Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Alparslan Dikmen'i Anıyoruz.

Default Alparslan Dikmen'i Anıyoruz.

Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan'ın genel koordinatörü ve kurucularından Alpaslan Dikmen, Bursa yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray tribünlerinin en sevilen isimlerinden, Galatasaray tribün grubu ultrAslan'ın Genel Koordinatörü sevgili dostumuz ve arkadaşımız Alpaslan Dikmen'in, biraz önce Bursa yolunda geçirdiği bir trafik kazasında kaybettiğimizi öğrenmiş bulunuyoruz. Üzüntümüz sonsuzdur. Alpaslan Dikmen, anılarımızda ve tribünlerimizde sonsuza kadar yaşayacaktır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine tüm Galatasaraylılara sabır diliyoruz. Tüm Galatasaraylıların başı sağolsun."

Kaynak : DHA

27.09.2008

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Allah rahmet eylesin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Allah rahmet eylesin..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray tribünleri sadece bir ağabeyini kaybetmedi!

Çok büyük bir örgütçüyü, organizatörünü, vede daha önemlisi fikir adamını kaybetti, hem sanal alemde hemde tüm dünyada Gs taraftarını örgütleyen vede etkili olmasını sağlayan bir insandı!

Herkesin derdini bıkmadan usanmadan dinlerdi, her şeye çözüm bulmaya çalışırdı, onun basket maçlarına gelmesi bile ekstra bir kalabalık yaratırdı.

Yurt dışındaki maçlarda tribün gruplarını o örgütlerdi, onların sıkıntılarını o çözerdi, bu anlamda uA örgütlenmesini bir arada tutan bir misyonu vardı.

Öte yandan kalemide çok kuvvetliydi, bir çok konuda ezeli rakiplerimize kuşkuya yer bırakmadan Galatasaray tarihi vede ezeli rekabetle ilgili cevaplar veriyordu, bir çok konuda araştırmaları vardı vede birçok şeyi gün ışığına çıkarmıştır, bu anlamda fikirsel üretim yapan kalemimizide kaybettik.

Acım çok büyük, herşeyi anlamsızlaştıracak kadar, içimden ne Ankara geçiyor, nede yarınki maçın sonucu şuan tek düşündüğüm bir insan nasıl böyle kaybolur, felek denen şey bu olsa gerek!

Bize hep Metin Oktay'ı örnek almamızı söylerdi yazılarında, anlaşılan en çokta kendisi onu örnek almış, onun gibi ayrıldı aramızdan, onun yaşattığı acıyı yaşattı bizlere, süründürmedi bizi, veya bekletmedi hiç! apansız bir sızı gibi çöktü içimize, hazırlıksız vede şoke edercesine.

Metin gibi olun derdi hep bize, Metin gibi gitti kendiside!

Alpaslan dikmen, sanki süpermen, sanırsın batman!

HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
    Last edited by Emurafu : 27.Eylül.2008 at 14:40

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Galatasaray Camiasının Başı Sağolsun...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yok artık..!
    Alpaslan abiyi mi kaybettik şimdi.. şaka dimi?
    Başımız sağolsun.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

PC nin basına oturdum, haberlere bakayım dedim, şok oldum .

Ne yaptın be abi , daha cok erkendi Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Eşinin ve Oglu'nun durumları iyiymiş..uA'da bir abimiz telefonla ögrenmiş..

Bizim için optik başkan neyse Alparslan Dikmen Galatasaraylılar için oydu.Tüm tribünlere gönül vermiş kişilerin başı sağolsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Acınız acımızdır , başınız sağolsun.

Allah rahmet eylesin, sevenlerine ve yakınlarına sabır versin.

Sabahtan beridir dolasiyorum bütün siteleri,uA da sabahtan beridir herkes bir umut diye bekliyordu.Ama olmadi,bekledigimiz haber gelmedi,Alparslan Dikmen´i kaybettik.Basimiz sagolsun.
    Atahan (oglu) da yogun bakimdaydi,hayati tehlikesi gecmis.Allah onlara acil sifalar versin,sabir versin ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

burda hepimiz futbol aşığıyız ve başka bir futbol aşığının kaybı renkleri ne olursa olsun hepimizin kaybıdır.

Allah Rahmet eylesin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haberi görünce şok oldum.Allah rahmet eylesin.

Hepimizin basi sagolsun. Buyuk bir lider, tribun adami, organizator, abi ,baba herseydi. Yuzyuze karsilasmadigim biri icin ilk defa bukadar uzuluyorum ve agliyorum. Basimiz sagolsun. Abi cennette yerimizi ayir bizde gelicez oraya elbet. KALBIMIZDESIN

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Allah rahmet eylesin.Büyük bir futbol aşığı daha aramızdan ayrıldı.Tekrar Allah rahmet eylesin.Yakınlarına ve dostlarına Allah sabır versin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Allah rahmet eylesin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ailemizin en değerli üyesini ALPASLAN AĞABEY'imizi elim bir trafik kazasına kurban verdik.

Sözlerin tükendiği, kelimelerin ifadesiz kaldığı andayız. Kederli ailesine, spor camiasına ve tüm dostlarına sabırlar diliyoruz.

KARDEŞ LERİ!

1965 - .

Çok zamansız gittin be abi

Nesil
    2006

Allah rahmet eylesin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arrow

Mekanın Cennet Olsun Alpaslan Abi

Edinilen bilgiye göre, eşi Ebru (40), oğlu Atahan (16) Dikmen ve baldızı Tuğçe Güler (20) ile birlikte İstanbul'dan bayram tatili için Antalya'ya gittiği öğrenilen Galatasaray tribün lideri Alpaslan Dikmen'in kullandığı 34 EH 8025 plakalı otomobil, sabah saatlerinde Bursa'daki Vakıf Çevre yolunda bariyerlerine çarptı. Kazada camdan fırlayarak yaralanan Dikmen, kaldırıldığı Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı haberi duyarak Bursa'ya gelen Galatasaray Kulübü eski Başkanı Özhan Canaydın, hayatını kaybeden Alpaslan Dikmen'in yakınlarına taziyelerini bildirdi. Camianın başı sağ olsun diyen Canaydın, "İyi günde kötü günde her zaman biz bir aradayız. Haberi duyunca çok üzüldüm. Ailesinin durumunun iyi olması hiç olmazsa bir teselli. Ama onu kaybettik maalesef. Hepimizin başı sağ olsun Benim çok sevdiğim zaman zaman beraber olduğum, hatta belli dönemlerde beraber çalıştığım bir kardeşimdi. Çok iyi bir Galatasaraylıydı. Allah rahmet etsin" dedi.

Üzücü kazının Eskişehir'e giderken yaşandığını ifade eden Canaydın, "Antalya'ya gideceklermiş. Tahmin ediyorum yol kaygan bariyerlere çarpmış, ailenin hepsinde kemer olmasına rağmen o takmamış. Onlar kazayı kemer sayesinde ufak tefek sıyrıklarla atlatmış ama o camdan fırlamış. Emniyet kemerini ihmal etmesi onu bu hale getirdi Herkesin çok dikkatli olması gerekir. Yapabileceğimiz hiç bir şey yok" diye konuştu.

Hastanede tedavileri süren Dikmen ailesinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, tekerlekli sandalyede görüntülenen 16 yaşındaki Atahan Dikmen'in olayın şokunu üzerinden atamadığı gözlendi. Ayrıca ultArslan'ın Bursa İl Temsilcisi Ali Çetin de acı haberle hastaneye gelerek aileye başsağlığında bulundu.....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Başı sağolsun Dikmen ailesinin ve tüm Galatasaray camiasının
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

ultrAslan genel koordinatörü Alpaslan Dikmen'i Bursa'da ailesi ile birlikte geçirdiği acı bir trafik kazası sonucu kaybettik. Her ne kadar sevdamızın adı ve renkleri farklı olsa da, ülkemizdeki futbol ve tribün değerlerinden olan arkadasımıza yüce Allah'tan rahmet, ultrAslan ve Galatasaray camiasına başsağlığı ve ailesine acil şifalar dileriz.
    Eskişehir 1965liler Derneği

Bu da Eskişehirspor taraftar derneklerinden birinin açıklaması.

Başı sağolsun Galatasaray ve ultrAslan'ın. Ayrıca ailesine ve yakınlarına Allah sabır versin...
    I'm back...

yarin istanbuldaki butun tribunculerin abimizin cenazesine gitmesini temenni ediyorum

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

YILLAR YILI HİÇ BIKMADıN
    BÜYÜK BİR AŞKLA BAĞLANDIN
    YERİ GELDİ SABAHLADIN BÜTÜN ÖMRÜNÜ HARCADIN
    ŞİMDİ SÖYLE NERDESİN SEN
    OLDUMU BIRAKIP GİTMEN
    KEŞKE ÇIKIP ŞAKA DESEN
    NE OLUR ALPASLAN DİKMEN…
    bu aralar futbol camiasına bi haller oldu. bi gün kalktığımda şok haberle Kazım Kanat'ı kaybettiğimizi bugün kalktığımda da Alpaslan Abi'yi kaybettiğimizi öğrendim. diyecek hiç bişey yok aslında. Galatasaray'ın yararı için her zaman iyi işler yapan bi insanı kaybettik. hepimizin başı sağolsun...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Allah rahmet eylesin ...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Mekanın cennet olsun.Alpaslan abi.Tüm Galatasaraylı'ların başı sağolsun.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ultAslan bu şarkıyı yarın söyleyecekmiş..

yıllar yılı hiç bıkmadın
    büyük bir aşkla bağlandın
    yeri geldi sabahladın
    bütün ömrünü harcadın

şimdi söyle nerdesin sen
    oldu mu bırakıp gitmen
    keşke çıkıp şaka desen
    ne olur ALPASLAN DİKMEN

Marşı indirmek için tıklayın...

yarinki maci izleyesim gelmiyor.. o sahnelere dayanamam

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri