-
06.Ağustos.2007, 01:49
Milan Puroviç İddialı
“HEYECANLANDIM”
Kayserispor’un son transferi Milan Purovic ile Kadir Has Tesisleri antrenman sahasında görüştük. Gazetemiz Haber Müdürü Bekir Demirağ, Avrupalı golcünün yeni sezondaki hedeflerini ve Kayserispor ile ilgili düşüncelerini öğrendi..
Türk futbolunu tanıdığını ve özellikle son Euro 2008 Futbol Şampiyonası’nda elde edilen başarının çok ciddi olduğunu söyleyen Karadağlı futbolcu Milan Purovic, “Bu ülkenin insanları futbola büyük önem veriyorlar. Futbol, yaşamlarının bir parçası haline gelmiş. Türkiye’den teklif alınca inanın çok heyecanlandım. Bu ülkede futbol oynamak beni memnun edecek. Son yıllarda başarılı sezonlar geçiren ve hedefleri olan bir takıma gelmek beni heyecanlandırıyor” dedi..
“LAYIK OLACAĞIM”
Kayserispor’un güçlü bir takım olduğunu, bu sezon da yine başarılı sonuçlara imza atacağını söyleyen Milan Purovic, Kayserispor camiasına layık olmak için çok çalışıp üzerine düşeni yerine getirmek istediğini söyledi.. Purovic, “Henüz takım arkadaşlarım ile tanışmadım. Kampta arkadaşlar ile birarada olacağım. En kısa sürede adaptasyon sorununu ortadan kaldırır ve Kayserisporlu olacağım. Transferimin Kayseri’de heyecan yarattığını öğrendim. Gazetelerde resimlerimin büyükce konmuş olması beni sevindirdi. Taraftarın da ilgisi var. Bende bu ilgiye layık olmak için çok çalışacağım” dedi.
“OYNAMAK iSTiYORUM”
Türkiye’de en çok ismini duyduğu takımın Galatasaray ve Fenerbahçe olduğunu geçmiş yıllarda G.Saray’ın Avrupa’da aldığı başarıları bildiğini söyleyen Purovic, Türkiye Süper Kupa maçında Galatasaray ile çok çekişmeli bir maç oynayacaklarını da ifade etti. Kupa ve lig şampiyonunun maçında forma giymeyi istediğini de söyleyen Purovic, “Önümde kısa bir zaman var. Antrenman eksiğimi ve adaptasyon sonununu giderip kupa maçında oynamak isterim” dedi.
“COŞACAĞIZ”
Kayserispor’un yeni sezonda ligin zirvesini zorlayacak bir takım olacağına inandığını da söyleyen Milan Purovic, Kayserispor teknik heyet ve yönetimi ile yaptığı görüşmede aldığı bilgilerin kendisini hırslandırdığını söyledi..
Kayserispor’a imza attıktan sonra, takım içerisindeki futbolcular ve yapılan transferler hakkında bilgi topladığını da ifade eden Purovic, “Geniş ve kaliteli bir kadro var. Bu kadro içerisinde yer bulmak için çok çalışacağım. Formayı giyip, sahada görevimi yapacağım. Taraftarımız coşmaya hazır olsun. Çünkü tribünleri coşturacağım. Gollerim ile Kayserispor’u başarıya taşıyacağım. Kayserispor’da çok gol atacağıma inanıyorum” diye konuştu..
YEMEKLERi SEVDi..
Kayseri’nin çok güzel bir şehir olduğundan da söz eden Kayserispor’un son transferi Milan Purovic, Kayseri insanın sıcak kanlılığından da söz ederken oldukça heyecanlı idi.. Kayseri yemekleri konusunda da fikrini beyan eden Milan Purovic, “Bir iki gün Kayseri yemekleri yedim ve çok lezzetli.. Ama sağlığa çok da yararlı olduğunu söyleyemem. Çünkü yağlı. Ama damak tadı çok farklı. Yemeklerine bayıldım” şeklinde görüş belirtti..
KAYNAK: Kayseri Tempo Gazetesi
Mesaj Yetkileri