1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: 5.Hafta / Samsunspor - Güngören Belediyespor

Nesil
    2007
    Yer
    .

Default 5.Hafta / Samsunspor - Güngören Belediyespor

Tarih:28 Eylül 2008 Pazar
    Saat:20:00
    Stadyum: Samsun 19 Mayıs Stadı
    Hakem:Abdullah Yılmaz
    Last edited by GReeN BeReT : 27.Eylül.2008 at 22:03

Antalya maçındaki gibi oynarsak güngören'i dağıtırız

ah be ah nasıl kaçırdık antalya'yı keşke 5.penaltımızı kaleci yerine turgut atsaydı şimdi gruplara kalmıştık

neyse her işte bir hayır vardır diyelim ve güngören maçına kilitlenelim

3-0 kazandık staddaydım müthiş bir atmosferdi çok rahat kazandık adeta güle oynaya maç izledim, Serkan aykut 88de girdi 90 da gol attı.

Ayrıca Sercan, Murat Yıldırım,Oktay Delibalta,Hasan ve Kenan süper oynadı.

Giresun maçında Hayrettin hocamızı istifaya çağaranlara kapak olsun.

Gün Gelir Döneriz Elbet...

Maçtaydım bu akşam ve SAMSUNSPOR çok güzel bir oyun sergilerdi. İlk yarı tek kale maç oynadık ve güngören kalemize doğru dürüst gelemedi bile. İkinci yarıda ise Hayrettin Gümüşdağ hocamız takıma fazla zorlamayın demiş olacak ki kendi sahamızda top çevirdik ancak ani ataklarla yaklaşık 7-8 tane kaleci ile karşı karşıya pozisyon harcadı SAMSUN. Dakika 88 de oyuna giren Serkan AYKUT ilk buluşduğu pozisyonda klasını konuşturdu ve 3. golü attı.

Sercan
    çok iyidi ama celilden özeniyor galiba ayağında topla çok oynuyor zamanında ayağından çıkarsa topu daha verimli olabilir takım adına... yinede güzel oynadı.

Turgut' da iyiydi ancak çok pozisyon kaçırdı o da...

Uzun zaman olmuştu maça gitmeyeli ve şunu farkettim taraftar biraz saçmalıyor. En azından benim yanımdaki grup çok boş tezahüratlar yaptı. Abicim maçta " dat diri dat dat - dat diri dat dat - dat diri dat dat dat daattt " demek acaba takıma ne kazandırıyor çok merak ettiim

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Samsuna.

Farklı galibiyet hem taraftarı hemde oyuncuları kendine getirmiştir

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Quote Originally Posted by erenkoca55 View Post
    Maçtaydım bu akşam ve SAMSUNSPOR çok güzel bir oyun sergilerdi. İlk yarı tek kale maç oynadık ve güngören kalemize doğru dürüst gelemedi bile. İkinci yarıda ise Hayrettin Gümüşdağ hocamız takıma fazla zorlamayın demiş olacak ki kendi sahamızda top çevirdik ancak ani ataklarla yaklaşık 7-8 tane kaleci ile karşı karşıya pozisyon harcadı SAMSUN. Dakika 88 de oyuna giren Serkan AYKUT ilk buluşduğu pozisyonda klasını konuşturdu ve 3. golü attı.

Sercan
    çok iyidi ama celilden özeniyor galiba ayağında topla çok oynuyor zamanında ayağından çıkarsa topu daha verimli olabilir takım adına... yinede güzel oynadı.

Turgut' da iyiydi ancak çok pozisyon kaçırdı o da...

Uzun zaman olmuştu maça gitmeyeli ve şunu farkettim taraftar biraz saçmalıyor. En azından benim yanımdaki grup çok boş tezahüratlar yaptı. Abicim maçta " dat diri dat dat - dat diri dat dat - dat diri dat dat dat daattt " demek acaba takıma ne kazandırıyor çok merak ettiim

kardeş sen pek maça gelmiyorsun galiba ondan bilmiyor olabilirsin

dat diri dat dat yolu açın samsun geliyor demek

Quote Originally Posted by FOREVER SAMSUN View Post
    kardeş sen pek maça gelmiyorsun galiba ondan bilmiyor olabilirsin

dat diri dat dat yolu açın samsun geliyor demek

Bu aklıma gelmemişti hiç

Olabilir Samsun 2 seneden beri toplam 5 maçına gittim Samsun'un. Kombineler de çok pahalı değil alsam mı diye düşünüyorum. Acaba kalmışmıdır.

Quote Originally Posted by erenkoca55 View Post
    Bu aklıma gelmemişti hiç

Olabilir Samsun 2 seneden beri toplam 5 maçına gittim Samsun'un. Kombineler de çok pahalı değil alsam mı diye düşünüyorum. Acaba kalmışmıdır.
    ben 4 senedir içerdeki her maça gittim diyebilirim, bence eğer kombine kaldıysa kale arkası ve maraton al, hem şehrimizin takımınada para kazandırırsın, belki kalmıştır kulübü arayıp öğrenebilirsin veya tesislerde yetkililere sorabilirsin

Kale arkası uzak oluyor bakalım bayramda para bulabilirsem bayram sonu alacağım. Maraton alırım diye düşünüyorum ...

Maraton : 150 YTL idi yanılmıyorsam.

Mesaj Yetkileri