Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Kulüp Yönetimi

1. Angry Kulüp Yönetimi

Arkadaşlar ben soru daha soracağım. Şimdi bu yönetim var ya mesela Aziz Yıldırım yıllar geçsede Aziz Yıldırım hiç değişmiyormu? Değişmiyorsa bu adam hiç ölmüyorm ? FM de suikast düzenleme filan var mı? (Çok Ciddiyim.) Ya Stadyum genişletilmesi istiyorumu yapmıyor ya ne gıcık insan ya

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Malesef bu söylediklerinin hiçbirine FM'de rastlamadık..

Eğer takımında başarılıysan her alanda, kulüp zaten stad genişletmeyi kendisi yapıyor. Senin istemene gerek kalmıyor, hediye gibi yani..

Her maçta tıka basa dolmuyorsa büyültmüyorlar.Bide yeniysen pek ciddiye almıyorlar

yönetimle ilişkiler biraz arka planda fm de yaaa

Ayg.22 Fun Club's

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başlık doğru yere taşınmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet en önemli ve en saçma nokta burası bu adamlar hiç ölmüyor mu?
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyun başlarında da yönetimler değişiyor İlerleyen zamanlarda da değişir bence ...

8. Default

Ben hiç değişen yönetim görmedim valla ben yönetime geçebiliyor muyum bu arada yeni değilim 5. sezonum

Ben birçok kez gördüm. Şuanda Fiorentina ile oynuyorum, 3. sezonun başında değişti. Eksideydi bütçe. Bir işadamıyla görüştü başkan, işadamı kasaya 15 milyon € koyacaktı ama kabul etmedi başkanımız. Ondan sonra bir işadamıyla daha görüştü ve bu sefer sattı. Yeni başkanımız da kulübün kasasına 30 milyon € borç koydu

Takımla herşey güzel gitse bile en sonunda kulüp satılıyor. Aziz Yıldırım'ın 105 yaşına kadar yaşaması gibi birşey sözkonusu değil. İllâ ki satıyorlar. Tabii satıyorlar derken; kulübün hisselerini elinde bulunduranlar satıyor, diğerlerinin ise seçimle başkanı değişiyor.
    Last edited by Ouzy : 30.Mayıs.2008 at 19:08 Reason: Eklenti.

10. Default

Peki şu Aziz bey ne zaman değişcek ya ne zaman ültimatyon versem medyada çöyle konuşuyor aziz amca:

Sercan Şanal ın İstifasını üzüklerekde olsa açıklamak zorundayım. Bu güne kadar bize yaşattığı başarılar için teşşekkür ediyorum.

gibi mesajlar geliyor :d

11. Default

yönetim takımın tüzüğüne göre 4 senede bir yada 3 senede bir yada kaç senede birse değişiyor mesela bende canaydın nihayet gitti yerine yeni bir elaman geldi 2 sene takımın başında o duracak ondan sonra o da yolcu belki yine seçilir belli olmaz orası adam finansı falanı herşeyi yoluna koydu (bana transfer yaptırmayarak )

Quote Originally Posted by sanalkaos View Post
    Peki şu Aziz bey ne zaman değişcek ya ne zaman ültimatyon versem medyada çöyle konuşuyor aziz amca:

Sercan Şanal ın İstifasını üzüklerekde olsa açıklamak zorundayım. Bu güne kadar bize yaşattığı başarılar için teşşekkür ediyorum.

gibi mesajlar geliyor :d
    editörden değiştirebilirsin belki yoksa başında hep

Ayg.22 Fun Club's

Aziz Yıldırım'ın gittiğini gördün mü sen?

Şaka bir yana, hem seçimleri, hem de Aziz'in seçimler de kaybetmesini bekleyeceksin ama oyunda da büyük bir desteği arkasına almışsa işin zor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

finansal açıdan klüp sıkıntıya düştüğü zaman değişiyor onun dışında hiç denk gelmedi.. canaydın gitsin diye GS nin finansı çökerttiydim

15. Default

Arkadaşlar aslında bir yol buldum! FM Modifiyer var ya hani oyun anında oyunda değişiklikler yapabiliniyor isterseniz upğload ederim neyse, Fm Modifier le Fenerbahçenin bilgilerine girdim aziz yıldırım favori personeldi birde 100 puanı vardı şimdi ben onu disliked yani sevilmeyen personel yapıp bide sevilmeme puanına 100 koyarsam aziz bey defolur gider Nasııl fikir mesela ben FB den istifa edince FB nin sevilen sevilmeyen listesinde sevilmeyen oluyordum

