1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: TSL 27. Hafta | Gençlerbirliği - Ankaraspor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default TSL 27. Hafta | Gençlerbirliği - Ankaraspor

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gençlerbirliği geçen hafta aldığı 3-0 lık mağlubiyeti telafi etmek isteyecektir.Bence kendi seyircisi önünde kazanır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

De Nigris rüzgarı! 1-3

Turkcell Süper Lig'de 27. hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği ile Ankaraspor 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. Küme düşme hattını yakından ilgilendiren mücadele gülen taraf 3-1'lik skorla Ankaraspor oldu. Ankaraspor'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 34. ve 48. dakikasında De Nigris ve 90. dakikada Murat Tosun'dan geldi. Gençlerbirliği'nin tek golünü ise 79. dakikada Mehmet Nas kaydetti. Turkcell Süper Lig'de 5 hafta aradan sonra galibiyetle tanışan Ankaraspor puanını 27'ye yükseltti. Hafta arası Fortis Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ı 1-0 yenerek morallenen Gençlerbirliği ise başarılı performansını Ankaraspor karşısında gösteremedi ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
    Mesut Bakkal'ın takımı Gençlerbirliği, bu karşılaşmanın ardından Turkcell Süper Lig'de 28 puanda kaldı. Ankaraspor gelecek hafta Trabzonspor ile kendi sahasında karşılaşacakken, Gençlerbirliği son haftaların formda takımı Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.
    MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
    11. dakikada Engin'in sol taraftan ceza alanına gönderdiği topu Kahe, kale alanı üzerindeki Mehmet Çakır'a aktardı. Bu futbolcunun müsait pozisyondaki vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
    23. dakikada ceza alanının hemen önünde topla buluşan Hürriyet'in sert şutunda, kaleci Recep son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi.
    34. dakikada Tita'nın sağ taraftan kullandığı korner atışında, Risp'in kafa vuruşuyla kaleye yönlendirdiği topu De Nigris yine kafayla tamamladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.
    Karşılaşmanın ilk yarısı Ankaraspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
    MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
    50. dakikada Tita'nın sol taraftan ceza alanına yaptığı ortada, ön direkte müsait pozisyondaki De Nigris kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 2-0.
    73. dakikada El Saka'nın ceza alanına gönderdiği topa Mehmet Çakır gelişine çok sert vurdu, meşin yuvarlak Ankarasporlu savunma oyuncularına çarparak uzaklaştı.
    80. dakikada sol taraftan Mehmet Çakır'ın ceza alanı dışına gönderdiği topa Mehmet Nas gelişine çok güzel vurdu, meşin yuvarlak kaleci Senecky'nin üzerinden ağlara gitti: 2-1.
    83. dakikada Gençlerbirliği'nin kazandığı serbest atışı kullanan Mehmet Çakır'ın vuruşunda, top az farkla üstten auta gitti.
    88. dakikada Mehmet Çakır'ın ceza alanı önünden çektiği sert şutta, Risp'e çarpan top az farkla yandan kornere çıktı.
    90. dakikada Gençlerbirliği ceza alanına giren Murat Tosun'un vuruşunda, savunmaya çarpan top kaleci Recep'in yanından filelerle buluştu: 3-1.

GENÇLERBİRLİĞİ: 1 - 3 ANKARASPOR
    Stat: 19 Mayıs
    Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Kemal Yılmaz, Mustafa İspiroğlu
    Gençlerbirliği: Recep, Erhan, El Saka, Tuna, Hakan, Burhan, Kerem (Dk. 70 Addo), Mehmet Nas, Engin (Dk. 78 Mehmet Akyüz), Mehmet Çakır, Kahe (Dk. 46 Okan)
    Ankaraspor: Senecky, Risp, Emre Aşık, Tayfun, Erhan Albayrak, Hamilton, Hürriyet, Adem, Tita (Dk. 86 Orhan Ak), De Nigris (Dk. 68 Murat Tosun), Mehmet Yılmaz (Dk. 79 Özer)
    Goller: Dk. 34 ve 50 De Nigris, Dk. 90 Murat Tosun (Ankaraspor), Dk. 80 Mehmet Nas (Gençlerbirliği)
    Sarı kartlar: Dk. 51 Hürriyet, Dk. 53 De Nigris, Dk. 90 Murat Tosun (Ankaraspor), Dk. 51 El Saka, Dk. 73 Addo, Dk. 78 Engin (Gençlerbirliği)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

De Nigris Gerçekten Süper Ligin en kaliteli ve en verimli yabancılarından birisi bence.. Ankaraspor için büyük bi şans onun gibi bi oyuncunun olması..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

De Nigris'den ilginç iddia!

Ankaraspor'un Meksikalı golcüsü Antonio De Nigris, kendi isteğiyle oyundan alındığı Gençlerbirliği maçından sonra, "Maçın hakemi bana ilk pozisyonda kırmızı kart göstereceğini söyledi. Ben de bunun üzerine oyundan çıkmak zorunda kaldım" dedi.
    Turkcell Süper Ligi'nin 27. haftasında oynanan ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Başkent derbisinde Gençlerbirliği'ni 3-1 yenen Ankaraspor'da 2 gol birden atan De Nigris, maç sonunda ilginç açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın 68. dakikasında kendi isteğiyle oyundan çıkan De Nigris, hakem ile yaşadığı bir diyalogdan sonra maçtan çıkmak zorunda kaldığını söyledi. Maçın 34. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren Meksikalı golcü, 50. dakikada kendisinin ve takımının 2. golünü atarak durumu 2-0 yapmıştı.
    Attığı 2. golün ardından gol sevincini yaşamak isteyen De Nigris, Gençlerbirliği'nin Mısırlı savunma oyuncusu El Saka'nın müdahalesiyle yerde kalmıştı. Maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'nun gözü önünde cereyan eden olayın ardından El Saka, sarı kart görmüştü. Ankarasporlu oyuncuların kırmızı kart itirazları sırasında ilk önce Hürriyet sarı kart gördü. İlerleyen dakikalarda ise De Nigris, itirazları sonrasında sarı kart gördü. Bu olaydan sonra De Nigris ile hakem Mustafa Kamil Abitoğlu arasında bir diyalog yaşandı. Diyaloğun ardından yedek kulübesine işaretlerde bulunan De Nigris, ısrarla oyundan alınmasını istedi. Bunun üzerine ise Teknik Direktör Saffet Susic, 68. dakikada De Nigris'i oyundan aldı.
    Maçın ardından Ankaraspor Sportif Direktörü Hasan Çetinkaya ile birlikte katıldığı basın toplantısında yaşanan olayla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayan De Nigris, El Saka'nın kırmızı kart görmesi gerektiğini belirterek, "İkinci golü attıktan sonra El Saka bana tokat attı. Bütün bunlar hakemin gözü önünde oldu. Hakem ise El Saka'ya sadece sarı kart gösterdi. Daha sonra ben sarı kart gördüm. Maçın hakemi, karşılaşmanın içinde bana 'Seni ilk pozisyonda kırmızı kartla oyundan atacağım' dedi.
    Ben de bunun üzerine yedek kulübesine oyundan alınmam gerektiğini yoksa kırmızı kart göreceğimi söyledim. Onlar da beni oyundan aldı" diye konuştu. Golcü oyuncu, Gençlerbirliği maçıyla ilgili olarak ise, çok önemli bir galibiyet aldıklarını ve ligde kalacaklarına dair inançlarının tam olduğunu söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

De Nigris kaliteli bir golcü ve Ankaraspor golcüsüyle kazanmasını bildi tebrikler Ankaraspor.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri