Merhabalar;
Fm2008 , 8.0.2 patchi ile türkçe paketi ile oynuyorum. Bank asya 2. lig b katagorisinde Karabükspor ile oynuyorum. Ligin 4. haftasında futbolcuların yanında SEÇ kutucuğu çıkıyor ve bu futbolcuları oynatamıyorum.
Acaba nedendir?
Merhabalar;
Fm2008 , 8.0.2 patchi ile türkçe paketi ile oynuyorum. Bank asya 2. lig b katagorisinde Karabükspor ile oynuyorum. Ligin 4. haftasında futbolcuların yanında SEÇ kutucuğu çıkıyor ve bu futbolcuları oynatamıyorum.
Acaba nedendir?
bir cupaya veya ona benzer birşeye katılmışındır oyuncuları seçmemişindir ondandır bide ligde oyuncuları kayıt ettirmemişindir ondanda olablir
Maalesef böyle bir sorun var ve neden kaynaklandığına dair bir fikri olan da yok. Ancak kayıt ettirme gününden önce tatile çıktığında oyuncuların tatilden döndüğünde kayıt ediliyor. Böyle dener misin birde?
Evet maalesef. Deneyip buraya yazarsan sevinirim. Daha önce bu yöntemle sorunun giderildiğini söyleyen arkadaşlar var idi. Benim başıma henüz böyle bir olay gelmedi o yüzden kesin konuşamıyorum.![]()
Evet oldu. Keşke son patch içinde sorun giderilseymiş.
Benim altyapıdan ismi türkçe olmayan fakat türk olan oyuncular çıkıyor. Normalmi? Yoksa budamı oyunun bir hatası.
Normal o bir sorun değil kanımca. Eğer antrenörlerinin içinde yabancı uyruklular varsa daha sık karşılaşabilirsin bununla.
Sorun hallolduguna göre kilitliyoruz konuyu.![]()