Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Umuda Yolculuk...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Default Umuda Yolculuk...

Benim Kariyerlerim Pek Uzun Sürmüyor ama Bunu Sizinde Yorumlarınızla Sürdüreceğiz Umarım..

Kariyerime Almanya 2. Lig Takımlarından Carl Zeiss Jena ile Başladım.

Transferleri Yaptıktan Sonra Sıra Lige Gelmişti.. Takımdan Çok Umutluydum Medyanın 15. Olabiliceğimizi İddaa Etmesinden Sonra Büyük bir Hırsla Lige Başlıyorduk..

Lige Kötü Başlamıştık Sonra Biraz Toparlanır Gibi Olsakta Değişen Bişiy Olmamıştı..
    Offenbach ve Koblenz Beraberliği Taraftarlarımızı Çileden Çıkarmıştı, Yapıcak Bişiy Kalmamıştı Takımın Kaptanı Ziegner'i İdman Bitiminde Yanıma Alarak Konuştum; Onlardan Olan Beklentimin Büyük Olduğunu Anlattım,Sıradaki Maçı Kaybedersek Benim Sonum Olacağınıda Güzelce Belirtmiştim..
    Ligin Sonuncusu ve Sadece 1 Galibiyeti Bulunan Wehen Karşısında Çok iyi Oynadık ama Skor Bizim Lehimize Olmadı ve Soyunma Odasında Oyuncularla Helalleşip Güzelce Veda Ettim Ertesi Sabah Klübümüzün Başkanını Aradım ve Görevi Daha Fazla Sürdüremiyeceğimi Belirttim.. Medyaya Mazeret Olarak ise Stadyum Genişletilme isteğimi başkanın geri çevirmesi Olarak Gösterdik...
    Aradan Tam 1 Ay Geçmişti Ben Memleketime Geri Dönmüş ve Ligi Takip Ediyordum.
    28 Ekim Günü Beşiktaş'ın Başına Geçmek İstediğimi Yıldırım Demirören'e Belirttim ve Olumlu Cevap Aldım..

Işte Teklif Gelmişti, Sıkı Bir Pazarlığın Ardından Teklifi Kabul Ettim.

Beşiktaşın Başına Geçtiğimde Beşiktaşın Durumu Böyleydi..

Buda Kullanmayı Düşündüğüm Taktikdir. Yedek Klübemizin Kısıtlı Olması Başımı Ağrıtacak Gibi Duruyor. Ertuğrul Sağlam Klüpten Hiç Kimseyi Yollamamış ve Transfer Etmemiştir..

Kariyerime Yarın Dewam Etmeyi Planlıyorum. Hepiniz Esen Kalın...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Başarılar ligi kazanırsın umarım transfer yapmamış mı bjk..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Teşekkür Ederim Yorum İçin..
    Hayır Kimseyi Almamış ve Göndermemiş.. Gordon'u ve Ricardinho'yu Kadromda Düşünmüyorum Lig Arası Göndereceğim Orta Saha Açığımız var..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

mc mi lazım yoksa AMC mi?

Nesil
    2007
    Yer
    34

Helebi Transfer Sezonuna Gelelimde..Yedek Klübesine 1 AMC/FC 1 Mc 1 Dmc Almayı Düşünüyorum. Yarın Maçları Oynayıp Eksiklerimizi Farkediceğiz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Anıl bu ne hız? BJK'de başarılı olursun umarım. Bu arada yedek kulübesine değil de direk as oynayacak 1-2 futbolcu söyleyeyim sana.

Guilherme - AM/FC = Bu adam wonderkid oluyor oyunda, e tabi oynarsa. En son 21 mn euro'ya Roma'ya satmıştım.

Bernardo - MC = Cruzeiro'da, bu oyuncuya vereceğin para max. 1 mn euro. Gelecekte iyi para ediyor ama.

Rafael Carioca - DM = Gremio'da, bu biraz sana pahalıya gelebilir ama olsun

Sanırım 1. sezondasın ve Zena'dan devre arası gelmeden ayrıldın galiba? Para varsa bu dediklerimi al, özellikle Guilherme. Ben çok memnun kaldım.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    34

Abi Söylediğim Gibi Fazla Dayanamıyorum 1 Takımda ama Beşiktaşta Başarılı Olacağım.
    2.1 mn € Transfer Ücretim 1-2 Oyuncu Satabilirsek MC ve DMC'Ne bakabilirim..
    Guilherme 13.5mn €'ya Başka Bir Takıma Transfer Olmuştu, Oyunda Değilim Takım Aklımda Değil..
    İlk Sezondayım daha Kasım'a Yeni Gireceğiz

Kariyerinde başarılar

AMC için oyunun en fazla gelişme gösteren oyuncularından birini önerebilirim sana(-10PA).: Martín Galván

AMC ve Free Role özelliği 20 yani forvet arkasına (Holosko'nun yeri) koyup serbest rol verdiğinde başarılı sonuçlar alabilirsin. Ayrıca -10PA'ya sahip olduğundan çok yüksek fiyatlara satabilirsin.

Taktiğinde hoş görünüyor. Umarım başarılı olursun.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Djibril View Post
    Kariyerinde başarılar

AMC için oyunun en fazla gelişme gösteren oyuncularından birini önerebilirim sana(-10PA).: Martín Galván

AMC ve Free Role özelliği 20 yani forvet arkasına (Holosko'nun yeri) koyup serbest rol verdiğinde başarılı sonuçlar alabilirsin. Ayrıca -10PA'ya sahip olduğundan çok yüksek fiyatlara satabilirsin.

Taktiğinde hoş görünüyor. Umarım başarılı olursun.
    Teşekkür Ederim Bakacağım Taktik Senindir, Görünümünde Değişiklik war

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim Anıl umarım başarılı olursun.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sivasspor 1 - 2 Beşiktaş

Takımın Başına Gçetikten 2 Gün Sonra İlk Resmi Maçıma Çıkıyordum.. Maçta 1-0 Mağlup Duruma Düştük 2.Yarıda Beşiktaş Taraftarı Takımına Desteğini Arttırmıştı ve Bunun Meyvelerinide Aldık. 77.de Mehmet Yozgatlı , 81.de Edouard Cisse Çıkıp Skoru Lehimize Çevirdi..

Beşiktaş 2 - 0 Ç.Rizespor

Maça Gayet Güzel Başladık.. 2 Hafta Üst Üste Maçımıza Hakan Sivriselvi'nin Verilmesi Bizi Tedirgir Etsede Sahadan Bobo ve Nobrenin Füzesiyle 2-0 Galip Ayrıldık.

Ankaragücü 2 - 3 Beşiktaş

İlk Yarı 2-0 Mağlup Duruma Düştük ama Yılmadık Oyuncularım Maçın Son Saniyesine Kadar Mücadele Ediyor Rakip Zayıf Düştügü Andaysa Oyuna 77. Dakikada Giren Nobre Müdahale Ediyor ve Skoru 3-2 Lehimize Çeviriyordu.Ayrıca İlginçtir Adamların Kaleye Bulan 2 Şutuda Gol Oldu Acaba 1 Kaleci Takviyesimi Lazım Diye Düşünmeye Başladım..

Beşiktaş 2 - 0 Büyükşehir Belediyesi

Bu Maça Forvette Nobre ile Başladık Çünkü Giderek Artan Performansı Onu Oynatmamızı Gösteriyordu. Nobre Bekleneni Fazlasıyla Verdi ve İnönü'de Taraftarlara Rahat Bir Maç İzlettirdi.
    Ancak Bu Maçta 2.Sarıdan Kırmızı Kart Gören İbrahim Üzülmez Trabzon Deplasmanında Olmayacak..

Trabzonspor 2 - 2 Beşiktaş

Maça 1-0 Mağlup Başladık Moraller 0'a İndi Derken Dakikalar 30 u Gösterirken 2-0 Mağlup Duruma Düştük, O anda Çift Forvet Sistemime Döndüm ve Bir Anda Filip Holosko Parladı..
    Maçtaki Orta Saha Eksikliğimiz varyasyonumuzuda Etkiledi..

Beşiktaş 3 - 0 Konyaspor

Söylüyecek Fazla Söze Gerek yok Rakibimiz Çok Sert Oynadı ve 2 Kırmızı KArtıda maçın Son Bölümlerinde Gördü..

Antalyaspor 1 - 2 Beşiktaş

Türkiye Kupası Maçına Yedek Kadromuzla Başladık, Bobo Forvette Susunca Frikikten 2 Gol Atan Rodrigo Tello maçı Bize Getirdi..

Bursaspor 0 - 3 Beşiktaş

İlk Defa Bukadar Oyun Olarak Zorlandık ama Skor Bizim Lehimize Oldu ve Bu Bize Ters Gelen Deplasmandan Skor Olarak Rahat Döndük.
    Maçta Sakatlanan Filip Holosko;

Maçlarımız Yaparken Bir Genç Yıldız Adayını Klübümüze Bağladık.

Oyuncu için Bonservis Bedeli Ödenmemiştir. 2010 Yılında Kadromuza Katılacaktır , Kendisinden Çok Umutluyuz..

Puan Durumları..

Türkiye Kupası

Turkcell Super Lig

Turkcell Super Lig Oyuncu Verileri

Uefa Kupasındaki 2 Temsilcimiz Galatasaray ve Fenerbahçedir
    Galatasaray Grubunu 10 Puanla Lider Tamamlarken Fenerbahçede 9 Puanla Grubunu Lider Tamamladı

Euro 2008 Yolundaki Türkiyemizde 29 Puanla Grubunu Lider Tamamlamıştır..

Başarılar dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gayet iyi gidiyorsun

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence iyi gidiyorsun, umarım böyle devam eder..

Forza GS.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Victor Manon harika transfer

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel gidiyorsun Anıl tebrik ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Yorumlar İçin Teşekkürlerimi Sunarım
    Transferler
    Bonservisiyle Aldığımız 2 Oyuncuyada Çok Güveniyorum.. Jem Karacan'ıda 6 Aylığına Kiralamış Bulunmaktayız. Gordon Schildenfeld'i Bir Türlü Gönderemedim. 400 K'Diyorum Alan Yok..

--------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sezon Sonu Transferleri
    İbrahim Ege'yi Orta Sahada Bolluk Yaratması İçin Aldım.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sezon Sonu Yolcusu
    Oyuncu Kontratımızı Kabul Etmedi ve Sezon Sonu Birmingham'a Gitmek İstedi
    Kendisi Bilir Sezon Sonuna Kadar 20A'Da Kalsın...

Beşiktaş 3 - 0 Gaziantepspor

Bu Maçtanda Galip Ayrılarak Türkiye Kupasında Gruplardan Çıkacağımızı Garantiledik..

-------------------------------------------------------------------------------------------

Devamı Kısmetse Ögleden Sonra Burada Olacak..

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

İi gidiosn fazLa sürecek gibi duruo ama pek emin deiLim

Transferler iyi ama biraz daha kaliteli isimler alabilirdin.
    Basarilar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Baran aldığı oyuncular genç, ileri de elbet kaliteli olacaklardır. Bu arada Victor Manon'u da görebilir miyiz Anıl?
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    34

Victor Manon

Sezon Sonu Transferleri

Bazıları Klübe Para Kazandırmak İçin Yapılmış Transferlerdir..%95 Damien Le Tallec'de Bizde Olacak.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Denizlispor 0 - 2 Beşiktaş

2. Yarıda Gelen 2 Korner Golu Maçı Bize Getirdi.. Tello'da Coşucak gibi Asistlerde
    Maçta Sakatlanan Bobo 2 Ay Aramızda Olmuyacak.

Elazığspor 2 - 2 Beşiktaş

2.Kadromuzdan 7 Kişi vardı Sahada ve Onların Yetersiz OLduklarını Farkettim maçtaki 3 Penaltıda Şaşırtıcı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel transferler sezon sonu için Anıl ligdede gayet güzel gidiyorsun tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Son Transferimiz
    Kalecilerimiz Çok Abuk Subuk Goller Yiyorlardı Bir İhtiyaç Duydum..
    Ayrıca Gordon Schildenfeld 6 Aylığına Kayserispor'a Kiralanmıştır.

Beşiktaş 0 - 0 Gençlerbirliği Oftaş

Nobre'nin Penaltıyı Kaçırması Beni Çıldırttı.Maç Bizim Hakkımızdı Kazanmak İçin Herşeyi Yaptık.

Beşiktaş 2 - 0 Denizlispor

Türkiye Kupasında Rahat Bir Galibiyet Aldık.

Kayserispor 1 - 3 Beşiktaş

Deyim Yerindeyse Öldüm Öldüm Dirildim.Çok Zor Bir Karşılaşmaydı, Maçı Nobre'nin Bitiriciliği Belirledi

Sivasspor 3 - 3 Beşiktaş

3-0 Öne Geçtiğimiz Bu Maçı Az Kalsın Veriyorduk 3-0 dan 3-3'e Getirdiler.
    Bu Maç Kalecim İçin Bardağı Taşıran Son Damla Oldu. Artık Kaleyi Fraga'ya Teslim Ettim

Beşiktaş 2 - 0 Gençlerbirliği

Üstün Oynadığımız Maçı Arka Arkaya Gelen 2 Golle Kazandık, Zirveyi Takip Ediyoruz.

Kasimpaşa 1 - 2 Beşiktaş

Çok Şutumuz vardı Ama Bitiriciliğimiz Bu Maçta Kötüydü Ginede Maçtan Galip Ayrıldık.

Beşiktaş 2 - 0 Sivasspor

Türkiye Kupası Rövanş Maçında Evimizde Sivas'ı Zorlanmadan Geçtik.
    Toplamda 5-3 ile Sivas'ı Eleyip Yarı Final Oynamaya Hak Kazandık.

Beşiktaş 5 - 0 Gaziantepspor

İlk Defa Bukadar Gol Atabildik.Rakibe Top Göstermedik Delgado'nun 2 Frikik Golü Görülmeye Değerdi.

Manisaspor 1 - 1 Beşiktaş

Manisa Karşısında Çok Kötü Oynadık Takımımı Tanıyamadım Bu Maçtan Mutlak Galibiyet Almamız Gerekiyordu, Golü Attıktan Sonra Rahatladık Derken Golü Ağlarımızda Gördük

Turkcell Süper Ligi

Türkiye Kupası

Beşiktaş JK Fikstür

Ligde Oynuyacağımız İlk 4 Maç Bizim Kaderimizi Belirleyebilir

Sırada Beşiktaş - Galatasaray Derbisi var Umarım Kazanacağız..

Ayrıca İlginç Bir İstatistik Klübün Başında Çıktıgım 20 Maçta Hiç Mağlup Olmadık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligde de Kupada da iyi yerdesin.

BJK-GS derbisini İnönü'de oynayacakmışsın o yüzden yenersin

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

güsel gidiosun gs yenersın

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

süper gidiyorsun tebrikler anıl

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Anıl,Çok iyi gidiyorsun umarım sonunu getirirsin

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Anıl güzel gidiyorsun sakın GS yi yenme he

transferler güzel şilililere saldırmışsın ama iyi oyuncular umarım başarılı olursun bu arada tavsiye otman bakkal gelince kimse istemio satarım die almıştım bjk ye elimde kaldı ama iyi oynuyor

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bu şimdi biLerek yeniLir Gs ye bn anıL ' ı biLirm

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri