20:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Ne azı yaw ben varım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emirhan Cihad View Post
    Ne azı yaw ben varım
    Valla kardeşim sen olmasan benim kariyer boş kalır çok saol mesaj attığın için

La Lig A 21. Hafta Karşılaşması

Maç Öncesi:

Eralp: Biliyorum sıkıldınız artık Sevillayla oynamaktan yenin şu maçı bitsin juande ramos takımdan gitsin
    Aaritalo: Oo hala Juande Ramosmu takımın başında hocam bi 8.0.1 yaması yükleyin yaw olmuyo böyle
    Eralp: Sen sus bakiyim büyüklerinin işine karışma
    Aaritalo: Yannız ben senden büyüğüm sen 13 ben 22 yaşındayım bak oyun olmasak uçarım burdan sana haa
    Kombarov: Ben oynıcakmıyım kenarda köreliyorum dua et klübenin koltukları alttan ısıtmalı yoksa kış günü arıza çıkarırım haa
    Eralp: Sizde iyice şımardınız haa yollarım ikinizide takımdan Mika sana Lyon talip kombarov sanada siirt jetpa satırım haa ikinizide hadi maça gidin

Sergio: Gol attım beyendinizmi hemde tam 90 a Palop kalede oynadı hop hop.
    Coloccini: O golmuydu olum sen benim barcelona maçında kendi kaleme attığım 2. golü görcektin yok böle zamanlama tak diye kafayı çaktım kalecinin uzanamıca köşeye
    Eralp:***** kendi kalesine gol atmış övünüyo valla satarım seni lazio ya haa.
    Munua: Hocam galatasaraydan teklif aldım yıllık 3 milyon öro öneriyo gidiyimmi?
    Eralp: biliyomusun sana şarkı yazdım munua hadi gel dinleyelim

Kapatırsın kaleni gole Çaktı Luis fabiano bir vole
    yedek olarak başladın bıkmadın çalıştın yoğun tempoya alıştın
    sevdi seni bütün takım yarattın bambaşka bir akım
    tehlikeli şutlar attılar kurdan penaltılar bambaşka bi adamsın
    Sen Gustavo Munuasın

Munua: Gözlerim yaşardı

Quote Originally Posted by [B
    Kapatırsın kaleni gole Çaktı Luis fabiano bir vole[/B]
    yedek olarak başladın bıkmadın çalıştın yoğun tempoya alıştın
    sevdi seni bütün takım yarattın bambaşka bir akım
    tehlikeli şutlar attılar kurdan penaltılar bambaşka bi adamsın
    Sen Gustavo Munuasın

Munua: Gözlerim yaşardı
    Hiç güleceğim yoktuHadi devamını bekliyorum kariyerini tek başıma

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lig Kupası Çeyrek Final 2. Maç

Maç öncesi
    Eralp: Bu maçta topa hakim olmanızı istiyorum çocuklar
    İgnasevich: Hakim yerine avukat olsak
    Eralp: Sen geç dalganı 2 hafta sonra kendini moskova sokaklarında bulursan görürsün gününü
    Aaritalo:Hocam bi sorum var bilirseniz dünyanın en akıllı adamısınız tamammı?
    Eralp: Tamam sor bakalım
    Aaritalo: Onaltının yarısı kaçtır
    Eralp: Yemezler olm Beş altın hadi maça gidin yenilirseniz gözüme gözükmeyin

Maç sonrası
    Eralp: Ben size yenilmeyin demedimmi haa şoparlar
    Lafita: Valla fabyanoyu durduramadık
    Munua: Fabiano çaktı bi vole sevilla doydu gole yanii
    Eralp: zaten sana şarkı yazanda kabahat
    İnzaghi: Valla geldiğime pişman oldum yaw ne böle pas mas gelmiyo ben böle nası gol atcam nası eski inzaghi olcam biraz daha dikkat edin.
    Eralp: Peki Aaritalo sana bi sorum var bilirsen dünyadaki en akıllı adamsın
    Aaritalo: Peki
    Eralp: Limonu ikiye bölersek nolur
    Aaritalo: 2 yarım limon 1 tane tam limon
    Eralp: Ooo sen iyice bilimsel konuştun olm limbeş tabi bu arada yenmemiz için 150 bin dolar verdim kaleciye valla aldı parayı yattı yaw
    Adrian: Şu geçen federasyon başkanı diilmi yaw... hocam bizim teknik direktör palopla 150 bin dolara..
    Eralp:durrr
    Adrian: Şehrazat hesabı hocam burda söylesem ayıp olur...
    Başkan: Neeeee...........

'HAA ŞOPARLAR' kısmı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Transfer Market

Real Zaragozanın başarılı ön liberosu david generolayla her konuda anlaştık sene sonunda takıma katılacak

La Liga 22 . Hafta

Eralp: Güzel gidişimizi sürdürelim
    İnzaghi: Hocam Aimara önlem falan alcakmıısnız
    Eralp: Benim bildiğim aymar zeytinyağı markası yaw
    Hepsi Birden: ZUhhaahahahahah
    Kombarov: Hocam yaw filipeyi sattınız adam kalmadı yaw sol bek oynıcak beni oynatıosunuz ben sağ bekim sağ ayaklı sol bekmi olur
    Eralp: Olur olur bal gibi olur
    Aaritalo: Hocam bi sorum var bi bebeğe tır çarpmış bişi olmamış neden?
    Eralp: Bezi bariyerlidir olum şimdi gidin maça

Eralp: Tebrikler sezonun ilk yarısında 4-1 yenilmiştiniz gelişme var 1 puanda iyi ligde sağlam bi konumdayız kanımca
    Aythami: Hocam beni klübede unuttunuz haftalardır oynamıyorum
    Eralp: unutmadım yawrum bile bile oynatmıyorum unutulcak adammısın şu tipe bak(bkz resim 1)

Şu dişlere bak bee vampir dişi gibi maşallaahh

vampir değil dişlek vampir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla kariyerimi bitiricem galiba kimsenin yorum yaptığı yok bi emirhan kardeşimle bakıyoruz yaw bi o bi ben nereye kadar ben başka yorumlarda görmek istiyorum eğer devam etmemi isterseniz mesaj atın yeterli ( emirhan sen atma yaw )

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Sen devam et..İlgi var kariyerine merak etme..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

kardeşim ben takip ediyorum sen merak etme bu aralar pek uğramıyom net alemine ondan zaten diğer kariyer hikayelerine de ilgi düştü az canını sıkma

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Helal kardesim guzel is cikariyon sen Deportivoda, ekonomik durumu ayarla seneye daha ust siralar icin oynarsin

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Transferler lokum gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

La Liga 23. Hafta

Eralp: Sizden galibiyet aaritalo sendende gol bekliorm
    Aaritalo: Atarız hocam sen merak etme sonuçta biz bitirici adamız
    Eralp: senin bitiriciliğine haa kalenin içinden auta atıon lan bumu bitiricilik
    Riki: Dedem öldü ve İnzagi bana küfür etti
    Eralp: Ne dedi
    Riki bak you dedi
    Eralp: IIıııı kötü inzagi yaramaz inzagi sana ceza bu maç 2. yarı oynıcaksın şimdi maça gidin

Eralp : neden yenemediniz haa neden tamam riki senin ölmüş deden anlıormda dierleri alooo inzagi boş kaleye atamadın olm sana ne diyim
    İnzagi: Pardon maçtan önce yaptığınız konuşmanın etkisinde kalmışım
    Eralp: Bi daha olmasın hadi dağılın

Bu da Genel durum:

Ligde 6. sıradayım mutluyum ve gelecekten umutluyum

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri