Tartışmaya açık bi konu olarak düşündüm daha önce açıldımı bilmiyorum ama 8.0.2 de 28 yaşına kadar oyuncunun yeteneği çok iyi artıyo klübün tesislerine ve uyguladığınız antrenmana bağlı bişey ancak çok üzücü bir yönü var 29 yaşından sonra oyuncunun yetenekleri dibe vuruyo şu anda 8.0.2 de roma yı çalıştırıyorum bence çok iyi bir takım ilk yılımda içinde bulunduğum bütün kupaları almayı başardım ancak dikkatimi çeken şey şu oldu bildiğiniz üzere oyuna başladığınızda totti nin yeteneği 180-185 lerde seyrederken ve henüz 29-30 yaşlarındayken bi sezon sonra 31-32 yaşlarına geldiğinde 164 e düştü yeteneği ve adam kadroya giremiyo hatta oyunda bir şey gördüm iyice ilgincime gitti milan ronaldo ile yollarını ayırdı diye yazıyo ve işin ilginç tarafı ronaldoyu alan klup yok yeteneği 144 potansiyel 194 bence oyuncu artışı çok iyi hiç bir sorun yok mancini yi bir sezon sonra tam 40 mn auroya real madride sattım yine aynı şekilde taddei yi 14 mn euroya real madride sattım cicinhoyu 18 mn a barcaya sattımyani yaşları 30 a gelmemiş oyunculardan çok kazandım.
Şimdi sizin düşüncelerinizi öğrenelim ama Size bir tavsiyem var 8.0.2 kullanıyorsanız Kadronuzdaki oyuncuları 28-29 yaşına gelir gelmez satın genç oyuncu alın bu arada oyuncuların en çok 23-27 yaşları arası çok ilerliye bildiğini gözlemledim