1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: PES 2009 TR Yama/TSL ve Bundes Liga/Birçok Şeyi Kapsayan Yama[Alıntıdır]

Hybrid View

Smile PES 2009 TR Yama/TSL ve Bundes Liga/Birçok Şeyi Kapsayan Yama[Alıntıdır]

Yapımcı izni olmadan yayınlandığı için içerik temizlenmiştir.
    Last edited by Sekopej : 03.Kasım.2008 at 21:22

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Çok güzel ve kapsamlı görünüyor , peki bir sorum olacak istemediğimiz yama özellikleri taraftar sesleri ve türkçe yama gibi şeyleri istersek oyuna dahil etmeme imkanımız var mı ?

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Çok güzel ve kapsamlı görünüyor , peki bir sorum olacak istemediğimiz yama özellikleri taraftar sesleri ve türkçe yama gibi şeyleri istersek oyuna dahil etmeme imkanımız var mı ?
    Malesef Çünkü Install Şeklinde ve İstediğin İstemediğin Herşey Otomatik Olarak Yükleniyor..

Sağol çok güzel bir yama olmuş...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşım bu konuyu alıntı yaptığın yeri biliyorum ve bende ordan indirdim. Fakat Yamayı ekleyen kişi bu yamanın başka yerlerde izinsiz olarak yayınlanması yasaktır diye mesajı var. İzin aldın mı ? Ben alamadığım için koymadım siteye.

Yamaya gelirsek çok güzel bir yama. Bunu sanırım sen upload ettin çünkü diğerinde şifre vardı Özellikle tezahuratlar çok güzel. Ve takım formaları . Legend modda Turkcell Süper ligi oynamak ayrı bir zevk veriyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Arkadaşım bu konuyu alıntı yaptığın yeri biliyorum ve bende ordan indirdim. Fakat Yamayı ekleyen kişi bu yamanın başka yerlerde izinsiz olarak yayınlanması yasaktır diye mesajı var. İzin aldın mı ? Ben alamadığım için koymadım siteye.

Yamaya gelirsek çok güzel bir yama. Bunu sanırım sen upload ettin çünkü diğerinde şifre vardı Özellikle tezahuratlar çok güzel. Ve takım formaları . Legend modda Turkcell Süper ligi oynamak ayrı bir zevk veriyor
    Doğrusunu söylemek gerekirse benim bunu aldığım siteye paylaşan kişide başka yerden alıntı yapmıstı; oda mesajının sonuna alıntıdır yazmıstı.. Onun için izin almadan yayınlamadan felan haberim yoktu.. Bunu Ben Upload etmedim Aldığım Yerde Böyleydi

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Of of gerçekten güzel bir yama ama bana Lig logoları ve formaları lazım sadece..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konu birazdan GMA'ya gider Not: Bu benim başıma çok geldi...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yapımcısı başka yerde yayınlanmasına izin vermiyorsa, emeğe saygı bizim en değer verdiğimiz şeydir. Bu nedenle yamayı kaldırıp, konuyu kaldırıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri