Originally Posted by
eXcitinG
HayırLı uğurLu oLsun iLhan bey.
Birşey daha iLave edeyip bu şekiLde bir tertip iLe duran topLarda savunma yapamazsın çok goL oLur yine. Biraz daha kurcaLaman gerekiyor
Yine iyi iş çıkarmışsın anLaşıLan.
Originally Posted by
eXcitinG
Duran topLarda ki iLaç da bende o yüzden bu şekiLde idare etmeye devam ediceksin o zaman
Rakibinizi ezin, parçaLayın, zaten fazLa atıyorsan ona da gerek kaLmayacaktır. Zaten benimLe karşıLaşmadığınız sürece de sorun yok
Originally Posted by
eXcitinG
Tamam konuyu dağıtmayaLım. Arkadaşımıza ayıp oLmasın. TotaL zaten diziLiş bakımında bir kere kazanıyor ve oLdukça iyi bir taktik. İLhan gibi bir takti deha sayesinde de oLdukça güçLü oLmuştur.
Biraz küstah yorumlar kanımca
Açıkçası arkadaşlar, kornerlerde sorun yaşayanlar eski taktiklerindeki "defending corners" komutlarını aynen uygulasınlar oyuncularına teker teker. Ben normal 4-4-2 taktiği korner komutlarnı uyguladım ve az gol yedim. Siz de bu taktik üzerinden değiştirin ve uygulayın.
Onun dışında benim diyen bu taktikten iyisini yapamaz diyorum. Hatta yapabilen çıkarsa bikini giyerim cidden.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi