1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: kaleci sorunum var.

1. Post kaleci sorunum var.

mrb arkadaşlar bu kaleci işini nasıl halledeceğiz bıktım valla gs managerim orkun kalecim attığı her top raki takıma geçip zaman zaman gol yiyorum buda oyuncularım üzelep yenilmeme neden oluyor her taktiksel değişimi yapıyorum oyuncular gol atmada zorlanıyor kaleci kodnusunda bana yardım ederseniz çok sevinirim iyi bir kaleci transfer etsem örnk, vereyim valdesi transfer etsem gine hata yapma olasılığı varmı attığı toplar rakip takıma geçermi bu sorunu yaşayan yada biln arkadaşlar var ise bana yardım etsin vallahi bıktım yaw.

sorununu yazdığın yer oldukca yanlıs...

ochoa var ama biraz el yakıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Alamo var genç işine yarayacaktır.

Quote Originally Posted by eren968 View Post
    mrb arkadaşlar bu kaleci işini nasıl halledeceğiz bıktım valla gs managerim orkun kalecim attığı her top raki takıma geçip zaman zaman gol yiyorum buda oyuncularım üzelep yenilmeme neden oluyor her taktiksel değişimi yapıyorum oyuncular gol atmada zorlanıyor kaleci kodnusunda bana yardım ederseniz çok sevinirim iyi bir kaleci transfer etsem örnk, vereyim valdesi transfer etsem gine hata yapma olasılığı varmı attığı toplar rakip takıma geçermi bu sorunu yaşayan yada biln arkadaşlar var ise bana yardım etsin vallahi bıktım yaw.
    Kalecinin top dağıtma komutunu "Defansa ver" diye ayarla. Defansta -güncel bir databasele oynuyorsan- Meira'ya versin topu veya ona eşdeğer tekniği, pası, karar vermesi, önceden sezmesi yüksek bir oyuncuya.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=393

Oyuncu platformu alanını kullanınız.

Mesaj Yetkileri