Coulthard asıl heyecanı yarın yaşayacağını söyledi
More...
Coulthard asıl heyecanı yarın yaşayacağını söyledi
More...
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Güle güle Coulthard
Red Bull Racing pilotu David Coulthard, Formula 1 Brezilya GP'sinde yarış kariyerinin son mücadelesini yaptığını ve yarışta bir tur tamamlamadan emekli olmasının kendisini çok üzdüğünü söyledi."Kariyerimi bu şekilde sonlandırmak istememiştim. İlk virajda herkes birbirine yaklaştı ve bu sırada kendime boş bir alan buldum. Tam aradan sıyrılacakken Rosberg bana çarptı ve spin attım" şeklinde konuşan Coulthard tam toparlanıp yarışa dönecekken bir diğer Williams pilotu olan Kazuki Nakajima'nın kendisine çarparak yarış dışı kaldığını söyledi.
Güzel bir kariyer geçirdiğini ve Red Bull Racing ile geçirdiği dört yıl boyunca hoş anılar yaşadığını ifade eden İskoç pilot gelecekte de aynı ekipte çalışacağı için mutlu olduğunu ifade etti.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Zaman ne çabuk geçiyor yahu.Daha birkaç sene önce küçük bir çocukken yarışlarını seyrettiğim Coulthard'da gidiyor demek....Yolun açık olsun Coulthard
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
eğer yarışta 64 tur gitseydi bir rekor kıracaktı km rekoru ama daha 1 km bile gidemeden yarış dışı kaldı
Geç kaldı bence.1 veya 2 sene önce bıraksa zirvede bırakmış olacaktı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"