1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Bu Haber Başka Yerde Yok..!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Bu Haber Başka Yerde Yok..!

Beşiktaş’ın Barcelona’nın dünyaca ünlü savunma oyuncusu Edmilson’ a talip olduğu öğrenildi.

Beşiktaş Kulübüne yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgiye göre Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören , yönetici Mario Berk’i bu transferi en kısa zamanda sonuçlandırmak için tam yetkiliyle görevlendirdi . Edmilson bu sene Barcelona’ da takım içinde yaşadıgı polemiklerle adeta istenmeyen adam haline gelmişti.

32 yaşındaki yıldız futbolcu bu sene 30. haftası geride kalan La Liga’ da sadece 6 maçta forma giyebildi. Edmilson 2002’ de Brezilya’nın Dünya Kupası’nı ve 2006’da Barcelona’nın Şampiyonlar ligini kazanmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Edmilson’u tanıyalım

José Edmílson Gomes Moraes veya kısa ismi ile Edmilson 16 Temmuz 1976 yılında T**uaritinga da dünya’ya geldi. Sao Paulo ile genç yaşta adını duyurmaya başlayan Edmilson 2000 de Fransa’nın güçlü ekibi Lyon’a transfer oldu. Lyon’da altın çagını yaşayıp 4 sene üst üste şampiyonluk yaşayan basarılı futbolcu, 2002 de Japonya’da ve Kore’de düzenlenen Dünya Kupası’nda takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu. Edmilson, 2004 te Ispanya’nın güçlü ekibi Barcelona’ya transfer oldu.

Barcelona formasıyla başarılı maçlar çıkaran yıldız futbolcu 2006’da Katalan ekibiyle Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğuna ulastı. Bu sene sakatlıklardan ve takım içinde arkadaşlarıyla yaşadıgı polemiklerle gündeme gelen Edmilson, La liga ‘ da bu sezon sadece 6 maçta forma giyebildi. Güçlü fiziği ve bir savunma oyuncusuna göre üst düzey sayılabilecek tekniğiyle ön plana çıkan Edmilson, 42 defa giydiği Brezilya milli takımı formasıyla bir gole imza atti.

MARATON.COM.TR ÖZEL NOTU: Bu haber gazetecilik diliyle güvenilir kaynaklar tarafından doğrulanmıştır.

Ayrıntılar MARATON.COM.TR’de olacak. Bizden Ayrılmayın...

MARATON.COM.TR ÖZEL

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Edmilson Türkiyeye gelebilir Beliktaş bastırırsa neden olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gelebilirde sonu Ricardinho gibi olmasın. Yanlış anlaşılmasın bu adam uyumlu birine benzemiyor. Takım içinde polemik yarattığına göre huzursuzluk çıkarabilir. Kişilik ve karakterde transferde önemli dikkatli olunması gerekir.

Song gibi Zago gibi çok faydalı olur bence en azından toparlar defansı böyle oyunculara her zman yönelmek lazım ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Edmilson gelirse tecrübesi ve kalitesi ile Beşiktaş'ı defansına ilaç gibi gelir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Defansa tecrübeli biri lazım.Acaba gerçekten böyle bişey varsa defans için mi ön libero için mi düşünülüyor?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Edmilson bence gayet iyi bir oyuncu, yaşının fazla olması önemli değil + tecrübesiyle çok şey katar Beşiktaş'a..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Beşiktaş'a Liberodan Önce Sol Bek Lazım.. Gelirse tabiki Katkı Sağlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tecrübeli bir isim.Hem stoper hemde dm oynayabiliyor.Gelirse katkısı olur diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Edmilson mu?

Frank De Boer gibi olmasında....

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Tek isteyen Besiktas, degil Galatasarayda istiyormus, inanin inanmayin..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben şunu çözemiyorum.Defansımızda sorun var tamam.

ZAN - TORAMAN ikilisinden bir tanesini kesecek mi ? Göbekte mi oynayacak bilmiyorum Edmilson.

Eğer böyle ise bu 2 isimden birisini yollayıp para kazanalım yerine de bir bek alalım.

Ben sıcak bakmıyorum Edmilson'a.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Edmilson'u Galatasaray'da istiyormuş..Yeni Popescu olması bekleniyormuş

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yabancı sınırı olmasa Gordon ile Edmilson'un stoper mevkisine koyarım.Gordon genç bir oyuncu,kumaşıda iyi bir oyuncuya benziyor.Edmilsio gibi tecrübeli isimin yanında pişer.Beklerede 2 tane sağlam adam aldık mı fıstık gibi savunma sana işte.Gökhan Zan ile Toraman'da yedek.Alternatif olarak dururlar.Eğer çalışıp formayı hak ederlerse onlar giyer formayı.Yıllardır adam akıllı bir gelişme yok ikisindede.Ama bu dediklerim hayalden öteye gitmez diye düşünüyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Valla Şemsi, Beşiktaş yönetimi senin ve senin gibiler gibi düşünse şimdiye takım çok iyi bir yol da olurdu.
    (/s)

Mesaj Yetkileri