1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: fm 2008 kornerlerde hata var sanırım

Default fm 2008 kornerlerde hata var sanırım

arkadaşlar sizde de böle mi bilmiyorum ama mesela korner atıyorum korner atıldıgında hava topu mucadelesinde kafayı rakip defans oyuncusu vurunca çok büyük ihtimalle tekrar korner oluyo hemde kalenin üstünden. hiçbir defans oyuncusu bunu yapmaz sanırım ama hermaç oluyo bu sizce de bi bug gibi birşey mi yoksa tesadüf mü.

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

bendede pek olmuyo böyle bir şey. genelde cezasahasının dışına doğru kafa vuruyolar. dediğin gibi tesadüf

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bunun olması doğaldır. Bazen bahsettiğin gibi oluyor ve sağlı, sollu defalarca korner atıyorum. Buda oyunun içinde olabilecek şeylerdir.

Korner atıldıktan sonra oyuncular kafaya çıkıyor ve savunma oyuncusu mücadele esnasında topa istediği gibi vuramıyor ve kornere gidiyor yeniden. Bunda da hatalık bir durum olmadığını düşünüyorum.

bn dikkat ettim aynı maçta defans oyuncusu kafayla topu kornere atıyorsa o maç hep kafayı kornere vuruyor defans ama kornere deilde ceza sahası dışına vuruyorsa o maç hep ceza sahası dışına vuruyor tesadüf mü bilmiyorum

valla bilmiyorum da ben de 16 dakika boyunca korner attıgım maçı hatırlıyorum süper kupa maçıydı sezonun ilk maçı 16 dakika adamlar topu bu şekilde kornere attılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Tesadüftür.. Ara sıra banada oluyor. Ama 16 dk değil 3 defan falan üst üste korner oluyor en fazla bende. Dediğim gibi denk gelmiştir.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Mesaj Yetkileri