1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Samuel Johnson futbolu bıraktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Samuel Johnson futbolu bıraktı.

Bir dönem ülkemizde Gaziantepspor, Fenerbahçe ve Kayserispor formalarını giyen Ganalı futbolcu Samuel Johnson futbolu bıraktı. 20 yıllık futbol kariyerinde 45 kez Gana milli takımının formasını da giyen Johnson 35 yaşında futbola veda etti.

1992 yılında Afrika Uluslar Kupası'nda Nijerya'ya karşı ilk kez milli olma sevincini yaşayan Ganalı futbolcu Gaziantepspor'a Belçika'nın Anderlecht takımından gelmişti. Futbolculuk kariyerindeki altın çağını Fenerbahçe forması altında yaşayan Johnson Gana'da 'Foyoo' lakabıyla tanınıyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gerçekten muazzam bir futbolcuydu ama artık yaşıda gelmiş doğrusu bundan sonraki hayatında başarılar dilerim samuel'e...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kafa topuna çıktığında yandaki rakibine tekme atabilen tek insan tribünlerin sevgilisi Kara boğa Samuel Johnson hırsıyla kendine hasta eden insan seni asla unutmycz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'de top koştururken formasını sıkıp akıttığı teri gösterirdi. Mücadeleci bir oyuncuydu. Bu dönemden sonra hayatına nasıl yön verir bilmiyorum ancak başarılı olmasını diliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Johnson baba baba gerçekten çok baba adamdı ilk sezon ksyi taşıyan isimlerden biriydi.Bundan sonraki yaşantıısnda başarılar dilerim kendisine

Bundan sonraki hayatında barşarılar

Güzide futbolcu Hayatta başarılar...

8. Default

Joni babaya başarılar onu çok seviyoruzzz

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Kara Boğa CansIn! Hayatında başarılar..

Johnson'u Fenerbahçe'de oynadığı dönemden beri severek seyrederdim,çok sempatik bir oyuncu benim gözümde.Hayatında başarılar ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Her futbolseverin takımında görmek istediği türden bir stili vardı.Umarım bundan sonraki hayatı istediği gibi olur...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

2000 Yılında Samiyende attığı gol ile Fenerbahçe'nin unutulmazları arasına girmiştir. 2001 Yılında formunun zirvesine çıkıp Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamıştır mücadeleci oyunu nedeniyle herkes tarafından çok sevilirdi.

Fiziği nedeniyle kendisine CANSIN denmesini bir türlü yakıştıramazdım diyenlerde hayır abi CANSIN değil o tam bir CONSON diye terslerdim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok iyi bir futbolcuydu.Bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tipik afrika orta sahası oyuncusuydu.Sahada basmadık yer bırakmayan,terinin son damlasına kadar savaşan bir oyuncuydu..

Fenerbahçe'nin UEFA kupası şampiyonu Galatasaray'ı Ali Sami Yen'de yıkan frikik golünün sahibiydi hatırladığım kadarıyla..

İleriki yaşamında Johnson'a başarılar diliyorum.Bu arada en son hangi takımda oynuyordu bilgisi olan var mı?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kayseri'den sonra bulgaristana gitti sanırım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Büyük yürek vardı bu adamda.En kötü dönemimizde,en iddiasız olduğumuz maçlarda bile basmadık yer bırakmaz, litrelerce ter akıtırdı.

Nesil
    2006

ASY'de attığı golü unutamıyorum. Geçen yıl şampiyonluk kutlamalarına katılmış ve maç bitiminde Feneirumda fotoğraf dağıtıyordu. Keşke çektirseydim arkadaş çektirdi ben çektirmedim.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

terli terli formaları çok popülerdi onun.johnsona bir gsli olmama rağmen bir sempati duyarım hep.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O formasından çıkardığı ter herşeyi anlatıyordu. Hayatta başarılar dilerim.

Nesil
    2006

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=o4MEoUWVIww&feature=related[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'de oyuncuyken maç sonrası formasını taraftarın birine vermişti..O taraftar formayı sıktığı anda sanki çeşmeden su boşalırcasına ter akmıştı..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hayatında başarılar dilerim

Mesaj Yetkileri