1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Rakip Takım Komutları

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Default Rakip Takım Komutları

arkadaşlar siz oyunda maçtan önce rakip komutları çıkıyor siz ordan birşeyler seçiyormusun seçmiyormusun yararı oluyormu bir tartışalaım dedim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Oluyor. Rakip takımın forvetlerine ve kalecisine markaj uygulatırım ben genelde...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bende önemli maçlarda rakip forvete sıkı markaj ve zayıf ayağını kullandırma yaptırırım.

sakary Ali Misafir

bende bazen zayıf ayağa zorluyom rakibi

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

hep ayrıntı oLarak geçiyordum söyLedikLerinizi uyguLayacağım konu için eşekkürLe sakaryaLı.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Herzaman Forvetlere zayıf ayağa oynuyorum. bazen işe yarıyo

Forvetlere nefes aldırtmıyorum,ters ayağıyla oynattırıyorum ama çoğu zaman işe yaramıyo
    forvete sıkı markaj kaleciye ise az markaj yapıyorum ama kaleciye bir oyuncu pas atarsa o top gol oluyor yinede

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

en önemli oyuncularına. Hızlı forvetlere karşı markaj - ters ayağa oynama zorunluluğu - Sert top kapma yaptığımda çoğu zaman başarılı oldum.

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

Ben kesinlikle yaparım ayarları ama her mevki adamına göre ayarlamalısınız . Mesela Forvetlere sıkı markaj ve alan daraltma ve zayıf ayağa zorlayı seçerim . Ama karşınızdaki rakibin forvetinde ibrahimovic agüero gibi adamlar varsa o zayıf ayağa zorla ters tepiyor çünkü böyle adamlar iki ayağıyla da gol atabiliyor . Zayıf ayağa zorlama yarar getireceğine zarar getirir yoksa ... Orta sahadaki adamlara sıkı markajı sık sık yaparım ama alan daraltmayı seçmem . çünkü orta saha gepgeniş yer adamın alanını daraltsan bile pas atacağı birçok kişi olur verkaçlarla defansınızı kolayca geçer . Kaleciye de sıkı markaj diyorum ara sıra ama pek işe yaramıyor ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende Forvetlere ve AMC ye (veya maç analizindeki çıkan rakip adama) Sıkı markaj ve sert müdahale yapıyorum İşe yarıyor maç boyunca çok etkisiz kalıyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

sakary Ali Misafir

yorumlarınız için saolun artık bende yapacağım

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

bi keresinde charlton-arsenal uefa finali ben charlton'um.90 dk berabere bitti uzatmalarda kaleciye sert girin dedim.Kaleci sakatlandı kaleye ortasahadan bi adam geçti 2 gol attım 4-2 kazandımoyuncular regendi isimlerini hatırlamıyorum

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    bi keresinde charlton-arsenal uefa finali ben charlton'um.90 dk berabere bitti uzatmalarda kaleciye sert girin dedim.Kaleci sakatlandı kaleye ortasahadan bi adam geçti 2 gol attım 4-2 kazandımoyuncular regendi isimlerini hatırlamıyorum
    çok güldüm ya

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

arkadasşlar size bri tüyo veriyim. (at yarışı tüyou zuhahan)

maçta sarı kart gören bir futbolcuya hemen taktiklerden sıkı markaj ayarlayın. adam sıkı markaja girince faul yapıyor ve ikinci sarı karettan kırmızı kartı afiyetle ham ediyor

ben çok yapıyorum. çok işe yarıyor... deneyin... yorumlarınızı bekliyorum...

tabikide işe yarıyor hemde çok

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=52590

Sabit başlıkları kullanınız.

Mesaj Yetkileri