1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Sakatlar Maçta Oynayabiliyor

Exclamation Sakatlar Maçta Oynayabiliyor

Maçtan sonra 1 oyuncum 2 haftalık sakatlandı.5 gün sonra bir maç daha vardı.Maça girerken birde ne göreyim.sakatlık düzelmişti.oynattım oyuncuyu.40.dakikada sakatlandı.aynı şey diğer 2 maçımdada oldu.ve başka bir oyuncumada oldu.Bunu yaşayan varmı?nasıl düzeltebiliim?

bana da oldu böyle bir olay.. sakatlıktan çıktıktan sonra dinlenmesi lazım oyuncunun. kondisyon seviyesi düşük oluyor ve sonra maçta hemen sakatlanabiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Give injection özelliğini kullanmadığınızdan emin misiniz?

hafif sakatlıklar olduğu zaman beklenilenden önce iyileşiyor. ama hemen oynatmamak lazım.. bunun yüzünden 2-3 oyuncum tekrardan sakatlandı...

adamı önündeki maç için sahaya iğneyle çıkmasını söylemisin bu yüzden maçtan sonra tekrar sakatlanıyor...

bana da böyle bişe oldu semih 4 hafta sakattı,iki haftada iyileşti, belki doktorlara sürekli takip ettirdim rapor istedim ondan çabuk iyileşti

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Ya korsan oyun sorunu ya da give injection yapmış olabilirsin

bu olayı gerçekçi yapmışlar sonuçta gerçek hayatta da birisinin yüzde yüz iyileştiğini anlayamazsın kondisyonu biraz düşük oluyor ama oynatmak riskli...

Gice injection yapmadım.Zaten öyle bi seçenek yoktu.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Kondisyonla alakalıda olabilir.Ben her maçtan önce ilk kondisyona bakarım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaten Her Maç 2-3 Adam Sakatlanıyor Anlaşılan Yapımcılar Böyle Bir Çözüm Bulmuş

kondisyon düşük olunca gerçekte cok şey farkeder bunu oyunda yüzde yüz olarak yansıtamamışlar

Emre belezoğlunu kınıyorum üst üste 3 kere 4 ay sakatlandı futbolu bıraksa daha iyi olacak benede emrede oldu

fm 2008 de doktorların nerdeyse hiç etki etmemlerinden sonra düzeltmeleri iyi olmuş.sakatlıklar nerdeyse yarı yarıya iniyor.

korsanla ilgili bir sorun değil oyuncunun kondisyonu %60'ı geçince kadroya dahil edebilirsin ama sana tavsiyem oyuncuyu ya dinlendir yada son 10dk da maça çıkar ki hem kondisyon toplasın hem de oyuncunun morali iyi olsun

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Ya korsan oyun sorunu ya da give injection yapmış olabilirsin
    biri sular kesildi dese yine hızınızı alamayıp korsan oyun diyeceksiniz,

bu korsan-orjinal konusu saçmalık boyutunu çoktan aştı.

açın kendinize "orjinal-korsan" diye bir konu orada dökün içinizi, milletin konularını saptırtmayın.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TheTrooper View Post
    Maçtan sonra 1 oyuncum 2 haftalık sakatlandı.5 gün sonra bir maç daha vardı.Maça girerken birde ne göreyim.sakatlık düzelmişti.oynattım oyuncuyu.40.dakikada sakatlandı.aynı şey diğer 2 maçımdada oldu.ve başka bir oyuncumada oldu.Bunu yaşayan varmı?nasıl düzeltebiliim?
    oyuncu beklenenden önce iyileşse dahi hemen maça hazır hale gelemez

birde oyuncu iyileşmiş görünse dahi sağlık durumu bölgesinde çeşitli sakatlıklara yakalanma riski olduğu bilgisi bulunur bazı zamanlar, bu risk ortadan kalkmadan oynatırsan çok büyük ihtimalle yeniden sakatlanacaktır.

alternatifsiz olmadığınız sürece sakatlıktan yeni çıkan oyuncuyu oynatmamanızı tavsiye ederim,
    angarya zulümdür
    Last edited by salihsacma : 25.Kasım.2008 at 00:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Mesaj Yetkileri