Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • GB Oftaş

2 20.00%
  • Sivasspor

3 30.00%
  • Berabere

5 50.00%
1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: TSL 22. Hafta | GB Oftaş - Sivasspor

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sivas artık çözüldü.Antep karşısında adeta ezildiler ve bir puana dua ettiler.Oftaş bu maçı alacaktır...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sivas bu maçı alır dedim tahmin yarışmasında sonradan pişma oldum puan kayıpları ard arda geliyor Sivasta Oftaşta evinde iyi bir takım beraberlik olur bence.ya da 10 çifte şans
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Sivasspor.Bu galibiyet onları kendilerine getirmiştir heralde.Sivas'ın hemen büyük bir düşüşe geçmeyeceğini tahmin ediyordum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default TSL 22. Hafta | GB Oftaş - Sivasspor

Maç hakkında ki yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sivasspor Fenerbahçe maçıyla düşüşe başladı.Geçen haftada berabere kaldı.Bu maç berabere bitebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Oftaş dirençli bir takım geçen haftayıda puansız kapadılar bu maça asılacaklardır beraberlik bekliyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankette oyumu berabere olarak kullandım. Sivas bu haftada berabere kalır diye düşünüyorum. Eğer takımlardan herhangi biri yenecek olursada alt biteceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sivasspor ligde 2 maçtır galibiyet alamıyor.Oftaşsporda direnli , güçlü bir ekip.Zor bi maç oLur.Büyük ihtimalle berabere biter maç.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sivasspor puan kayıplarına devam edecektir.İlk ihtimal beraberlik.Alırsa Oftaş alır üç puanı...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Sivas düşüşe geçti.Oftaş ise Fenerbahçe maçında hiç varlık gösteremediler nerdeyse.Öyle oynamaya devam ederlerse Sivas bu maçı alabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivasspor Fenerbahçe maçından önceki yanlış motivasyon nedeniyle bozguna uğradı bunun devam edeceini düşünüyorum bu maçı kazanırlar bence ama genel olarak büyük düşüş yaşarlar

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sivas bu maçıda kaybedecek ve alt sıralara inmeye devam edecek diye düşünüyorum. Zincir Fenerbahçe maçından sonra kırıldı. Sivas artık süpriz olmazsa 4. olur sezon sonuna doğru.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sivas puan kaybeder ve sonunda bizde onların üstüne çıkarız puan tablosunda oftaş son haftalarda iyi top oynuyor fener macında da bunu 35 dk gördük ama penaltı demeye bin şahit gereken bir pozisyondan sonra maçtan koptular tahminimce berabere biter

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

hadi oftas en azından berabere kal

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sivasspor kendine geldi

Turkcell Süper Lig'de 22. Hafta karşılaşmasında Sivasspor deplasmanda Gençlerbirliği OFTAŞ'ı 1-0 mağlup etti. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda ilk yarısı da konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Sivassspor'a üç puanı getiren gol karşılaşmanın 5. dakikasında Mehmet Yıldız'dan geldi. İlk yarısı pozisyon açısından hayli kısır geçen maçta, iki takımda önemli isimlerinin yokluğunda hayli zorlandı. Özellikle OFTAŞ orta sahada Tozo'nun yokluğunu çok ararken, Sivasspor'un atak organizasyonlarında Mohammed Ali'siz hayli zorlandığı gözüktü.
    Son iki haftada yalnızca 1 puan alabilen Sivasspor bu galibiyet ile zirve yarışındaki iddiasını yeniden ortaya koydu. Bu galibiyetin ardından Sivasspor puanını 47'ye yükseltirken, OFTAŞ 27 puanda kaldı.
    MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
    5. dakikada İlhan'ın ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Mehmet Yılmaz, topu kaleci Recep'in solundan ağlara gönderdi. 0-1
    17. dakikada Sivasspor savunmasının hatasıyla topla buluşan Sandro'nun ceza yayı üzerinden vuruşunda top az farkla auta gitti.
    44. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Murat Kalkan'ın sert vuruşunda top üstten auta gitti.

16.02.2008
    Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri