1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: "Beni izlemeye devam edin"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default "Beni izlemeye devam edin"

"Beni izlemeye devam edin"

Milan Baros, Lincoln ve Kewell gibi yıldızlarla yan yana oynamanın kendisine büyük zevk verdiğini söyledi, gollerinin devamının geleceğini açıkladı. Çek yıldızımız golleri atıyor, eski günlerine dönmenin işaretini veriyor. Milan Baros, sarı kırmızılı formayla ilk kez ilk 11’de İsviçre’de Bellinzona karşısına çıktı. Attığı gollerle tur kapısını araladı. Ligde de Kocaelispor karşısında 2 gole imza atan yıldız oyuncu çıkışının süreceğini söyledi.
    Üst üste attığı gollerle hem kendisine geldiğini hem de Kewell ve Lincoln’le yan yana oynamanın avantajını kullandığını açıkladı. Baros, "Takım oyunu oynuyoruz. Benim görevim gol atmak. Ben de onu yapıyorum. Bunun devamı da gelecek. Ancak atamadığım zamanlar da olacaktır. Bu futbolun bir cilvesi. Ben gol attırmayı yani asist yapmayı da çok severim.
    Kocaelispor maçında yakaladığım fırsatları değerlendirdim. Bir haftada iki maç oynadık ve iki güzel galibiyet aldık. İyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Galatasaray’a gelirken beni en çok etkileyen şeylerden birisi Avrupa Şampiyonu olması ve bunun devamını bu yıllarda araması oldu. İkinci neden ise Lincoln ve Kewell gibi yıldız ve tecrübeli futbolcuların Galatasaray forması giyiyor olmasıdır.
    Galatasaray’a transferim gerçekleştikten sonra ülkemden birçok gazeteci ve televizyoncu arayarak, "Avrupa takımlarından bu kadar çok teklif varken neden Galatasaray’ı seçtiğimi sordular. Ben futbol hayatımda yeni bir sayfa açmak istediğimi söyledim ve öyle de yapacağım. Uzun yıllar başarı ile bu formayı giymek istiyorum" dedi.
    Kaynak: Hürriyet

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın senelerdir oynadığı sistemde ve oyuncu tiplerine bakarsak bir forvet için gol atmak çok kolay Mesela Baros Fenerbahçe'de olsa fazla etkili olamaz etkisiz bir oyun ortaya koyardı Bunun oyuncu kalitesi ile alakası yok sistemle ilgili ... Baros Galatasaray'da çok daha fazla gol atacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Galatasaray'ın senelerdir oynadığı sistemde ve oyuncu tiplerinde bir forvet için gol atmak çok kolay Mesela Baros Fenerbahçe'de olsa fazla etkili olamaz etkisiz bir oyun ortaya koyardı Bunun oyuncu kalitesi ile alakası yok sistemle ilgili ... Baros Galatasaray'da çok daha fazla gol atacaktır
    Dediğine katılmıyorum, oyuncu kalitesiyle mutlaka ilgisi var. Mesela Hüseyin Kartal'ı koysak bu kadar değil hiç gol atamaz. Baros modern forvet tipidir, ve bence üst düzey bir oyuncudur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Dediğine katılmıyorum, oyuncu kalitesiyle mutlaka ilgisi var. Mesela Hüseyin Kartal'ı koysak bu kadar değil hiç gol atamaz. Baros modern forvet tipidir, ve bence üst düzey bir oyuncudur.
    Fenerbahçe Galatasaray gibi klüplerden bahsediyoruz verdiğimiz örneklerde en az bu kadar kaliteli olmalı bence

Baros'un kalitesine bir şey söylemedim kötü oyuncu filana demedim lafı nasıl buraya çektin anlamış değilim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neyse konu başlığı için söylenecek tek şey: "ZEVKLE"
    Last edited by GeNç KaRTaL : 23.Eylül.2008 at 23:10 Reason: Konu başlığı ile alakasız bölüm silinmiştir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Onu izlemeye devam edeceğiz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Fenerbahçe Galatasaray gibi klüplerden bahsediyoruz verdiğimiz örneklerde en az bu kadar kaliteli olmalı bence

Baros'un kalitesine bir şey söylemedim kötü oyuncu filana demedim lafı nasıl buraya çektin anlamış değilim
    Yok, zaten öyle söylemediğini biliyorum. Sadece dediğini bu sistemde her oyuncu aynı performansı gösterebilir şeklinde anlamışım o kadar
    Last edited by GeNç KaRTaL : 23.Eylül.2008 at 23:10 Reason: Konu başlığı ile alakasız olan bölüm silinmiştir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baros'un kalitesi ve tecrübesi tartışılmaz.Lincoln gibi sonradan salmazsa daha çok gol atacak.

Mesaj Yetkileri