EURO 08 Konusu turnuva bitince TSL maçlarında olduğu gibi çöpemi gidecek ??
EURO 08 Konusu turnuva bitince TSL maçlarında olduğu gibi çöpemi gidecek ??
Muhtemelen maçlar bitince maçları gma gönderip o alanı kapatacağız Fıratcan. Dediğin gibi olur yani.
(/s)
silmeyiz, saklarız olmadı nostalji![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Mustafa Abi o bölümün mesaj sayacını kapatın konu kalsın2010a kadar
ya insan o kadar şey yazıyoz sonra çöpe gidiyor ...
biliyorum bende o yüzden dedim saklarız diye : )
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
TSL maçlarıda arşivlenseydi. Böyle çöpe gidicinde bir garip hissediyorum kendimi. Boşa yazılmış gibi.
Niye öyle hissediyorsun, konular zaten kapalı duruyordu, GMA'da da bir yere kaçtıkları yok, yine kapalı duracaklar.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Mesaj sayısına mı taktın Batu![]()
Benim isteğim özel bir bölüm açılsın. O bölümde bu konular toplansın. Çünkü o konuların GMA'ya gitmesi koskaca bir sezonu gereksizmiş gibi gösteriyor. Adı üstünde GMA gereksiz olanlar duruyor. Bu açılacak yeni bölüm forumda eski olan konuların toplanabileceği bir yer olur. Transfer Haberleride burada toplanabilinir.
Mesaj sayısı ile alakası yok hatta mesaj sayısı gözükmesin daha güzel olur. Çoğu kişi beni çok şey biliyor diye FM Hakkında özel mesaj atıyor.![]()
Başka forum açmaya gerek yok işte bence. Ha oraya atmışız ha GMA'ya. Koskoca sezon neden gereksiz olsun hem? Konu kilitli nasılsa, nerede olduğunun pek bir öenmi olduğunu sanmıyorum. Hem konular silinmiyor da, aynen duruyorlar.
"YÜCE ATATÜRK"
Konuyu hortlattığım için özür dilerim öncelikle ama bildiğiniz gibi turnuva bitti ve ligin başlamasında sayılı günler kaldı.Konu kaldırılacak mı diye merak ettim.
Bence konunun oradan durmasının bir manası yok Artık o konulara giren üye de yoktur bnce ... Milli takım maçları "Milli Takım" bölümüne , diğer konularda çöpe atılabilir bence![]()
Ben bu konuyu görmemişim canlandırdığınız benim açımdan iyi oldu. (:
Serkan'a katılıyorum, bir çok üye o konularda mesaj kasıyor. GMA'a gönderilmeli ki onlara da bir ders olsun. Eğer bakmak isteyen nostalji yapmak isteyen olursa da GMA'dan da bakabilir. Bana kalsa siler geçerim...