Tarih:20 Eylül 2008 Cumartesi
Saat:15:00
Stadyum:Kartal Stadı
Hakem:Fethi Serkan Koçak
Tarih:20 Eylül 2008 Cumartesi
Saat:15:00
Stadyum:Kartal Stadı
Hakem:Fethi Serkan Koçak
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Kartalspor bu maçı alır.
Bu maça gitmeyi düşünüyorum ama..Bakalım arkadaşları ikna edersem.![]()
Zor bir maç daha.
Ev sahibi Kartal'ın 4 Antep temsilcisinin ise 6 puanı bulunuyor.Geçen senenin ligde en çok adından söz ettiren ve uzun sürece ligde lider kalan Kartalspor bu sezonda daha mütevazi kadrosuya Play-Off'ları zorlamak hedefiyle lige başladı.Rakibi Antep Bşb.Spor ise Suat Kaya'nın takımı.G.Saray'dan bir çok oyuncuyu yine kadrosuna katan Suat Hoca lige iyi başladı.Onların da amacı Play-Off.
Bana göre çekişmeli bu maçtan galip çıkmaz.Berabere...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Antep Belediye Kartalspor deplasmanında Cafercan ve M.Şahintürk'ün attığı gollerle 2-0 önde...
Süleyman Varlık Durumu 2-1'e getirdi ..
Iskender Alın 2-2'lik eşitliği getirdi..
Antep kaçtı, Kartal yakaladı: 2-2
Bank Asya 1. Ligi'nde 4. hafta mücadelesinde Kartalspor evinde G.Antep Belediyespor'u konuk etti. Mücadele 2-2'lik eşitlik ile sona erdi. 18. dakikada Cafercan ve 29. dakikada Mustafa'nın golleriyle 2-0 öne geçen konuk ekip, 60. dakikada Süleyman ve 78. dakikada İskender'in gollerine engel olamadı. Bu beraberliğin ardından Kartalspor puanını 5'e, G.Antep Büyükşehir Belediyespor ise puanını 7'e çıkardı.
Tam da beklediğim gibi bir maç olmuş. Her iki takımada tebrikler...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
belediye alır diyordum ama 2-0 dan 2-2 beraber kalmışlar