Tarih:21 Eylül 2008 Pazar
Saat:15:00
Stadyum:Mimar Yahya Baş Stadı
Hakem:Mürvet Sezer
Tarih:21 Eylül 2008 Pazar
Saat:15:00
Stadyum:Mimar Yahya Baş Stadı
Hakem:Mürvet Sezer
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Geçen hafta Karabük'ü deplasmanda deviren Güngören ligdeki ilk puanlarıyla tanıştı.Karşısında ise ligin en formda ekibi Altay var.
Bank Asya 1.Lig'e 3 maçta 3 galibiyet ile başlayan Altay haddini çok iyi bilerek oynuyor.Giresun karşılaşmasında 2-0 geri düşmelerine rağmen oyundan kopmadılar gerekli değişiklikleri yaparak son dakikalarda da olsa maçı kazanmasını bildiler.Oyunu bırakmayan bir ekip.Geçen haftada bir başka İzmir temsilcisini farklı mağlup etti.Bana göre Altay tam bir deplasman takımı.Kendi evinde de güzel sonuçlar alıyor.
Bu maçtan da Altay 3 puanla ayrılır ve 4'de 4 yapar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Altay 90'da puanı kaptı: 1-1
Bank Asya 1. Ligi 4. hafta mücadelesinde ligin yeni ekiplerinden Güngören Bld. ile Altay, Güngören Mimar Yahya Baş Stadı'nda karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 berabere biten mücadelede Güngören Bld. 62. dakikada Mehmet Uğur Tülümen'den bulduğu golle 1-0 öne geçti. Herkes maçın bu skorla biteceğini düşünürken sahneye çıkan Yasin Avcı Altay'a bir puan getiren golü Güngören Bld. filelerine bıraktı ve mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Güngören Bld. 4 puana yükselirken lige 3 maçta 3 galibiyet alarak başlayan İzmir temsilcisi Altay, Manisaspor ve Kasımpaşa ile birlikte 10 puanla zirveyi paylaştı.
Kaynak : Sporx.com
Çekişmeli bir maç olmuş Altay yine bırakmamış maçı son dakikada da olsa puanı çıkarmış.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"