1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: De Boer: Terim megaloman

Cool De Boer: Terim megaloman

De Boer: Terim megaloman

Galatasaray'ın eski futbolcularından Frank De Boer Fatih Terim için, çok iyi bir antrenör olmadığını, tam anlamıyla bir megaloman olduğunu söyledi.

Galatasaray'da bir dönem forma giyen Hollanda futbolunun önemli isimlerinden Frank De Boer, sarı-kırmızılı takımdaki teknik direktörü olan Fatih Terim'i megaloman olarak değerlendirdi.

Futbol hayatını Katar'da noktaladıktan sonra Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax'ta A1 takımının başına geçen Frank de Boer'un, ülkesinin önemli spor sitelerinden ''Voetbol International''a yaptığı açıklamalar, Futbol Ekstra dergisinin temmuz ayı sayısında yer aldı.

Yaptığı açıklamada özellikle, Galatasaray'da oynadığı dönemde teknik direktörü olan Fatih Terim için ilginç ifadeler kullanan Frank De Boer, ''2000 yılında kazanılan UEFA Kupası'ndan dolayı bana göre başı hala göklerde, bulutların arasında geziyordu. Ama şunu söyleyebilirim ki, çok mükemmel bir antrenör değildi. Kendisi futboldan çok dış görünüşüyle meşguldü. Benim hiçbir yerde görmediğim bir şeydi. Yarım sezonluk bir dönemde aynı kıyafetle diğer antrenmana çıktığını görmedim. Her seferinde başka kıyafet giyerdi. Bu gerçekten inanılmazdı. Tam anlamıyla gerçek bir megalomandı'' diye konuştu.

Frank De Boer, Galatasaray'la ilgili olarak pişmanlığı olup olmadığı şeklindeki bir soru üzerine de, ''Hayır, çünkü ben bilerek ve isteyerek seçimimi yapmıştım. Çok güzel bir kulüp Galatasaray. Her zaman Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyorlar ve İstanbul gibi harikulade bir şehrin takımı. Ben orada belki çok üst düzeyde değildim'' diyerek sözlerini tamamladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

kişiden kişiye göre değişir bu genel bi yargı değil o yüzden gereksiz bi konu bence..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

De Boer öyle düşünüyor olabilir. Bazı futbolcular da Terim'in çalıştığı en iyi td olduğunu söylüyor. Görece.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

De Boer'e katılıyorum.Doğru tespitler..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

katılmamak elde değil valla...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ropörtajın sonunda kendini de eleştirmiş, orda üst düzey oynayamadım demiş. Herkesin gözüne farklı şeyler takılır. De Boer'in gözlemledikleri bunlar fakat, yarım sezon ile hiç kimseye değer biçemezsiniz. Eğer öyle bakmak istiyorsak, yarım sezon boyunca çok kötü oynadı De Boer, o zaman kötü oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haksız değil bence dışarıdan bile bu çok belli oluyormuş

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yer yer doğru konuşmuş

Nesil
    2005
    Yer
    ev

kimi soylemleri hakli ama simdi bunun ne sirasi ve ne alaka ona bu konuyla ilgili soruyu kim sormusta o cevap verme ihtiyaci duymus ya da tam sozlesme uzatmisken onunla kim niye roportaj yapma gereksinimi duymus kendi ulkesindeki derginin Fatih hocayla ne isi varmis Bizim Basin Adam Olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kişiden kişiye insanlar hakkında fikirler değişebilir.Bana göre Fatih Terim harika bir hocadır,x'e göre çok kötü bir hocadır.Fatih Terim'i Enrico Chiesa'ya sorsan eminim çok farklı şeyler söyleyecektir..
    So what?
    Saike

aslında de ßoer zamanında yanlış hatırlamıyorsam F.Terim'in en kötü dönemiydi.... ßide ßiz sıcakkanlıyız o yüzden sever ßizi İtalyanlar ßizde onları o yüzden şemsi'ye katılıyorum... Deßoer malüm kuzeyli o yüzdende sevmemiş olaßilir hemde çok kötü dönemde çalıştılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    aslında de ßoer zamanında yanlış hatırlamıyorsam F.Terim'in en kötü dönemiydi.... ßide ßiz sıcakkanlıyız o yüzden sever ßizi İtalyanlar ßizde onları o yüzden şemsi'ye katılıyorum... Deßoer malüm kuzeyli o yüzdende sevmemiş olaßilir hemde çok kötü dönemde çalıştılar...
    Evet doğru söylüyorsun.2.Galatasaray dönemi Fatih Terim'in kariyerindeki en dibe düştüğü dönemdir herhalde.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri