1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Futbolcuları oynatamıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Default Futbolcuları oynatamıyorum...

Merhabalar;

Fm2008 , 8.0.2 patchi ile türkçe paketi ile oynuyorum. Bank asya 2. lig b katagorisinde Karabükspor ile oynuyorum. Ligin 4. haftasında futbolcuların yanında SEÇ kutucuğu çıkıyor ve bu futbolcuları oynatamıyorum.

Acaba nedendir?

bir cupaya veya ona benzer birşeye katılmışındır oyuncuları seçmemişindir ondandır bide ligde oyuncuları kayıt ettirmemişindir ondanda olablir

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Dikey View Post
    bir cupaya veya ona benzer birşeye katılmışındır oyuncuları seçmemişindir ondandır bide ligde oyuncuları kayıt ettirmemişindir ondanda olablir
    Bu kayıt ettirme işi numara vermek değilmi? Numaraları veriyorum. 3 gün sonra seçemiyorum oyuncuları..

Önceden bir kupaya katıldığımda lig için seçemiyormuyum oyuncuları :S

Quote Originally Posted by nefretizm View Post
    Bu kayıt ettirme işi numara vermek değilmi? Numaraları veriyorum. 3 gün sonra seçemiyorum oyuncuları..

Önceden bir kupaya katıldığımda lig için seçemiyormuyum oyuncuları :S
    hayır deil normal oyuncu kayıt ettircen anca ozmn oynatablirsin

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Maalesef böyle bir sorun var ve neden kaynaklandığına dair bir fikri olan da yok. Ancak kayıt ettirme gününden önce tatile çıktığında oyuncuların tatilden döndüğünde kayıt ediliyor. Böyle dener misin birde?

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Maalesef böyle bir sorun var ve neden kaynaklandığına dair bir fikri olan da yok. Ancak kayıt ettirme gününden önce tatile çıktığında oyuncuların tatilden döndüğünde kayıt ediliyor. Böyle dener misin birde?
    Demek bu bir bug. Teşekkürler verdiğin yöntem için. Şimdi deniyecem. Sonucu yazarım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Evet maalesef. Deneyip buraya yazarsan sevinirim. Daha önce bu yöntemle sorunun giderildiğini söyleyen arkadaşlar var idi. Benim başıma henüz böyle bir olay gelmedi o yüzden kesin konuşamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Evet oldu. Keşke son patch içinde sorun giderilseymiş.
    Benim altyapıdan ismi türkçe olmayan fakat türk olan oyuncular çıkıyor. Normalmi? Yoksa budamı oyunun bir hatası.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Normal o bir sorun değil kanımca. Eğer antrenörlerinin içinde yabancı uyruklular varsa daha sık karşılaşabilirsin bununla.

Sorun hallolduguna göre kilitliyoruz konuyu.

Mesaj Yetkileri