arkadaşlar siz oyunda maçtan önce rakip komutları çıkıyor siz ordan birşeyler seçiyormusun seçmiyormusun yararı oluyormu bir tartışalaım dedim![]()
arkadaşlar siz oyunda maçtan önce rakip komutları çıkıyor siz ordan birşeyler seçiyormusun seçmiyormusun yararı oluyormu bir tartışalaım dedim![]()
Oluyor. Rakip takımın forvetlerine ve kalecisine markaj uygulatırım ben genelde...
Bende önemli maçlarda rakip forvete sıkı markaj ve zayıf ayağını kullandırma yaptırırım.
bende bazen zayıf ayağa zorluyom rakibi
hep ayrıntı oLarak geçiyordum söyLedikLerinizi uyguLayacağım konu için eşekkürLe sakaryaLı.![]()
Herzaman Forvetlere zayıf ayağa oynuyorum. bazen işe yarıyo
Forvetlere nefes aldırtmıyorum,ters ayağıyla oynattırıyorum ama çoğu zaman işe yaramıyo
forvete sıkı markaj kaleciye ise az markaj yapıyorum ama kaleciye bir oyuncu pas atarsa o top gol oluyor yinede![]()
Ben kesinlikle yaparım ayarları ama her mevki adamına göre ayarlamalısınız . Mesela Forvetlere sıkı markaj ve alan daraltma ve zayıf ayağa zorlayı seçerim . Ama karşınızdaki rakibin forvetinde ibrahimovic agüero gibi adamlar varsa o zayıf ayağa zorla ters tepiyor çünkü böyle adamlar iki ayağıyla da gol atabiliyor . Zayıf ayağa zorlama yarar getireceğine zarar getirir yoksa ... Orta sahadaki adamlara sıkı markajı sık sık yaparım ama alan daraltmayı seçmem . çünkü orta saha gepgeniş yer adamın alanını daraltsan bile pas atacağı birçok kişi olur verkaçlarla defansınızı kolayca geçer . Kaleciye de sıkı markaj diyorum ara sıra ama pek işe yaramıyor ...
Bende Forvetlere ve AMC ye (veya maç analizindeki çıkan rakip adama) Sıkı markaj ve sert müdahale yapıyorum İşe yarıyor maç boyunca çok etkisiz kalıyor
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
yorumlarınız için saolun artık bende yapacağım![]()
bi keresinde charlton-arsenal uefa finali ben charlton'um.90 dk berabere bitti uzatmalarda kaleciye sert girin dedim.Kaleci sakatlandı kaleye ortasahadan bi adam geçti 2 gol attım 4-2 kazandımoyuncular regendi isimlerini hatırlamıyorum
arkadasşlar size bri tüyo veriyim. (at yarışı tüyou zuhahan)
maçta sarı kart gören bir futbolcuya hemen taktiklerden sıkı markaj ayarlayın. adam sıkı markaja girince faul yapıyor ve ikinci sarı karettan kırmızı kartı afiyetle ham ediyor
ben çok yapıyorum. çok işe yarıyor... deneyin... yorumlarınızı bekliyorum...
tabikide işe yarıyor hemde çok