1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Database İle İlgili Bir Soru Arkadaşlar

Unhappy Database İle İlgili Bir Soru Arkadaşlar

Selamlar Saygılar Arkadaşlar Herkese.Benim Küçük Bir Sorum Olacak...Şimdi Ben 8.01 Ve 802 Yi Yüklemeden Önce Database İle Oynamıştım.Yani Güncel Transferler v.s...Şimdi Ben FM Yi 8.02 Ye Yükselttikten Sonra Bu Databese'i Nasıl 8.02 Versiyonu İçin Kullanabilirim?Yani Benim Daha Önceden Yaptığım,Saatlerce Uğraştığım Databese'i 8.02 İle Nasıl Oynarım..?
    Yeni Oyun Açarken Ya 8.02 İle Ya Da Benim Kurduğum Database İle Açmamı Soruyor...Çözemedim...)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kendi database'inde oyunun başlangıc özellikleriyle oynayabilirsin 8.0.2'nin getirdiği düzenlemelerden maalesef yararlanamazsın..

Peki Editor Den Kendi Database'imi 8.02 İle Değiştiremezmiyim...Yani İki Databese'i Birleştiremezmiyim?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Sanırım bunu da yapamıyorsun.. Ancak Bu konuda daha fazla bilgisi olan arkadaşlar varsa onlar bilgilendirirse daha doğru olur..Bilmeden cevap vermek istemiyorum..

Daha Emin Bir Şekilde Bilgisi Olan Bir Arkadaşım,Ya Da Bir Yönetici Dostum Bilgi Verebilir Mi Acaba...?(Bu Arada İlgin İçin Tşkler Qghuse)

Mesaj Yetkileri