1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Son 5 yılın en iyi Beşiktaş'ı

Default Son 5 yılın en iyi Beşiktaş'ı

Son 5 yılın en iyi Beşiktaş'ı

Turkcell Süper Lig'in lideri Beşiktaş, şampiyon olduğu 2002-2003 sezonundan sonraki en başarılı dönemini yaşıyor. Siyah-beyazlılar, 25. haftalar itibariyle son 5 sezonun en çok puanını topladı.

Turkcell Süper Lig'in lideri Beşiktaş, şampiyonluğa ulaştığı 100. yılındaki dönemin ardından en başarılı sezonunu yaşıyor.

Kuruluşunun 100. yılını kutladığı 2002-2003 sezonunda başarılı bir grafik çizerek şampiyonluğa ulaşan siyah-beyazlılar, o dönemin ardından girdiği duraklama ve gerileme dönemine bu sezon son vermek isterken, 25 haftanın ardından topladığı puanlarla, 100. yıldan sonraki en istikrarlı ve başarılı dönemini yaşamaya başladı.

Beşiktaş, 25. haftalar itibariyle son 5 sezonun en çok puanını, 4 yıl aradan sonra liderlik koltuğuna oturmayı başardığı bu sezon topladı.

Ligde 55 puanla liderlik koltuğunda yer alan siyah-beyazlılar, son 5 sezon içinde bu kadar çok puan toplayamamıştı. Şampiyon olduğu 100. yılda, 25 haftanın ardından 61 puana ulaşan siyah-beyazlılar, 2003-2004 sezonunda 54, 2004-2005 sezonunda 48, 2005-2006 sezonunda 42, geçen sezon da 45 puan toplayabilmişti.

Beşiktaş ayrıca 2002-2003 sezonundan bu yana ilk kez 25. haftayı lider olarak tamamladı.

100. YIL VE SON 5 SEZONDAKİ PUAN DURUMLARI

Beşiktaş'ın şampiyonluğa ulaştığı 100. yılı ve son 5 sezonun, 25. haftalar itibariyle puan durumları şöyle:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2002-2003 senesine bakınca içim gidiyor doğrusu keşke suankı topculara o gunlerden ornekler gosterılse o gunku azim.. pancu'nun 90+5 te 60 metre kosup attıgı gol, forvetsiz gidip galip döndugumuz deplasmanlar gol yemeden kazanılan 4 derbi.. ama bu senenınde hakkını vermek lazım gercekten ıyı gıdıyoruz Allah bozmsın..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Allah bozmasın.Havamızı tekrardan yakaladık.Gelecek sezon Tigana bunun temellerini atmıştı.İnşallah gelecek 5 sezonun en kötü Beşiktaş'ı bu olur..(Tabii bu performansın devam etmesiyle beraber )
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Lige renk geldi (her nekadar takımın renkleri siyah ve beyaz olsada ) Eski çekişmeler geri dönüyor sanırım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Nazar Değmesin..

Çok iyi gidiyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bu sene Bjk iyi gidiyor ama rakipleride çok fazla ve henüz bırakın şampiyonlar ligini UEFA bile granti değil..bundan sonra yapacagı önceki yaptıklarından daha önemli olacaktır bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emrah kusura bakma mesajını sildim. Diğer konuda Fıratcan'ın da mesajlarını sildiğim için. Ama Fırat'a mesaj atacaksan buraya yazdıklarını kopyalayıp sana gönderebilirim.

Konunun ve site huzurunun selameti açısından mesajı sildim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Peki anladım ..

Önemli değil biliyorum yanlış olduğunu ama gerçekten dayanamadım Teşekkürler hassasiyetin için .

Ya 2 arkadaşda ceza almış. Gerçekten üzüldüm böyle şeylerin olmaması lazım. Kimsenin kimseye güç ispatlaması gerekmiyor. Bu foruma giriyorsam sebebide ortamın düzgün olması. Umarım bir daha olmaz. Kendimde tartışmanın içindeydim ama benimkisi sadece nevsi müdafadan ibaret..
    Last edited by shamur1 : 11.Mart.2008 at 02:33

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gs, Fb ve Sivas'ın aynı puanda seyretmesi ve bir puan önünde Bjk liderliği ile devam etmesi uzun zamandır üç büyüklerin hiçbirinin kopmadan şampiyonluk yarışında olması güzel bir olay, cidden lige renk geldi

Mesaj Yetkileri