![]()
![]()
6 Eylül 2008 Cumartesi
20:00
Hakem : Halis Özkahya
Manisa 19 Mayıs Stadyumu
![]()
![]()
6 Eylül 2008 Cumartesi
20:00
Hakem : Halis Özkahya
Manisa 19 Mayıs Stadyumu
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Ligin iki favori ekibi.Manisa'nın kadrosunun çok daha iyi olduğunu düşünüyorum ve ev sahibi olmanın verdiği avantajlada üç puanı almasını bilirler...
Gerçekten iki kaliteli kadronun çarpışması olacak bakalım kim kazanacak.Bence beraberlik kokuyor bu maç.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Zorlu deplasmandan galip geleceğimize inanıyorum.
Manisaspor ev sahibinin de verdiği avantajla kazanır..
Bu maçta Rizeliyiz
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlk yarıyı Rize 1-0 önde kapadı fakat Manisa ikinci yarıda buldugu gol ile maçı 1-1'e getirdi..Maç sonucu 1-1 ..
Manisa ve Rize yenişemedi: 1-1
Bank Asya 1. Lig'de 2. haftanın önemli maçında Manisaspor ile Çaykur Rizespor sahadan 1-1'lik eşitlik ile ayrıldı. Manisa Atatürk Stadı'nda ilk yarısı konuk Rizespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Rizespor'un golü 7. dakikada Okan Öztürk'ten gelirken, Manisaspor'un bu gole yanıtı 62. dakikada penaltı vuruşundan Sezer'le geldi.
Şampiyonluğun iki adayını karşı karşıya getiren mücadelenin ardından iki takımda puanını 4'e yükseltti.
06.09.2008
Kaynak : Sporx.com
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Aynen dediğim gibi kaliteli kadroların çarpışmasında gülen olmadı.
Bu iki takımda ilk 4'e girer kesinlikle.