| |||||||
| FM08 - Biten Kariyerler Artık devam etmeyen kariyerlerin saklandığı bölüm |
| | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 |
| Üyelik Tarihi: 06 2007 Bulunduğu Yer: Kocaeli 17 yaşında | Uzun bir süre düşündükten sonra atak oynayan takımların bulunduğu bir kariyer yapmaya karar verdim.Ve Portekiz ' in futbol fabrikalarından Şampiyon Porto ' da karar kıldım ![]() Öncelikle şehri tanıyalım Porto şehri (ingilizce Oporto) Portekiz'in kuzeyinde Rio Douro nehrinin ağzında bulunmaktadır. 2005 sayımlarında 327.539 nüfusuyla (Büyükşehir Porto'nun toplam nüfusu 1.610.539'dur) ülkenin en önemli endüstri noktası ve aynı isimli vilayetin başkentidir. Rio Doura nehrinin kuzey yakasında bulunan şehir merkezi 1996 yılında Unesco tarafından Dünya mirası listesine alınmıştır. Porto'nun en tanınmış dışsatım malı Port şarabı'dır. Bu özel şarap için yetiştirilen üzüm çeşidi, Rio Doura nehri boyunca yetiştirilen üzüm bağlarını kapsamaktadır. 1756'da çıkarılan bir yasayla Porto şarabın üretiminde kullanılan üzüm çeşidi ve şarabın tarifi korunmaktadır. Região Demarcada do Douro (DOC) bölgesi üç alt bölgeden oluşmaktadır. Bunlar Baixo Corgo, Cima Corgo ve Doura Superior'dur. Porto kenti 715 den 997'ye kadar müslümanlar tarafından kontol edilmekteydi, 1130'da Portekiz'in ilk kralı Afonso I Henriques tarafından haçlı seferleri başlatıldı. Futbol kulüplerinden FC Porto ve Boavista Porto Portekiz'in birinci liginde oynamaktadırlar. Bu iki kulüpten başka SC Salgueiros'da Porto'nun tanınmış kulüplerindendir. Porto şarabı (Transfer paramızın kaynağı ![]() Muhteşem taraftarı ve stadıyla Estadio do Dragao ![]() Diego, Luis Fabiano, Jorge Costa, Derlei, Quaresma, Costinha, Maniche, Ricardo, Vitor Baia,Deco,Anderson,Bosingwa,Mourinho gibi değerleri dünya futboluna sunan bir klüp Porto yönetimin ve taraftarın beklentisi ligde şampiyonluk Avrupada da elimizden gelen en iyi başarı... (Bu arada unutmadan söyleyeyim 8.0.0 versiyonuyla oynayacağım) VE YILDIZIMIZ ![]() Ricardo Quaresma http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55538 Okudum ve kabul ettim ________________________________________________ Mesaj nikomedya71 tarafından 31-07-2008 Saat 12:02 itibari ile değiştirilmiştir. |
| |
| | #2 |
| Üyelik Tarihi: 12 2006 Bulunduğu Yer: İstanbul Football Manager'de şu anda Celtic FC takımını yönetiyor | Çok çok iyi bir kadron var.Bu sezon Şampiyonlar Liginde bir iki takviyeyle başarı sağlayyabilirsin.Başarılar,4-5-1 Porto için başarılı bir taktiktir ![]() ________________________________________________ Kimine Göre Bir Forum!Ama Bize Göre Bir Aile!.. |
| |
| | #3 |
| Üyelik Tarihi: 06 2008 Bulunduğu Yer: Sakarya 16 yaşında Football Manager'de şu anda Sakaryaspor A . Ş takımını yönetiyor | porto ile kanatlardan vur mükemmel bir stadın var başarılar ________________________________________________ Atsanızda Gaz Bombası, Sıksanızda Biber Gazı, Bizler Adapazarlıyız, Bizi Yıldıramazsınız! |
| |
| | #4 |
| Holigan ! Üyelik Tarihi: 09 2007 Bulunduğu Yer: Antalya | basarıLar Kadron zaten cok iyi Lig Senin SampiyonLar Liginde En Az Ceyrek FinaL ![]() |
| |
| | #5 |
| Üyelik Tarihi: 03 2008 Bulunduğu Yer: 24 | başarıLar,,, querasma uçurur seni ________________________________________________ . . . sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐS. . . . |
| |
| | #6 |
| Üyelik Tarihi: 05 2008 Bulunduğu Yer: eeeevv 16 yaşında | porto güzel seçim stadı gerçekten çk güzel ________________________________________________ s8.bitefight.net/c.php?uid=145848 |
| |
| | #7 |
| Üyelik Tarihi: 06 2007 Bulunduğu Yer: Kocaeli 17 yaşında | Öncelikle transferlerimiz ![]() Muhabir : Neden İgnashevichi tercih ettiniz Ben : Çünkü beleş....kem küm öhö öhö Rus futbolu gelişmekte bizde bu gelişimden faydalanmak istedik ![]() Muhabir:Neden Porto yu tercih ettiniz ? Escudero : Burak hocayla telefonda görüşüyorduk gel sana kız mı yok dedi Ben : Öhö öhö Escudero : Bende dedim tabiki hedefleri büyük Avrupa da başarı sağlamış bir kulübe gelmek isterim ![]() ![]() Mika Aaritalo ve Pablo Piatti : Dünyanın her tarafını Türksportal sayesinde gezdik bir Portekiz eksikti ![]() Andre Ooijer : Emekliliğimi burda yapmak istiyorum ayrıca karım öldükten sonra Burak bana kız bulacak ![]() Mauro Zarate : Ben futbol oynamaya geldim(Hayret ![]() Leanardo : Ben burada gelişip Manchester United ' a gitmeye geldim Ricardo batista,Jordy Buijs,Van der Val,Buanoette,Augusto fernandez gibi isimleri aldık ve kiraladık Stepanovu Galatasaray'a Lucho Gonzalesi Milan ' a Joao Pauloyu Lille sattık ... Gördüğünüz gibi çok azgın öhöm öhö azimliyiz.... ________________________________________________ |
| |
| | #8 |
| Üyelik Tarihi: 03 2008 Bulunduğu Yer: 24 | süper transferLer aranızda geçen konuşmaLarda süper ![]() ________________________________________________ . . . sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐS. . . . |
| |
| | #9 |
| Üyelik Tarihi: 07 2006 Bulunduğu Yer: Nilüfer-16 & Kartal-34 18 yaşında Football Manager'de şu anda Galatasaray SK takımını yönetiyor | Ya Porto şarabı diye foto koymuşsun üzerinde İrlanda Viskisi yazıyor ![]() Başarılar dilerim. Transferler genç ve parlak gelecekli.. ________________________________________________ Arda Turan & Sabri Sarıoğlu Carlos Tevez & Zabaleta |
| |
| | #10 | |
| Üyelik Tarihi: 06 2007 Bulunduğu Yer: Kocaeli 17 yaşında | Alıntı:
![]() Hem üzümü bizim bir kere ________________________________________________ | |
| |
| | #11 |
| Üyelik Tarihi: 12 2006 Bulunduğu Yer: İstanbul Football Manager'de şu anda Celtic FC takımını yönetiyor | Doğru söylemek gerekirse yanlış transfer yapmışsın. ________________________________________________ Kimine Göre Bir Forum!Ama Bize Göre Bir Aile!.. |
| |
| | #12 |
| Üyelik Tarihi: 06 2007 Bulunduğu Yer: Kocaeli 17 yaşında | Transferler(gelen-giden) ![]() Hazırlık Maçları ![]() . . . Birleştirilen Mesaj: Biraz öyle oldu ligde çok iyi de avrupada ________________________________________________ Mesaj nikomedya71 tarafından 31-07-2008 Saat 12:35 itibari ile değiştirilmiştir. Sebep: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi) |
| |
| | #13 |
| Üyelik Tarihi: 06 2008 Bulunduğu Yer: Sakarya 16 yaşında Football Manager'de şu anda Sakaryaspor A . Ş takımını yönetiyor | 8.0 mı kullanıyorsun ________________________________________________ Atsanızda Gaz Bombası, Sıksanızda Biber Gazı, Bizler Adapazarlıyız, Bizi Yıldıramazsınız! |
| |
| | #14 |
| Üyelik Tarihi: 06 2007 Bulunduğu Yer: Kocaeli 17 yaşında | Sezonun ilk kupası Dakika 1 Kupa 1 ![]() . . . Birleştirilen Mesaj: Evet oyunları ilk hallerinde oynamayı seviyorum ________________________________________________ Mesaj nikomedya71 tarafından 31-07-2008 Saat 12:38 itibari ile değiştirilmiştir. Sebep: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi) |
| |
| | #15 |
| Üyelik Tarihi: 12 2006 Bulunduğu Yer: İstanbul Football Manager'de şu anda Celtic FC takımını yönetiyor | Lucho Gonzalez tam bir fiyasko olmuş.13.000.000$'a satılırmı.En az 35-40.000.000 civarı alabilirdin. ________________________________________________ Kimine Göre Bir Forum!Ama Bize Göre Bir Aile!.. |
| |
| | #16 |
| Üyelik Tarihi: 06 2007 Bulunduğu Yer: Kocaeli 17 yaşında | ![]() Bugünlük bu kadar malum futbolculara söz verdik ________________________________________________ |
| |
| | #17 |
| Üyelik Tarihi: 06 2008 Bulunduğu Yer: Sakarya 16 yaşında Football Manager'de şu anda Sakaryaspor A . Ş takımını yönetiyor | sezona kupayla başlamak güzel tebrikler ________________________________________________ Atsanızda Gaz Bombası, Sıksanızda Biber Gazı, Bizler Adapazarlıyız, Bizi Yıldıramazsınız! |
| |
| | #18 | |
Bana kalsa gerçekten Quaresma ile en çok tutmak istediğim adamdı ama başkan ________________________________________________ | |
| |
| | #19 |
| Üyelik Tarihi: 02 2007 Bulunduğu Yer: Kayseri 18 yaşında Football Manager'de şu anda Kayserispor takımını yönetiyor | Transferleini beğendim ligede çok iyi başlamışın tebrikler ________________________________________________ [COLOR=red]K[/COLOR][COLOR=orange]S[/COLOR] |
| |
| | #20 | |
Özellikle SiR ToMaSRoSiCkY1 hatalarımı kapatmamda yardımcı olacağına inanıyorum ________________________________________________ | |
| |
| | #21 |
| Üyelik Tarihi: 12 2006 Bulunduğu Yer: İstanbul Football Manager'de şu anda Celtic FC takımını yönetiyor | Yok arkadaşım.Ben fikirlerimi belirrtim sadece.Yaptığın transferlerde kadronu şişirmişsin.Orta derece bir defans birde forvet alsaydın bu iş bitebilirdi. ![]() ________________________________________________ Kimine Göre Bir Forum!Ama Bize Göre Bir Aile!.. |
| |
| | #22 | |
Transfer konusunda fazla cömertim ama defansı hiç beğenmedim büyük takımlara karşı çok kötüydüler bu yüzden forvettede hakeza öyle zarate zaten çok yararlı oldu teşekkür ediyorum yorumlarının devamını bekliyorum mutlaka... . . . Birleştirilen Mesaj: Devam etmeye karar verdim ![]() Puan Durumları ![]() ________________________________________________ Mesaj nikomedya71 tarafından 31-07-2008 Saat 13:11 itibari ile değiştirilmiştir. Sebep: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi) | |
| |
| | #23 |
| Üyelik Tarihi: 06 2008 Bulunduğu Yer: Sakarya 16 yaşında Football Manager'de şu anda Sakaryaspor A . Ş takımını yönetiyor | ligi rahat kazanırsın hedef ŞL olmamlı ________________________________________________ Atsanızda Gaz Bombası, Sıksanızda Biber Gazı, Bizler Adapazarlıyız, Bizi Yıldıramazsınız! |
| |
| | #24 |
| Üyelik Tarihi: 06 2007 Bulunduğu Yer: Kocaeli 17 yaşında | arkadaşlar 3 gündür devam edemedim çünkü overclock yaparken yaktım pc yi olağan hızla yeniledik fakat oyunun saveni kurtaramadım kusura bakmayın İnşallah başka kariyerde buluşuruz tekrar tekrar özür diliyorum ________________________________________________ |
| |
| | #25 |
| Üyelik Tarihi: 06 2008 Bulunduğu Yer: Sakarya 16 yaşında Football Manager'de şu anda Sakaryaspor A . Ş takımını yönetiyor | olsun yeni kariyeri bekliyoruz ________________________________________________ Atsanızda Gaz Bombası, Sıksanızda Biber Gazı, Bizler Adapazarlıyız, Bizi Yıldıramazsınız! |
| |
| | #26 |
| Kulüp Üyesi Üyelik Tarihi: 02 2007 Bulunduğu Yer: İzmir 20 yaşında | ligde cok basarılısın ŞL ye biraz daha önem vermelisin bence |
| |
| | #27 |
| Üyelik Tarihi: 06 2007 Bulunduğu Yer: Balıkesir | talihsiz olmuş geçmiş olsun. |
| |
| | #28 |
| Üyelik Tarihi: 04 2008 Bulunduğu Yer: SİVAS 16 yaşında Football Manager'de şu anda S.S Lazio!!! takımını yönetiyor | Geçmiş Olsun Kardeş Talihsizlik ________________________________________________ [COLOR=Red]SİVASSPOR [COLOR=Black]Mehmet Yıldız#9#[/COLOR][/COLOR] |
| |
| | #29 |
| Üyelik Tarihi: 02 2007 Bulunduğu Yer: Kayseri 18 yaşında Football Manager'de şu anda Kayserispor takımını yönetiyor | İyi gidiyordu aslında kariyerin ________________________________________________ [COLOR=red]K[/COLOR][COLOR=orange]S[/COLOR] |
| |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |