1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Paragöz Cesar Delgado

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Default Paragöz Cesar Delgado

Ben bu futbolcuyu oyunun başında Real Madrid,Bayern Münich gibi büyük kulüplerin elinden kapmıştım.Bonservisi pek pahalıya mal olmadı ama kendisine senelik 3milyon euro bayıldım.İlk iki sene baya iyi bi performans gösterdi.Ama bu sezon tahamül edilemeyecek kadar kötü performans gösterdi.Ve ben satmaya karar verdim.Boca Juniors'la güzel bi bonservis bedeline anlaştım.

Olay bundan sonra başlıyor.Bu adam Boca Juniors'a imza atma şartı olarak benden sözleşmesinin sonuna kadar ödemelerinin yapılmasını(3milyon euro) ve ayrıca her yıl 1.6milyon euro istedi.Yaw bu adam kafayı mı yemiş???

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

biliyorum o oyuncuyu ama kulübü çok para istiyo oyuncu kolay ikna oluyo . . .

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Kulübünden 5 milyon euroya aldım.Boca JUniors'a 14 milyon euroya satacaktım ama adam saçmalayınca transfer iptal oldu işte...

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

hımm ama oyuncu pek paragöz değil bana göre . . .

yok abi bu adam paragöz , ztn butür adamları transfer ederkende belli oluo hakkaten bak gözü futbol oynamakta piyasa yapmak olan seçimini büyük takımlardan yana kullanırken , delgado ve çoğu genç oyuncu kim parayı basarsa oraya gidio

bide eran o msj ı koyabilirmisn foruma bende daha önce hiç olmadıda üslubunu merak ettm msj daki

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

o herkeste var da kim çok verirse ona gidiyo

ahaa az önce delgado yu milan la roma isterken borussia m'gladbach a gitti ama ben adu için barcelonayla kapıştm ve 16 yaşındaki çocuğa haftalık 75.000 euro verdm ama o barcelonaya gitti
    sakın manyakmısn die düşünmeyin alamıcağımı bildiğim için teklif yapmadan oyunu savelemiştm bide kabul eder falann o kaddar para veremem takım içindeki dengeleri gözetmek lasım
    ben atletico madrid im bu arada

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Ya olay bu adamın kim parayı çok verirse ona gitmesi değil.Benim onu başka kulübe satışımın şartı olarak benden 2yıl boyunca toplam 9.2milyon euro istemesi.Resmen mağdur olmamasına rağmen tazminat istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iyide o birtek cesar delgado için değil eğer bir futbolcu gitmek istemiyor ve sen onu zorla göndermeye çalışıyorsan yapıyorlar arasıra öyle şeyler .bide şey önemli gideceği klüp senin klübünden daha küçükse yapıyorlar büyük klüple anlaşırsa yapmıyo.ben alıştım artık youla yı her gönderişimde yapıyo bende kabul ediyom o gerizekalıyı görmemek için herşeyi yaparım
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by koray_capello
    iyide o birtek cesar delgado için değil eğer bir futbolcu gitmek istemiyor ve sen onu zorla göndermeye çalışıyorsan yapıyorlar arasıra öyle şeyler .bide şey önemli gideceği klüp senin klübünden daha küçükse yapıyorlar büyük klüple anlaşırsa yapmıyo.ben alıştım artık youla yı her gönderişimde yapıyo bende kabul ediyom o gerizekalıyı görmemek için herşeyi yaparım
    Haklısın.Zatn Boca ona benim verdiğimden daha düşük bir ücret verdiği için böyle bir şeyle karşıma çıktı.

Benzer bir şey bana da oldu Roma da Panucci yıllık 4milyon dolar alıyodu ama ben oynatmadım ve satış listesine koydum bi takımın kontratını kabul etti ama benden de 1.5mil dolar istedi ben de mecburen verdim

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

Default hakkaten oluyo

ben de sivok'u maccabi haifaya satmak istedim.adam benden o an aldığı paraya yakın para istedi. dedim öyle olcana bende yedek olarak dursun. satmaktan vaz gectim

Nesil
    2005
    Yer
    Konya/Selçuklu/Esenler Ad

bende de altan aksoy yaptı ama gerçektede öyleymiş gs den para alamayınca rize ye geçti

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

vay be bakalım daha neler öğrenicez
    benim başıma gelmedi hiç böyle bir olay

tevezde de böyle sorunlar oluyor parayı beğenmiyor

[quote=eran]Ben bu futbolcuyu oyunun başında Real Madrid,Bayern Münich gibi büyük kulüplerin elinden kapmıştım.Bonservisi pek pahalıya mal olmadı ama kendisine senelik 3milyon euro bayıldım.İlk iki sene baya iyi bi performans gösterdi.Ama bu sezon tahamül edilemeyecek kadar kötü performans gösterdi.Ve ben satmaya karar verdim.Boca Juniors'la güzel bi bonservis bedeline anlaştım.

Olay bundan sonra başlıyor.Bu adam Boca Juniors'a imza atma şartı olarak benden sözleşmesinin sonuna kadar ödemelerinin yapılmasını(3milyon euro) ve ayrıca her yıl 1.6milyon euro istedi.Yaw bu adam kafayı mı yemiş???[/quo

Bende jose Guerrero (Bayern den 20 M$ ALDIM Fenere) satmak istedim.Çünkü Tevez gelcekti.Adamı zar zor 7M$ a Middelsebrough' a sattım.Sözleşmesinin bitmesine 4 yıl vardı.Gitmek için şart koştu, sözleşme sonuna kadar 3M$ istedi herif yaaa,ayıptırrrr amaaaa..........

Mesaj Yetkileri