1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: fm 2008 8.0.1 ve 8.0.2 güncellemeleri ile ilgili sorun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default fm 2008 8.0.1 ve 8.0.2 güncellemeleri ile ilgili sorun

Fm 2008'e güncellemeleri yükledikten sonra Turksportal Masaüstü Yazılımı oyunun çok azını türkçeye çeviriyor.Ama güncellemeden önce oyun komple türkçeydi.Bunun nedeni nedir?Bir de güncellemeler takımların finanslarını arttıracağına bayağı bir düşürüyor.Bunun da nedenini söylerseniz sevinirim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

802 güncellemesi enson güncelleme ve finanslardaki en son durumlar oyuna aktarılmış durumda.

Masaüstü yazılımına gelince

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=63148

v1.6 yaması ile (%96 Türkçe) oynama şansına sahipsiniz. Versiyonunuzu güncelleyiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

ben 8025 güncellemesini indirdim yamasını yaptım ama oyunu açmıyo bunun sebebi nedir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

8025 güncellemesi nedir? Yaması nedir?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

şöle söliyim veritabanı güncellemesi v2 indirdim oyunu açmıo

Ya v1 ve v2 yi db ye atmıyor muyuz? orada 800 dosyası var. Rarlı dosyadan çıkan dosyayı olduğu gibi mi atıyoruz dbye yoksa içinde verileri mi atıyoruz? arkadaşlar kafayı çizdim bir zahmet yardım lütfen?

Nesil
    2006
    Yer
    ÇANAKKALE

acaba versiyonu yükledikten sonra eski kariyerimize devam etmemiz herhangi bir sorun çıkarırmı, bilgi verirseniz sevinirim
    saygılarımla

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by nujman View Post
    acaba versiyonu yükledikten sonra eski kariyerimize devam etmemiz herhangi bir sorun çıkarırmı, bilgi verirseniz sevinirim
    saygılarımla
    hayır hiçbir sorun olmaz.yalnız oyunun düzeltilen hataları kayıtlı oyununa yansımaz.

Quote Originally Posted by aydin6817 View Post
    Ya v1 ve v2 yi db ye atmıyor muyuz? orada 800 dosyası var. Rarlı dosyadan çıkan dosyayı olduğu gibi mi atıyoruz dbye yoksa içinde verileri mi atıyoruz? arkadaşlar kafayı çizdim bir zahmet yardım lütfen?
    8.0.1 de 8.0.2 de yükleme dosyasıdır. Tıklarsın yükler bir yere atmana gerek yok. Eğer resmi oyun güncellemelerinden bahsediyorsan

king 91 abi sen bu yükleme dosyalarının linkini bana verir misin?

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=56632 bu sayfadan 8.0.2 yamasını indirebilirsin

Arkadaşım Turksportal Masaüstü programını yükledikten sonra ayarlardan C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2008 kalsörünü göstermen lazım.O zaman oyunu açıcaktır.

rar li dosyayi(fm2008_802_boxed....) db nin icine oldugu gibi birakiyormuyuz,yoksa baska birsey yapmak gerekiyor mu......

Quote Originally Posted by fenernoyan73 View Post
    rar li dosyayi(fm2008_802_boxed....) db nin icine oldugu gibi birakiyormuyuz,yoksa baska birsey yapmak gerekiyor mu......
    Arkadaşım Rarlı dosyayı Winrar'dan belirtilen klasöre çıkart var.Ona tıkla.Hedef yer olarakda Masaüstünü göster farketmez.Sonra Çıkan 8.0.2'ye tıkla o kurulumu yapacaktır.İşlem tamamlanmış oluyor.8.0.2 kuruluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ÇANAKKALE

bilgi için teşekkür ederim.

UNABLE TO FİND THE FOOTBALL MANAGER CD,
    PLEASE MAKE SURE İT İS İN THE DRİVE

RETRY ve QUİT seçeneklerini soruyo.

ARKADAŞLAR FM 2008 V.8.0.1 PATCH İ YÜKLEYİP KURULUMU YAPTIRDIM VE BÖYLE BİR HATA VERİYO DAHA İLK MAİN MENÜYE GELDİĞİMDE. BUNUN NEDENİNİ BİLEN Bİ ARKADAŞ VARMI ACABA?
    NE YAPMALIYIM?
    oyunun orjinal olmamasından kaynaklanan bi problemmi acaba bu?

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Evet arkadaşım bu oyunun orjinal olmamasından kaynaklanan bir problem ve forumda illgegal oyun hakkında yardım istemek yasak.Orjinal oyuna sahip olmadığın sürece 8.0.1 ve 8.0.2 güncellemelerinden yararlanamazsın.
    Last edited by Raten : 24.Temmuz.2008 at 03:59
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Mesajınızı ben sildim.

Herhangi bir şekilde korsan oyunla ilgili bilgi paylaşımı yapmak yasaktır...
    Last edited by El Barto : 24.Temmuz.2008 at 16:21

[quote=yorumsuz1i;1200120]Mesajınızı ben sildim.

Herhangi bir şekilde korsan oyunla ilgili bilgi paylaşımı yapmak yasaktır...[/quot

Bir yakınmam olamaz.Yasaklara saygılıyız.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu konu altında çözümsüz bir sorun kalmadı sanırım.

Mesaj Yetkileri