1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Hamachi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Default Hamachi

Evet arkadaslar hamchi de ortak kariyer yaparken oyunu kuran hızlı oynarken agdan giren diğer oyuncuda oyun kasıyor yer degiştirip bu sefer ben oyunu kurdum o girdi u sefer benim hızlı onun yavas bunu nedeni ne olabilir yardımcı olursanız cok iyi olacak
    TariboWest

sakary Ali Misafir

bende aynı sorun oluyo

internet hızınızla alakalı bir sorun olabilir birde tavsiyem oyundayken msn dahil hiç int ilgili birşey bırakmayın biz öyle oynuyorduk sorun olmuyordu fazla

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başka programların acık olmadıgına dikkat et!!

Nesil
    2007
    Yer
    .

Bu bence normal bir durum.Sonuçta başka bir bilgisayara bağlanıyorsunuz.İllaki donmalar olacaktır.Gerek duymadığınız programları kapatarak bu donmaları en az seviyeye indirebilirsiniz kanaatindeyim.Kesin çözüm olduğunu zannetmiyorum
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Mutlaka virüs programı kullanıyosunuzdur.Yada donanım gereksinimlerinden kaynaklanıyordur.Virüs programı kulanıyorsanız onu kapatıp deneyin ama unutmayınki bu riskli bir harekettir.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yeterince açık ve bilgilendirici olmuş sağolun arkadaşlar.

Bu arada sorunu olan arkadaşta sorununun bunlardan sonra düzelip düzelmediğini bu konu altında belirtirse seviniriz.

Bence bu donmanın sebebi başka çünki ümit arkadaşımla oynarken 5-6 saniyelik bir donma oluyordu bilgisayar ve internet özelliklerimiz aynı daha sonra ben başka bikaç kişiyle daha oynadım aynı sorun olmadı oyunu kurduk çok güzel oynuyorduk daha sonra 1-2 gün sonra donmalar tekrar başladı fm 2007 de böle bi sorun hiç yoktu bence oyunla ilgili

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

O zaman senin Umit isimli arkadasinin bilgisayarinda sorun vardir o bilgisayarinda gerekli programlari falan kapatarak denesin

Mesaj Yetkileri