arkadaşlar arabistan ligini nereden download edebilirim. linki verirmisiniz. sanırım sortitoutsi de varmış
arkadaşlar arabistan ligini nereden download edebilirim. linki verirmisiniz. sanırım sortitoutsi de varmış
nasıl yanıi oyununun kendisinde yokmu ..
belkide oyun demodur
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
arabistan ligini ne yapacaksın ki katar falan desen belki ama arabistanda zevk olacağını sanmıyorum...
yok demo değil. herneyse siz qatar japon gibi liglerin linkini verirmisiniz. fm olmayan ligleri yaniOriginally Posted by cifaaa
![]()
oyunda arabistan ligi falan yok.ne biçim lig yapıyorlar yaaa.linkleri warsa werirmisiniz arkadaslar.canım sıkıldı hep aynı ligleri oyna oyna...değişiklik olsun biraz..
Bana Arabİstan Bİraz Hİlelİ Gelİyo Yaa Futbolculari Cok İİ Öle Dİmİ
deişiklik istiosan sana tavsiyem singapur ligine başla
müthiş zewkli oluo
cin ligi ile başlıcam ama isimlerini zor okurum die başlayamıyorum![]()
hindistan ligini de deneyebilirsiniz (özellikle statları cok genis , iyi bir yönetimle 5,5 YTL transfer bütçesi yapıp tanımadığım için hiçbir oyuncu alamadığımı da biliyorum)
hakikaten de öyle... dünya kupasından sonra bir baktım altın karmaya seçildi bir iki oyuncusu. ayrıca genç bir forvetleri vardı o da altın ayakkabıyı aldı. bana hile gibi geliyor.Originally Posted by zargı
![]()
nasıl yani hileli derken...Originally Posted by drciwan
furkan baştan gibi...Originally Posted by nart_susruko
furkan ın neyi hileli...Originally Posted by drciwan
gerçekte nasıl bir oyuncu? madem bu kadar iyiydi niye milli takıma çağırılmadı? niçin birinci lig takımlarında değil? niye 4 büyükler ilgilenmiyor?vs. vs.....Originally Posted by nart_susruko
Originally Posted by Carlos_Kameni
tawsiye için saol denerim...
Arkadaslar nerden download edicegiz biz bu ligleri yani fm de olmayan ligleri varsa link verir misiniz?
arkadas bilmiyom yeni oyuna bastiginda yok mu o kadar ligler cikio ya
Arkadaslar bi yardım,nası bulabiliriz bu ligleri?
Ben arabistan kuveyt falan liglerini de illa bunlar olması şart deil oyunda olmayan başka ligler de olur nerden bulabileceğimi bi söylerseniz sevinirim
abi hileli derken arabistan milli takımı harikalar yaratıyo cıkıp brezilya yı 4-1 yenebiliyo oyuncularının özellikleri de son derece ii adamlar süper oynuyoOriginally Posted by nart_susruko
oyun acarken ''all'' yaptığında cıkması lazım isminin yaaOriginally Posted by gokhan99
ya aslında banada lazım. değişiklik şart. sıkıldım aynı liglerden valla
Originally Posted by zargı
abi cıkmıyor işte.cıksa zaten istemeyiz link falan.
bilen varsa yarım.verin su linki de indirelim yaw![]()
ya arkadaslar nasıl yapıcagız bu arabistan yada baska ligleri nerden bulacagız lütfen yardım eder misiniz arkadaslar