1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: FM 08 Taktik ve Antreman Paketleri FM 09da kullanılır mI?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default FM 08 Taktik ve Antreman Paketleri FM 09da kullanılır mI?

Arkadaşlar fm 2008 uyguladığımız takik ve antremanlar fm 2009da işe yarıyormu deneyen var mI?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kullanılabilirliği vardır belki ama bence sen kullanma ,
    çünkü millet hatadan kırılıyor..Sevimsiz bir hata çıkıp oyununun kapanmasına sebebiyet verebilir..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Taktikler kullanılamayabilir, çünkü o taktikteki oklar ve oyun yapısı bu oyuna uyum sağlamayabilir.

Antrenmanlar içinde aynısı söz konusu olabilir diye düşünüyorum. Ama istersen bir denemelik oyun aç,
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Peki siz ne antreamnı kullanıysunuz ben antreman yapmadan analamam ne yapam gerek o zaman

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Oyun daha elime ulaşmadığı herhangi bir şey kullanmıyorum daha, ama diğer yabancı FM sitelerine bakarsan daha iyi sonuç alabilirsin.

Geçen sene ben TUG'un antrenmanını kullanıyordum, sanırım TUG bu senede erken bir zamanda çıkarır.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

fm08 de kullandığınız antreman programını fm09dada kullanabilirsiniz ama kendinizin hazırlamasını öneririm.

ihtiyaç duyan varsa paylaşabilirim.

ben kullanıyorum üstelik çok da başarılı sonuçlar alıyorum :d

FM 2008 için hazırlanmış taktik ve antreman pkaetlerini FM 2009 da da kullanabilirsin. Ben kullanıyorum sonuçları gayet iyi arada bir iki düzeltme yaparsın.
    Ama geçen sene çıkan "yabancı forumlarda en fazla kullanılan antreman programı" başlığı ile yayınlanan program gerçekten bu senede çok iyi. Sakatlık oranlarını neredeyse yarı yarıya azaltıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bnde deneyim o zaman antreman önemli sıkıntımdı zaten

Nesil
    2007

Taktik kullanılmıyo denedim...

Antremanı bilmiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Evet kullanılabiliyormuş ama ben kendi taktiğimi kullanıyorum ama antreman pakedi için aşağıdaki linkten faydalandım :

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=52640

Gerçekten güzel bir antreman .. Denemelisin.

ben kullanıyorum 3. sezondayım herhangi bi sorun yok sadece ok yönlrini uyarlaman yeterli..

Nesil
    2008
    Yer
    fm

ben antreman programını 08 için olanı kullanıyorum. sakatlık sorunu fazla yaşamıyorum. sakatlanan oyuncu oluyor ama genelde oynamayan adamlar sakatlanıyor. yani maç içi sakatlanan 1 oyuncum falan vardır o da 2 hafta. taktik ise kendiminkini kullanıyorum. maç 3d olduğu için kendi taktiğini yapıp sonuçlarını gözle görebilmek daha eğlenceli oluyor.

Mesaj Yetkileri