1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: EURO 2008 Konusu

Question EURO 2008 Konusu

EURO 08 Konusu turnuva bitince TSL maçlarında olduğu gibi çöpemi gidecek ??

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Muhtemelen maçlar bitince maçları gma gönderip o alanı kapatacağız Fıratcan. Dediğin gibi olur yani.
    (/s)

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

silmeyiz, saklarız olmadı nostalji
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mustafa Abi o bölümün mesaj sayacını kapatın konu kalsın 2010a kadar ya insan o kadar şey yazıyoz sonra çöpe gidiyor ...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

biliyorum bende o yüzden dedim saklarız diye : )
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006

TSL maçlarıda arşivlenseydi. Böyle çöpe gidicinde bir garip hissediyorum kendimi. Boşa yazılmış gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Niye öyle hissediyorsun, konular zaten kapalı duruyordu, GMA'da da bir yere kaçtıkları yok, yine kapalı duracaklar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Mesaj sayısına mı taktın Batu

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Niye öyle hissediyorsun, konular zaten kapalı duruyordu, GMA'da da bir yere kaçtıkları yok, yine kapalı duracaklar.
    Benim isteğim özel bir bölüm açılsın. O bölümde bu konular toplansın. Çünkü o konuların GMA'ya gitmesi koskaca bir sezonu gereksizmiş gibi gösteriyor. Adı üstünde GMA gereksiz olanlar duruyor. Bu açılacak yeni bölüm forumda eski olan konuların toplanabileceği bir yer olur. Transfer Haberleride burada toplanabilinir.

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Mesaj sayısına mı taktın Batu
    Mesaj sayısı ile alakası yok hatta mesaj sayısı gözükmesin daha güzel olur. Çoğu kişi beni çok şey biliyor diye FM Hakkında özel mesaj atıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başka forum açmaya gerek yok işte bence. Ha oraya atmışız ha GMA'ya. Koskoca sezon neden gereksiz olsun hem? Konu kilitli nasılsa, nerede olduğunun pek bir öenmi olduğunu sanmıyorum. Hem konular silinmiyor da, aynen duruyorlar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Başka forum açmaya gerek yok işte bence. Ha oraya atmışız ha GMA'ya. Koskoca sezon neden gereksiz olsun hem? Konu kilitli nasılsa, nerede olduğunun pek bir öenmi olduğunu sanmıyorum. Hem konular silinmiyor da, aynen duruyorlar.
    Sadece bu tarz konuların GMA gibi bir forum açılıp oraya konsun diye belirttim.

Teşekürler.

NOT: Gereksizliği lafın gelişi olarak söyledim.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Konuyu hortlattığım için özür dilerim öncelikle ama bildiğiniz gibi turnuva bitti ve ligin başlamasında sayılı günler kaldı.Konu kaldırılacak mı diye merak ettim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence konunun oradan durmasının bir manası yok Artık o konulara giren üye de yoktur bnce ... Milli takım maçları "Milli Takım" bölümüne , diğer konularda çöpe atılabilir bence

Ben bu konuyu görmemişim canlandırdığınız benim açımdan iyi oldu. (:

Serkan'a katılıyorum, bir çok üye o konularda mesaj kasıyor. GMA'a gönderilmeli ki onlara da bir ders olsun. Eğer bakmak isteyen nostalji yapmak isteyen olursa da GMA'dan da bakabilir. Bana kalsa siler geçerim...

Mesaj Yetkileri