1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: turksportaldan dosya indirirken çıkan yazı

1. Default turksportaldan dosya indirirken çıkan yazı

Sunucularımızda IP Adres değişiklikleri yapılıyor! Bu nedenle bu sayfa ile karşılaşmış olabilirsiniz.
    Lütfen DNS Cache ayarlarınızı temizledikten (/ipconfig flushdns) sonra tekrar deneyiniz!
    SUNUCU UPTIME 6 gün , 18 saat , 59 dakika , 45 saniye

Bu yazı ile karşılaşıyorum ve dosya indiremiyorum dns cache ayarlarını temizlemeyi nasıl yapıcam(çalıştır kısmına /ipconfig flushdns bunu yazdım ama birşey değişmedi)

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Merhaba 2 gece önce alakasız bir saatte, biri veya birileri tarafından yurt dışında yer alan sunucumuzdaki dosyalara yoğun talepler neticesinde sunucumuzdaki trafiği %80 daha fazla arttırarak saldırı maksatlı yapıldığını düşündüğümüz talepler sonrası geçici bir süre sunucuyu yedeğe çektik.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

iyi günler, bu sunuculardaki askıya alınmanın ne kadar daha süreceği konusunda bir bilgi var mı acaba?

ya evet indiremiyoruz benim bildiğim sadece fm 2008-2009 v2 yamasını indirirken çıkıyo

fm 2008-2009 v2 yamasını indiren v armı arkadaşlar

he ya deli oldum tam da heveslendim terkrar fm e indiremedim aynı hata çıktı. sinir oldum off

Nesil
    2003
    Yer
    Kayseri

konu sunucudan açılmışken sorayım dedim. fm 2005 ile ilgili birkaç dosya indirmek istiyorum ancak sitenin sunucusu sürekli hata veriyor. acaba sunucu ne zaman açılabilir?

Mesaj Yetkileri