-
Beckenbauer, Almanya-İtalya istiyor
EURO 2008'le ilgili görüşlerini açıklayan Bayern Münih Başkanı Franz Beckenbauer, EURO 2008'de Almanya-İtalya finalini izlemek istiyor.
goal.com
Avrupa futbolunun iki devine Franz Beckenbauer, EURO 2008 finalini yakıştırdı. İki ülkenin unutulmaz maçları bulunuyor. Meksika'daki 1970 yarı finalinde İtalyanlar uzatmalara giden maçı 4-3 kazanmıştı. Gök Maviler 82 Dünya Kupası'nda finalde, iki yıl önce yarı finalde Almanya'yı elemeyi başarmıştı.
10 takım şampiyonluk adayı
Bu maçın 2006 yarı finalinin rövanşı da olacağına değinen Beckenbauer, iki takımın da çok yol katettiğini düşünüyor. EURO 2008'in güzel bir turnuva olacağını belirten Kaiser "En az 10 takım şampiyonluk için geliyor, daha ne olsun" dedi.
Beckenbauer, şampiyonun Yunanista gibi değil, İtalya, Almanya, Fransa ve Hollanda gibi bir takım olacağını iddia etti.
-
italyayı bilmem fakat almanlar final oynar gibime geliyor
-
Almanya benimde fovorim rakibi portekiz olur gibi
-
Bu final ihtimaller dahilinde ama Portekizden bende Final bekliyorum ..
-
Almanlar Final oynayabilir İtalya'nın işi biraz daha zor fakat gene şansları çok yüksek
-
Almanlar oynar ama, İtalya için final biraz zor gibi geliyor bana, süpriz bir takımın final oynamasını isterim
-
Almanlar benim favorim bu turnuvada,kupayi alabilirler.
-
Bence İtalya Finale çıkar ama Almanyayı bilemem
-
Almanya'nın finale kadarki muhtemel rakipleri daha kolay ama italya'da çıkabilir finale
-
Hayatta her istediğin olmaz Franz Beckenbauer.
Bence bu turnuvayı Portekiz alır.
-
ıkısı de oynayamaz
Mesaj Yetkileri