Yapımcı izni olmadan yayınlandığı için içerik temizlenmiştir.
Yapımcı izni olmadan yayınlandığı için içerik temizlenmiştir.
Last edited by Sekopej : 03.Kasım.2008 at 21:22
Çok güzel ve kapsamlı görünüyor , peki bir sorum olacak istemediğimiz yama özellikleri taraftar sesleri ve türkçe yama gibi şeyleri istersek oyuna dahil etmeme imkanımız var mı ?
Sağol çok güzel bir yama olmuş...
Arkadaşım bu konuyu alıntı yaptığın yeri biliyorum ve bende ordan indirdim. Fakat Yamayı ekleyen kişi bu yamanın başka yerlerde izinsiz olarak yayınlanması yasaktır diye mesajı var. İzin aldın mı ? Ben alamadığım için koymadım siteye.
Yamaya gelirsek çok güzel bir yama. Bunu sanırım sen upload ettin çünkü diğerinde şifre vardıÖzellikle tezahuratlar çok güzel. Ve takım formaları . Legend modda Turkcell Süper ligi oynamak ayrı bir zevk veriyor
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Of of gerçekten güzel bir yama ama bana Lig logoları ve formaları lazım sadece..
Konu birazdan GMA'ya giderNot: Bu benim başıma çok geldi...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yapımcısı başka yerde yayınlanmasına izin vermiyorsa, emeğe saygı bizim en değer verdiğimiz şeydir. Bu nedenle yamayı kaldırıp, konuyu kaldırıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"