Lütfennn yardımm arkadslar .. ! Oyunu açtıktan sonra profil oluşturamıyorum , oyundan çıkıyo .![]()
Lütfennn yardımm arkadslar .. ! Oyunu açtıktan sonra profil oluşturamıyorum , oyundan çıkıyo .![]()
hatami verio ?
Hayır hata vermiyo . Direk oyundan atıyo , profil yaratmaya bastıktan sonra .
hmm... O zaman bence Baba Hamdiye sor , benimde br sorunum vardi oyunu acamiodum football manager is already running hatasi veriyordu.onun sayesinde cozdum bence sen ona danissan iyi edersin. Ok ?
Yok yaa yok bi türlü halledemedik :S
bendede aynı sorun var..tam profil olusturup takım seçecem windowsa cıkıyorum
.......guncel.........
Oyununuz Orjinalmi?
Application Data Da Fm 2009 Dosyasi Var Onu Silmeyi Dene 2008 De Oyle Halletmiştim
Arkadaşlar bende de aynı sorun var.Ligleri kuruyorum ama profil oluşturamıyorum oyundan atıyor.Oyun orjinal değil ama.Orjinale para mı yeter.
Şyle bir yazı çıkıyor:
The copy protection system was unable to verify your copy of Football Manager.
Please ensure you have a valid DVD in your drive when the games starts.
Sonra oyundan atıyor.Sanırım DVD'den kaynaklanıyor.Çözümü var mı ya bir yardım ediverin.
herşeyi denedim olmadı
Korsan oyun sorunu.İllegal içerik forumda yasak.
aynı sorunu fm 2008 de yaşamıştım şöyle çözüldü: bilgisayarda yeni kullanıcı açtım oyunu silip baştan yükledim yeni açtığım kullanıcıda oynanıyor diğerinde oynanmıyordu.
Nsı iştir yaa . Yok yok bu sorun hallolmıcak :S
yaa bende oyunu yükleyemedim
Tmm sorunu hllettm ben . Bu konuda sorun yasayan arkadslar , oyunu silin bastan yükleyin ama *****'ı yapmayın .. Profil sorunu düzelio sonra