ben hala ön yüzünde ay-yıldız olan 90lardan sonra giyilmeyen formamızı istiyorum.nike başka bir kırmızı-beyazlı ülkeye forma yaptığında aramızda fark dahi olamayacak.formalar ülkelerin kişiliğini yansıtır.brezilya denince sarı,italya denince gök mavi,hollanda denince portakal renginin akla gelmesi gibi türkiye denincede ay-yıldızlı formanın hatırlanmasını istiyorum.sonuçta nike bize özel bir forma yapmıyor hazırladığı dizaynı ülke renklerine uyarlıyor hepsi bu.
Açıkcası ben bu formaları sevmiyorum .niye türk milli takımına çubuklu olmaz onuda anlamış degilim bence çubuklu forma olsa daha iyi olur
Bu konuda dinaMYt ile aynı düşünceleri paylaşıyorum...
Ben de pek beğenmedim..Bence şimdie kadarki en iyi forma nike'ın geçen seneki modeli ve kırmızı short beyaz T-Shirt olan...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
melih aynı düşüncedeyim senle o geçen yılkiler çok süperdi ama naparsınız.
Bence de geçen yıl kullandığımız formalar daha güzeldi ama bunlar da fena değil bana göre.
ya şortlar bana çok uzunmuş gibime geldi. acaba gelenğimiz olan şalvar şekliinde mi çıkcaz sahaya![]()
sahada daha iyi gördük bence hemen hemen bu güne kadarki en güzel formamız olmuş
eskiden bölemiydi her milli takım için ayrı tip formalar vardı ama artık bi tip forma üretiyolar bütün milli takımlara aynı forma renk farklılıkları olmasa bütün formalar aynı
Ya tabi herkesin görüşüne saygı duymak lazım, ama bana göre şimdiye kadarki en kötü forma...Tek güzel yeri Türk bayrağı kısmıGeçen senekini tercih ederim ben...
@Fenerbahceli: evet bana da uzun geldi![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
adidasın euro 96 daki çubuklu formasını özledim ben ya...
bence renk ılk defa bayrak rengımıze yakın olmus..ben begendim acıkcasi..
Bence forma iyi ama Türk bayrağı belli bile olmuyor, onu belirgin hale getirseler
iyi olur, ve de tek tip forma olmamalı,beyaz forma yerine baska tip forma yapılabilir
bence şort uzun ve renk tek renk ve malesef özür dileyerek söliorum pijama gibi duruyo.galiba 3boyutlu olmasındandır