Benim Kariyerlerim Pek Uzun Sürmüyor ama Bunu Sizinde Yorumlarınızla Sürdüreceğiz Umarım..
Kariyerime Almanya 2. Lig Takımlarından Carl Zeiss Jena ile Başladım.
![]()
Transferleri Yaptıktan Sonra Sıra Lige Gelmişti.. Takımdan Çok Umutluydum Medyanın 15. Olabiliceğimizi İddaa Etmesinden Sonra Büyük bir Hırsla Lige Başlıyorduk..
Lige Kötü Başlamıştık Sonra Biraz Toparlanır Gibi Olsakta Değişen Bişiy Olmamıştı..
Offenbach ve Koblenz Beraberliği Taraftarlarımızı Çileden Çıkarmıştı, Yapıcak Bişiy Kalmamıştı Takımın Kaptanı Ziegner'i İdman Bitiminde Yanıma Alarak Konuştum; Onlardan Olan Beklentimin Büyük Olduğunu Anlattım,Sıradaki Maçı Kaybedersek Benim Sonum Olacağınıda Güzelce Belirtmiştim..
Ligin Sonuncusu ve Sadece 1 Galibiyeti Bulunan Wehen Karşısında Çok iyi Oynadık ama Skor Bizim Lehimize Olmadı ve Soyunma Odasında Oyuncularla Helalleşip Güzelce Veda Ettim Ertesi Sabah Klübümüzün Başkanını Aradım ve Görevi Daha Fazla Sürdüremiyeceğimi Belirttim.. Medyaya Mazeret Olarak ise Stadyum Genişletilme isteğimi başkanın geri çevirmesi Olarak Gösterdik...
Aradan Tam 1 Ay Geçmişti Ben Memleketime Geri Dönmüş ve Ligi Takip Ediyordum.
28 Ekim Günü Beşiktaş'ın Başına Geçmek İstediğimi Yıldırım Demirören'e Belirttim ve Olumlu Cevap Aldım..
Işte Teklif Gelmişti, Sıkı Bir Pazarlığın Ardından Teklifi Kabul Ettim.
Beşiktaşın Başına Geçtiğimde Beşiktaşın Durumu Böyleydi..
Buda Kullanmayı Düşündüğüm Taktikdir. Yedek Klübemizin Kısıtlı Olması Başımı Ağrıtacak Gibi Duruyor. Ertuğrul Sağlam Klüpten Hiç Kimseyi Yollamamış ve Transfer Etmemiştir..
Kariyerime Yarın Dewam Etmeyi Planlıyorum. Hepiniz Esen Kalın...