Arkadaşlar ben bir db yapıyorumda oyuncu yaratıyorum özelliklerini verdim diyelim onun CA'sını nasıl hesaplayacağım yardımcı olursanız çok sevinirim...
Ayrıca oyuna eklenebilecek oyununun alabileceği en küçük yaş kaçtır?
Arkadaşlar ben bir db yapıyorumda oyuncu yaratıyorum özelliklerini verdim diyelim onun CA'sını nasıl hesaplayacağım yardımcı olursanız çok sevinirim...
Ayrıca oyuna eklenebilecek oyununun alabileceği en küçük yaş kaçtır?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hesaplayamayacaksin. Bu bilgi SI'a ait ve aciklanmasini istedigi bir bilgi degil.
En azından kendine göre bir kriter verirsin.Pek işe yaramayabilir ama db oluşturma isteğini kırmaz.
En küçük yaş olayını bilmiyorum ama ordaki takvimde bir sınır vardır sanırım.Yoksa ekle 7 yaşında olarak oyunda kontrol et.
Kolay Gelsin.
Tamam teşekkür ederim yardımlarınız için oyuna ekleyip kontrol ederim tekrar teşekkürler....
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Konuyu kilitliyoruz ozaman.
Kendi CA sistemini kurman gerekli, bizler SI'ın bizlere sunduğu kriterleri uyguluyoruz. Nasıl oyun çıktıktan sonra data üzerinde güncellemeler yapılıyor ve kişiler/gruplar kendi kriterlerini uyguluyorsa senin yapacağında budur. Çünkü bir oyuncuya verilen CA değeri diğer takımları, diğer ülkeleri doğrududan doğruya etkileyecektir.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht