Tarih:28 Eylül 2008 Pazar
Saat:20:00
Stadyum: Samsun 19 Mayıs Stadı
Hakem:Abdullah Yılmaz
Tarih:28 Eylül 2008 Pazar
Saat:20:00
Stadyum: Samsun 19 Mayıs Stadı
Hakem:Abdullah Yılmaz
Last edited by GReeN BeReT : 27.Eylül.2008 at 22:03
Antalya maçındaki gibi oynarsak güngören'i dağıtırız
ah be ah nasıl kaçırdık antalya'yı keşke 5.penaltımızı kaleci yerine turgut atsaydı şimdi gruplara kalmıştık
neyse her işte bir hayır vardır diyelim ve güngören maçına kilitlenelim
3-0 kazandık staddaydım müthiş bir atmosferdi çok rahat kazandık adeta güle oynaya maç izledim, Serkan aykut 88de girdi 90 da gol attı.
Ayrıca Sercan, Murat Yıldırım,Oktay Delibalta,Hasan ve Kenan süper oynadı.
Giresun maçında Hayrettin hocamızı istifaya çağaranlara kapak olsun.
Gün Gelir Döneriz Elbet...
Maçtaydım bu akşam ve SAMSUNSPOR çok güzel bir oyun sergilerdi. İlk yarı tek kale maç oynadık ve güngören kalemize doğru dürüst gelemedi bile. İkinci yarıda ise Hayrettin Gümüşdağ hocamız takıma fazla zorlamayın demiş olacak ki kendi sahamızda top çevirdik ancak ani ataklarla yaklaşık 7-8 tane kaleci ile karşı karşıya pozisyon harcadı SAMSUN. Dakika 88 de oyuna giren Serkan AYKUT ilk buluşduğu pozisyonda klasını konuşturdu ve 3. golü attı.
Sercan çok iyidi ama celilden özeniyor galibaayağında topla çok oynuyor zamanında ayağından çıkarsa topu daha verimli olabilir takım adına... yinede güzel oynadı.
Turgut' da iyiydi ancak çok pozisyon kaçırdı o da...
Uzun zaman olmuştu maça gitmeyeli ve şunu farkettim taraftar biraz saçmalıyor. En azından benim yanımdaki grup çok boş tezahüratlar yaptı. Abicim maçta " dat diri dat dat - dat diri dat dat - dat diri dat dat dat daattt " demek acaba takıma ne kazandırıyor çok merak ettiim
Tebrikler Samsuna.
Farklı galibiyet hem taraftarı hemde oyuncuları kendine getirmiştir![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kale arkası uzak oluyor bakalım bayramda para bulabilirsem bayram sonu alacağım. Maraton alırım diye düşünüyorum ...
Maraton : 150 YTL idi yanılmıyorsam.