Polonya - Almanya maçında, Polonya'ya attığı gollerden sonra Polonya Hükümeti bu oyuncuyu vatandaşlıktan çıkartma kararı alacaklarını açıkladı.
Polonya - Almanya maçında, Polonya'ya attığı gollerden sonra Polonya Hükümeti bu oyuncuyu vatandaşlıktan çıkartma kararı alacaklarını açıkladı.
biraz acımasız olmuş artık çıkartsan ne yazar.boş işler bunlar.
Yok artık.Polonya'ya gelirse asın baride tam olsun.
yok artık..Podolski goldemi atamayacak...
Yaziklar olsun böyle zihniyete ne diyelim.
Sözde Avrupalilar,sözde medeni insanlar siziiiii.![]()
Hükümetin işi gücü yok nelerle uğraşıyor ya
Adam 2 gol attı diye vatandaşlıktan çıkartıyorlar rezillik
Atacak tabi aklınız havada olmasaydıda adamı kaçırmasaydınız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Saçmalık..
Polonya'lılar acayip kafalarına takmışlar anlaşılan bu yenilgiyi.Yaptıkları Podolski'ye tamamen saygısızlık.Oysaki Podolski onlara saygısından sevinmemişti gollerden sonra.(Yanlış mı hatırlıyorum yoksa.)
So what?
Saike
Yakında kendilerine karşı penaltı kaçıran adamı kendi ülkeleri vatandaşı yapmaya çalışırlarsa hiç şaşırmayalım.
En güzel cevabı bence Aygün vermiş![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
2002'de Koreli futbolcuyu İtalya'ya gol attı diye kulüpten kovmuşlardı (Ahn)
peh peh, pes vallaha, bu nasıl bi zihniyet anlamadım, hatta polonya federasyonla iletişime geçip iki takımın karşılaşmalarında, klose,podolski gibi polonya asıllı oyuncuların oynatılmasını yasaklasın
Klose'de asist yaptı onuda çıkarsınlar![]()
Last edited by ogcj_me : 13.Haziran.2008 at 00:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Polonya'nın Almanlardan çektiğini başka kimse çekmemiştir yeryüzünde..
Yaptıkları çok yanlış elbette.. Ama hazmedemiyorlar..
Düşünsenize belki de Podolski'nin atalarını Naziler toplama kamplarında katletmiştir..
Bunların futbolla bir ilişkisi yok tabi.. Tamamen duygusal ve yanlış bir karar..
Klose bence polonyaya gol atmamak istemesi sonucunda pas verdi podolskiyekorktu
Yoksa benim bildigim klose kaleyi gördümüydü görmez yanındakilerini![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
saçmalık.. bunun gibi olaylarda uefanın herhangi bir yaptırımı varmı polonya gibi ülkelere.. yani 2 gol attın bize bizim vatandaşımız değilsinmidir bütün olay.. ilginç..![]()
İtalya'ya gol atan Koreli Ahn'ı duymuştum
Reggina'dan kovulmuştu
O yine neyse bu tam saçmalık
Önce kendilerine baksınlar Avusturya'yı bile yenemediler
Vatandaşlıktan çıkarılabilmesi için vatan haini, yada onun benzeri birşeylerin ortada olması gerekli. Podolski'ye gerçekten ok ayıp ediyorlar eğer gerçekten böyle birşey varsa.
Polonya'lılar Almanlara karşı duyguları çok farklı ve kendi oyuncuları ile vurulunca iyice sinirlendiler... Mesela H.Yakın bize gol attı üzüerinde durulmadı olması gerekende bu zaten... Yanlış bir tutum göstersede Polonya çok farklı ve karmaşık duygukar içindeler...
Kaynak nedir acaba?
Kloseyi çıkarsınlar bence..![]()
Belkide Avrupa Kupası'na ilk kez katılıyor Polonya o yüzden ne yapacaklarını şaşırmış olmalılar. Onları yıkan oyuncuda Podolski olunca...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bunun sebebi sadece Polonya'nın Almanya'ya olan öfkesidir bence.
Bu Podolski Polonya'ya gol atmış atmamış meselesi değil arkasında başka şeyler var..
Polonya ile Almanya arasında geçmişten gelen bir düşmanlık var.Almanyalıların neler yaptıklarını bilmeyen yoktur heralde.Pek şaşırmadım açıkçası çıkarılmasına vatandaşlıktan..
[SIGPIC][/SIGPIC]