1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Yardımcı Antrenörle anlaşıyorum Yönetim iptal ediyor bu sorunu nasıl aşarım?

Default Yardımcı Antrenörle anlaşıyorum Yönetim iptal ediyor bu sorunu nasıl aşarım?

Arkadaşlar Merhaba
    Galatasarayın başındayım 2 tane Fitness çalıştıran yardımcı var ama 2 side zayıf Brezilyadan iyi bir Fitness çi buldum ve anlaştım ama yönetim iptal etti. Bende 3 fitness çi çok galiba düşüncesiyle mevcutlardan birinin sözleşmesini fes ettim. Brezilyalı fitness çıyla yeniden anlaştım ama yönetim ihtiyaç yok diyerek yeniden anlaşmayı iptal etti.

Ne yapmalıyım?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

dostum sanırım öbürünü de kovman gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yönetim koç sayısını kısıtlıyor herzaman. Diğerlerini kovmadan yeni alman zor. Ancak büyük takımlar şuna izin veriyor -bazıları tabiiki- antrenörüne asistan menajer olarak sözleşme imzalatıp antrenör alabiliyorsun ancak her takım dediğim gibi izin vermiyor buna.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler deneyecem tavsiyelerinizi. Kovarkende tazminat istiyor 2 yıl daha sözleşmesi var 800 bin dolar tazminat istiyor. Tazminat ödemeden kovma imkanı var mı acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Fesh etmeyi dene kontratı ama reddebilir. mutual termination gibi birşeydi sanırım

Karşılıklı sözleşmeyi feshedebilirsin, kovma seçeneğinin hemen altında bulunuyor. İsmini şimdi hatırlamıyorum

Sağolun arkadaşlar ilginiz için deneyeceğim ...

Evet "mutual" karşılıklı emek ama onun için de bi miktar vermen gerekiyor.

Mesaj Yetkileri