8 puan farkla lıderım maglubıyetım yok ama hala yonetım taraftar benden memnun dıyıl transferlerım dew saglam...bı turlu cozum getıremedım...nedendır
8 puan farkla lıderım maglubıyetım yok ama hala yonetım taraftar benden memnun dıyıl transferlerım dew saglam...bı turlu cozum getıremedım...nedendır
kaçıncı sezondasın...yani demek istediğim eğer geçmişin iyi değilse ondan kaynaklanabilir...
belkide konuşma tarzından kaynaklanıyordur ha ne dersin?
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ağzımdan aldın valla şimdi ben sölicektim..Originally Posted by Jesus_FB
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
ya 2. sezon ılkınde sampıuyon oldum kupa aldım euro cup ceyrek fınal oynadım fln.ama konusma tarzım bıraz sert ondan olabılırmı ajaba...
![]()
![]()
![]()
oyundaki değil forumdaki konuşmandan bahsediyorlar...
amma güldüm yaw....
oda iyi
forum hızlıymıs bayaa
sen böle konuşmaya devam edersen o hızdan faydalanamıyacaksın ama forum kurallarını iyice oku
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
yani kuralları okuOriginally Posted by Jesus_FB
iş yıldız getirmekle, başarı almakla bitmez. taraftarınla bütünleşmelisin. onlara güzel yanıtlar vermelisin. oyuncuların oğulların gibi olmalı. maçlardan sonra onları övmeli. hataları varsa kızmalısın. yani kısacası SADAKATLİ olmalısın... bilmem anlatabildimmi?
taraftar sewmez abi böyle td yi
gs taraftarının sevdiği oyuncuları getir mesala h.ünsal jardel(yaşlı ama örn. iyi bak) fln. mesala liverpool başarısız oldu.onun için r.fowler getirdi taraftar affetti.
saol dostum en azından yardım etmeye calıssan bırını gormek guzelOriginally Posted by Torer
![]()
önemli maclardan önce rakibi yeniceginden emin oldugunu falan söyle ve mutlaka macı kazan böylece taraftarın güvenini kazanırsın
yardım ıcın saol yoldaş..
doğrudur , en mantıklısı şuan da buOriginally Posted by nekop
![]()
hacı bıde yabancılara nasıl turk uyrugu alınıyodu???
oyun içinde diyorsan böyle bişey yapman mümkün değil...ama editörden yapabilirsin...
benden sana bir öner dev bi yıldız tıransfer et menun kalmazlarsa takım dan emekli ol olduktansonra yine aynı adla menejer ekle takım seni tanımaz we arkna dönbi bak nerde hattta ypmışımdiye habide sözleşme zamanın uzar....
dikket yine aynı ahatayıda yapma
gerek kalmadı sorun gıderılmstır...herkeze tşk
yinede jardel veya hakan ünsal ı transfer et.gs sever bence ben bjk dekeyim ama bilmem
sorunu duzeltmıstım ama jardeli yinede aldm sımdı daha ıyı oldu
emre yi al kadroya hakan gibi oyuncularıda satma sonra taraftar ağlıyo mesela bende nihat filan vara hakanda yedekte bekliyo arada oynatıyom ağlamasın diye![]()
ne yaptınız abi ya taraftar sevsin diye tüm eski Galatasaray'lıları topladınız takıma...
kesinlikle medya ile ilişkilerin zayıftırOriginally Posted by lazyboy7
ben hiç öle bi durumla karşılaşmadım hep media handling özelligini yükseltmek için oyuncuları övüyorum ve diger maanagerlere laf atıyom kişiden kişiye degisiyor laflar --ayrıca maç kötü sonucla bitersen konusma yapmam ama iyi sonucla bitsin sensational a basarm diger oyuncuları 2. yarı vs. denerim
ya öyle şey olurmu hiç. hakan ünsalı al, jardel i al fln. durup dururken para harcamaktır bu. SADAKATLİ olursan taraftarda sever yönetimde sever. SADAKATLİ olmazsan, istersen alabileceğin tüm kupaları, getirebileceğin tüm yıldızları getir yinede kimse seni sevmez. iş SADAKATTE bitiyor.
20 be abi naptınOriginally Posted by zargı
![]()
sen bu dediğin sezonu bitirdin mi(lider olarak) ve hala aynı görüşte mi yönetim ve taraftar...Originally Posted by lazyboy7
sampıon oldum zaten su an can cıger kıvamı dewamedıorum...bıkac kere hallettm demeye ç alısmıstım ama![]()