Quote Originally Posted by Seeric_Lee View Post
    finansal açıdan klüp sıkıntıya düştüğü zaman değişiyor onun dışında hiç denk gelmedi.. canaydın gitsin diye GS nin finansı çökerttiydim
    Eğer uzun süre oynarsan görürsün, birçok kez seçim yapılacaktır. Şahsen bayağı gördüm; seçimleri, kulüp satışlarını.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

stadın kapasitesi 52000 her maç 52.000 oynuyormusun yada şöyle 44-45.000'e oynarsan büyütür. Büyütmezse bir bildiği vardır

18. Default

Arkadaşlar peki kaç yıl oynamalıyım kulubun satılması için? 5. Senemdeyim.

Nesil
    2007
    Yer
    34

5. senendeysen 2 Kere Seçimler yaplmış Demektir Bu Seçimleride aziz yıldırım Kazanmış.. 6. Senede Gene Yapılacak Seçimler sende büyük BaşarılaR Yakaladıysan Gene Aziz Yıldırım Seçilecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende 8 yıl oldu daha aynı adam başkan. Kurtulamadım paragözden

21. Default

Valla kalsın o zaman napalım. Onun için klubü batıramam. Hem pek bi zararı yok. Aziz dir ultimation veren kerizdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

hiç yonetım degısmedı benım oyunlarda ts basında 2025 oldu yıl hala nur albayrak adam olmedı gıttı

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

klübe ültümatom veripte kovulmayan bir kişi varmı ...varsa ültümatoma kovuldunuz dışında ne cevap veriyorlar onu bile bilmiyorum..ne kadar başarılı olursan ol ne kadar haklı olursan ol yönetime ültümatom verince kovuluyorsunuz...

üstelik ültümaton yazısında "kovulabilirsiniz" yazıyor...yani kovulabilirsiniz demek kesn kovulacağınızı değil kovulma ihtimaliniz olduğunu belirtir..ama sonuç kesinlikle kovulma oluyor..

aksine ralayan arkadaş varmı...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet aksine rastlayan kimse olmamıştır. Ültimatom verince oyunun datası sizi göndermeyi kafasına koyuyor. Hatta diyorki yönetim sizin gibi kaliteli bir hocadan ayrılmayı istemesede vs. gibi övücü sözler ile kapıya koyuyorlar. Bu düzeltilmeli kesinlikle. Mesela Mn. Utd'de Ferguson şuan yönetimden stadı büyültmesini istese ve yönetim yapmayınca ültimatom verse gönderir mi??

Ben.

Arsenal'le 2014'lü yıllardaydım, Şampiyonlar Ligi'ni falan almıştım. Transfer parası verin dedim, yok dediler. Ültimatom verdim, 5-10 kağıt attılar kasaya Ama tabii her zaman kabul edemeyebiliyorlar, o zamanda "Kulübe büyük emeğiniz olduğu için son bir şans tanındı." falan yazıyor. Ben Galatasaray'ı FM 2007'de sömürmüştüm Sürekli ültimatom veriyordum, sesi çıkmıyordu gariplerin En sonunda ki tablo: 100 milyon $ transfer parası, -70 milyon $ (bütçe)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Demekki sen de bir şey var Adamlar sana sesini çıkaramıyorlar. Mafya felan yönetiyon mu oyunda

Ben hiçbir zaman 3-4 sezon oynayıp bırakmam. O zamanda 8. veya 9. sezonumda falandım, birçok kez Süper Lig'i kazanmıştım. Bu sebepten olsa gerek birşey demediler. Tabii ültimatom vermeden oyunu kaydediyordum, o da ayrı bir konu.

işte oyun çok gerçekçi ne aziz feneri bırakabiliyor nede fener azizi ßide ne man utd ferguson'u bırakabiliyor nede ferguson man utd'ı 2011 sezonuna gelmiştim adam hala man utd çalıştırıyordu

stadyumun dolmuyosa niye genişletsin aptalmı bu yönetim ikincisi sanırım ölme durumu yok Sir Alex Fergusson bende 80 lere ulaştı

Teknik direktörler bir zamandan sonra bırakıyor. Hall of Fame'den görebilirsiniz. Bende 2015'te falan kimse kalmıyordu, tanınmış. Bir ben kalıyordum

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri