1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Antalyaspor'un Yeni Teknik Direktörü Şifo Mehmet

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Antalyaspor'un Yeni Teknik Direktörü Şifo Mehmet

Özdilek'ten üç yıllık imza

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor ile 3 yıllığına anlaşan Mehmet Özdilek, ''Antalyaspor'un bulunduğu ortam kolay değil. Bu zorluğu bilerek geldim'' dedi. Antalyaspor AŞ Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Joseph Jarabinsky'nin yerine getirilen teknik direktör Mehmet Özdilek ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Akıncıoğlu, yaptığı konuşmada, yönetim kurulunun yaptığı değerlendirmeler üzerine, Jarabinsky'den boşalan görev için Mehmet Özdilek ile anlaştıklarını bildirdi. Özdilek ile 3 yıllığına anlaştıklarını belirten Akıncıoğlu, sözleşmede gizlilik kararı olduğu için ödenen para miktarını açıklamadı.

Akıncıoğlu, geçtiğimiz pazartesi akşamı yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası teknik direktörlük görevine getirildiği açıklanan Orhan Atik'e de, 3 haftada yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. Basın toplantısına katılan kırmızı-beyazlı takımın yeni teknik direktörü Özdilek de, Antalyaspor'u çok yakından tanıdığını ve takip ettiğini söyledi. Özdilek, yönetimin bu kararının Antalya spor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Orhan Atik ile çalışmak istediğini, ancak olumlu yanıt alamadığını ifade eden Özdilek, Antalyaspor'un bulunduğu durumun kolay olmadığını dile getirdi.

Özdilek, şöyle konuştu: ''Antalyaspor'un bulunduğu ortam kolay değil. Bu zorluğu bilerek geldim. Şehir, taraftar, futbolcu ve yönetim olarak birlik, beraberlik içinde olursak Antalyaspor'u iyi bir yerlere getirebiliriz. Antalyaspor'un potansiyeli, yönetim kadrosu ve hedeflerini bildiğim için Antalyaspor'u tercih ettim. Takımda eksiklikler var. Devre arasında bu eksiklikleri gidermek için çalışacağız. Devre arasında 3-4 oyuncu alacağız. Antalyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladım. Şartlar ne olursa olsun bu yolun bekçisi olacağız. Zor günlerden çıkmak için birlik olmamız gerekir. Hata yapma lüksümüz yok. Bundan sonra Antalyaspor'un başarısı için projeler üretmeliyiz. Güzel günleri yakalamak için, taraftar, futbolcu, basın ve yönetim birlik olmalı.''

Kaynak : AA
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kocaelispor'dan sonra küme düşen ikinci takım da belli oldu bence Şifo yetersiz kalır ...

sakary Ali Misafir

aha ilk maçta Beşiktaşla haa..

Başarılar Şifo umarım çok iyi işler çıkarırsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şifo Mehmet inşallah başarılı olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Şifo İnşAllah başarılı olur...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bülent Korkmaz'ın 2 sene önceki durumuna benzettim bu durumu başarılar dilerim kendisine

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

3 yıllık sözleşme yapılmış Bir seneyi bile dolduramaz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Başarısız geçen Malatya macerası ve Milli takımdaki yaşadığı talihsiz olaydan sonra yeni bir takım Antalyaspor.Umarım başarılı olur Şifo...

Nesil
    2006

Bu Anadolu Kulüplerini neden, Beşiktaş'da, Fenerbahçe'de, Galatasasray'da ve Trabzonspor'da futbol oynamış isimler yönetirken, bu kulüpleri bu bu takımlarda oynamamış isimler yönetir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bu Anadolu Kulüplerini neden, Beşiktaş'da, Fenerbahçe'de, Galatasasray'da ve Trabzonspor'da futbol oynamış isimler yönetirken, bu kulüpleri bu bu takımlarda oynamamış isimler yönetir.
    Türk futbol sistemi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

8.hafta üçüncü teknik adam.Geçmiş olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şifo Mehmet başarılı olur umarım.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri