1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Kobeavn 10 - 0 W.Bremen (HATA)

Hybrid View

Default Kobeavn 10 - 0 W.Bremen (HATA)

Bukadarına Pes Dedirtecek Nitelikte Fm de arada sırada oluyo böyle benim ilgimi çekti bu hatayı az önce aldım ve hemen paylaşayım dedim şampıyonlar ligi maçı ben sevilla yı yönetiyorum bu takımlarla alakam bile yok hatta kobeavn oyuncularından bir tanesini bile bilmem ama werder bremeni iyi kötü tanıyorum resimlere bi bakın isterseniz Bu Arada versiyon (8.0.2 Yeni)

Maçların Oynandığı Tablo

Maçın Ana Görüntüsü

Dizilişler

Görüldüğü Üzere Takım Sağaya 11 kişi Çıkmış Bir Tek Diego eskik oda Chelsea ya Satılmış

Kobeavnın Fixtürü

Bremenin Fixtürü

Görüntülerdede Görüldüğü Üzere Maçta Herhangi Bir Sıra Dışı Olay Yok (10-0 Dışında) Kobeavn Ya Hakkıyla Aldı Yada Oyuncular Dopingli

Maçtan Önce Alman Spor Yorumcularından "Bremen Bu Maçı Kaybetsin İlk Programa Bikini İle Çıkarım" Diyen Achamet Schakar "Futbol da Öyle Bir Skor Olurki Adama Bikini Değil Jartiel Giydirir" şeklinde Açıklama Yaptı Bu Espirinin Ardından Sayın Schakar ın ne yapacağı merakla bekleniyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

vayy anasını o ne be helal olsun kobenhavn a yıllardır averaj takımı olduğu ligde iyi averaj yapmış

Nesil
    2006

Bende Fenerbahçe ile G.Saray'a ASY'de 4-0 yenilmiştim; ama hata diye açmadım.

Bu skor olabilir sonuçta futbol tabii Werder 9 kişi kalsa iki üç penaltıdan gol olsa doğaldır; ama böyle bir sonucun olması üzücü. Kobenav yenebilir de 10-0 abartılı bir skor. Bunlar bir şekilde oyun tarafından engellenmeli.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=54394

Arkadaşlar bu tür konular için sabit başlığımızı kullanın.

Mesaj Yetkileri