1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: koçlara nasıl oyuncu beğendirebilirim?

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

Question koçlara nasıl oyuncu beğendirebilirim?

konuyu yanlış yere açtıysam modlarımız sakın kızmasın.

psg'deyim. oyuncularımın özellikleri iyi ama yardımcım hiçbirini beğenmiyor. en fazla iki-üç yıldız veriyor oyunculara. aynı oyuncuları başka takıma da aldığımda hiç böyle bir şey olmamıştı. ne yapayım da koçlara oyuncularımı beğendireyim?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

bence koçları yolla gitsin
    onların beğenip beğenmemesi önemli değil sana iyi performans sunuyorlarsa yeterlidir.

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Bir de futbolcuların performansları yükseldikçe yıldız sayısı artıyor.Aklında bulunsun...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

valla ben onlara pek bakmıyorum daha doğrusu tümer_yağız ın dediği gibi oyuncum iyiyse niye onların yorumuna bakayım ki...

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

onlar seni yönetmesin
    sen onları yönet

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

o kadar para verdim ya. paraya yazık olur gönderirsem. hem daha iyi koclar yok ki. piyasayı kuruttum.

seirul.lo (zaten ismine de gıcık oldum.), barcelona'da koçtu. yardımcım yaptım. adamdan takım raporu istedim. "avrupa kupalarına katılmak, bu kadroyla imkansız" dedi. ama işin garibi namağlup şampiyonluğa koşuyoruz psg olarak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla benim canımı sıkıyor onlar. hatta bazen son an da teklif geliyo, diyorumki boşver transfer etmeyim. bi bakıyorum bu oyuncu işime yaramaz diyo koç. inadına alıyorum oyuncunun özellikleri iyiyse al, koçlar saçmalar durur zaten(fm de :P)

kocları ipleme ben onlara inansaydım 50 kere küme düşerdim

kaiserkan a katılıom.... ne gerek var onlara bakmaya oyna istediğin gibi işte

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sen niye onlara beğendiriyosun ki bırak onlar sana beğendirmeye çalışsın
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by drciwan
    seirul.lo (zaten ismine de gıcık oldum.), barcelona'da koçtu. yardımcım yaptım. adamdan takım raporu istedim. "avrupa kupalarına katılmak, bu kadroyla imkansız" dedi. ama işin garibi namağlup şampiyonluğa koşuyoruz psg olarak...
    yaw sen daha ne yapacan koçların yorumlarını...ne güzel işte namağlup ilerliyormuşsun...

ama bu iş gerçekten cok sacma Roland koch vitti yi aldıgımda bu adam işe yaramaz demişti 3-4 ay sonra vazgeçilmez oyuncu fln diyor...yada ne bileyim scout un biri messi de no proffesionel futuure demişti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bu kocların cogu psikopat galiba bendede bi ara rooneyi begenmiyordu adam her mac ya atıyor ya attırıyor neyini begenmediyse artık

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Bence koçlar sizin tahtınıza göz dikmiş Sizi başarısız yapıp kendileri takımın başına geçecekler o yüzden beğenmiyorlar iyi futbolcuları Oysa ki bende 13 tane koç var hepsiyle gül gibi geçinip gidiyoruz.Ben neyi beğenirsem "Tamam Abi" deyip onaylıyorlar Hatta bazen bana genç yetenek tavsiye ettikleri bile oluyor...Eeee anladılar benim yerime geçemeyeceklerini "bari işimizden olmayalım" diyorlar

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ya sen koçları boşver, elindekiler iyi değilse bi de çok garip saçma sağan yorumlarda bulunabiliyorlar..

Hem onlara beğendirip ne yapıcan?.. Boşveeeeer....

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fitness koçlarını yardımcı antrenör yaparsanız o tür cevaplar verirler
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

oyuncu raporu istediğin koçların yetenek yargılama ve potansiyel yargılama özellikleri ne kadar iyi olursa oyuncuları o kadar iyi değerlendirirler...

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

Quote Originally Posted by kral_67
    oyuncu raporu istediğin koçların yetenek yargılama ve potansiyel yargılama özellikleri ne kadar iyi olursa oyuncuları o kadar iyi değerlendirirler...
    yetenek yargılama 20, potansiyel yargılama 18 olan bir koç aldım milan'dan (creascini). o da aynısını söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bu da demek oluyorki..."boşver abi dalgana baq..."
    sen en iyisi onları hiç takma...

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Quote Originally Posted by drciwan
    yetenek yargılama 20, potansiyel yargılama 18 olan bir koç aldım milan'dan (creascini). o da aynısını söyledi.
    o zaman klübün ve taraftarın beklentileri gerçekdışı ondan dolayı olabilir...sen kendi işine bak zaten şampiyonluğa koşuyomuşsun...

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

Quote Originally Posted by kral_67
    o zaman klübün ve taraftarın beklentileri gerçekdışı ondan dolayı olabilir...sen kendi işine bak zaten şampiyonluğa koşuyomuşsun...
    şampiyon olduk. kulüp yönetimi bana tapıyor.

Nesil
    2006

o yıldızları antreman performansına göre veriyo zaten hiçbir koç oyuncuları beğenmiyor merak etme

Mesaj Yetkileri