1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: GS'de başkan değişsin, peki sonra...

1. Default GS'de başkan değişsin, peki sonra...

...yine aynı. Maalesef ki yüz yıldır süre gelen dernek havasındaki yönetim tarzı, lise'ye olan inanılmaz bağlılığının, bazı konularda gözlerine perde indirmesi ve hepsinden önemlisi inanılmaz tutucu olan !!Galatasaray Tüzüğü!!
    Asıl değişmesi gereken şeyler, dernek havasından kurtulup profesyonel yönetim tarzına geçmek, lise'ye olan vefa borcunu(bağlılığı) kasmanın eylemsizliğine vardırmamak ve GS tüzüğünü GS'nin önünü açacak şekilde düzenlemek değilmidir? İşin başına işlerinin ehli kişileri getirmek, kulübü her konuda profesyonelce hareket eden bir yapının üzerine oturtmak ve de GS'yi GS yapan nitelikleini profesyonel yönetim ve kulüp yapısı içerisinde devam ettirmek hayal mi? Yorumlarınız ve de fikirleriniz nelerdir bu konuda? Saygılarımla...

2. Default

Sevgili GS'liler bu konuya neden sessiz kaldığınızı anlamış değilim.Bana katılmıyorsanız bile lütfen belirtiniz!

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Thumbs up

Quote Originally Posted by Sir DEATH
    [SIZE=2]
    Asıl değişmesi gereken şeyler, dernek havasından kurtulup profesyonel yönetim tarzına geçmek, lise'ye olan vefa borcunu(bağlılığı) kasmanın eylemsizliğine vardırmamak ve GS tüzüğünü GS'nin önünü açacak şekilde düzenlemek değilmidir? İşin başına işlerinin ehli kişileri getirmek, kulübü her konuda profesyonelce hareket eden bir yapının üzerine oturtmak
    bu sözlere aynen katılıyorum galatasarayın tek derdi hala su işi profesyonel şekilde yapamamak ve ununu elemiş eleğini asmış kişilerden medet ummaktır.(bu arada yazı yeni dikkatimi cekti güzel konuya değinmişsin)

4. Default sonuna kadar full destek

Sevgili GS'liler bu konuya neden sessiz kaldığınızı anlamış

değilim.Bana katılmıyorsanız bile lütfen belirtiniz!
    arkadaşım söylediklerine katılıyorum

imzaaaa wonderkidmessi

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

bı fb lı olarak gs ye olan elestırımncelıkle klup-lise bagı bu kadar cok olmamalı..sanırsam kongre ıcın 4500 uye oy kullanma hakkına sahıp..bu 100 yıllık bı tarıhı olan mılyonlarca taraftarı olan bı takım ıcın cok az..barcanın 100 ksuur bın uyesı var..yenı uyeler oncelıkle maddı acıdan ek kaynak yaratcak klube..artı mevcut gayrımenkuller riva-ada-florya-kalamıs gıbı ıyı bı sekılde degerlındırılmelı hatta bı tanesı satılıp elde edılen gelırle saglam bı yatırım yapılmalı..real madrıd sanıosam antreman sahası satısından 450 mıo euro gelır saglamıs ve tum borclarını kapatıp su andada en zengın klup olmustur..cok gelenekcı bı yapısı var bence gsnın bu kırılmalı bıraz..

6. Default

R.Madrid torpilli bir anlaşma yaptı.Büyük bir kayırılma örneği gerçekleşti.Önce 450 milyon euro'ya sattı ve sonra beleş pahasına kiraya aldı(verdiler yani. Amaç R.Madridi kurtarmaktı. Neyse konuyu dağıtmayalım sadece belirtmek istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

bende ornek verdım zaten sende her dedıgıme bı muhalefet bı muhalefetsın yanı bu aksam

Nesil
    2005
    Yer
    SysteM otuZ2

ben gs liyim ama gs nin yönetimine tamamen karşıyım bu liseden olmayan başkan olamaz konusu ne saçmalık bu ya maçlardan evvel taraftar tribüne diye yalvarmayı biliosunuz o zaman lise tribüne bence taraftarı adam yerine koymuyolar abi nedeni baksana gs lisesine gidemeyen başkan olamıyo yani galatasaraylı olamıyo ee o zaman biz neciyiz bence bu kural kalkana kadar sıkı bi prpotesto lazım kimse maça gitmeyecek lise maça gitsin diyede bi kaç maç çıkışındsa tempo tutulacak..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu lise olayında soylediklerinize katılıyorum ve bence yapılması gereken başkan olacak kişi gercekten galatasaraylı, patron olabilecek sozunu gecirebilen, iyi bir yonetici ve mumkunse Zengin biri olursa aşılmayacak bir sorunu yok ama mevcut yonetim ve baskan iyi bir insan vs vs ama yonetici degil sorunda bu ztn

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Angry

...yine aynı. Maalesef ki yüz yıldır süre gelen dernek havasındaki yönetim tarzı, lise'ye olan inanılmaz bağlılığının, bazı konularda gözlerine perde indirmesi ve hepsinden önemlisi inanılmaz tutucu olan !!Galatasaray Tüzüğü!!
    Asıl değişmesi gereken şeyler, dernek havasından kurtulup profesyonel yönetim tarzına geçmek, lise'ye olan vefa borcunu(bağlılığı) kasmanın eylemsizliğine vardırmamak ve GS tüzüğünü GS'nin önünü açacak şekilde düzenlemek değilmidir? İşin başına işlerinin ehli kişileri getirmek, kulübü her konuda profesyonelce hareket eden bir yapının üzerine oturtmak ve de GS'yi GS yapan nitelikleini profesyonel yönetim ve kulüp yapısı içerisinde devam ettirmek hayal mi? Yorumlarınız ve de fikirleriniz nelerdir bu konuda? Saygılarımla...
    ben bıraz liseden konusmak isterım yaw ...lise artık lıse dıye bır sey kabul etmıyorum ben ne lısesı koskocaman takım olmsun avrupa kupaları almısın hala yok bu lıselı bu deıl sadece senın turkıyede var 25 mılyon taraftarın avrupasıda var bu işin tabi..ben ce kabullenemez bir şey bu sade ce taraftar kaybetmektır soğutmaktır bence ne yanı o lısede okuyanlara daha fazlamı galatasaraylı bazen yazıklar olsun dıyorum ama sesımızı duyan yok

bi seçimde başlarına fb li vea bjk li bi gs lisesi mezunu gelecek görecekler ozman

gs ın kurtuluşu çok kolay ztn imperius un dediği gibi ama benm anladığm, bu kurtulmayı özhan canaydın başkanlığında yapmak istemiolar , olay bundan ibaret

liseye bağlılıkta kolay kolay değiştirelemez,yürek ister biraz, dengeleri ii sağlamak lasım

12. Default

Zaten konuda da bahsettiğim gibi önemli olan liseciliği ortadan kaldırmak değil, dernek havasında yönetilen kulübü profesyonel bir yapıya oturtmak...

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

anlamıyorum 2000 yılında avrupada kupalar alınırken lise iyiydi de, şimdi mi kötü oldu ?

biz buna nankörlük diyoruz ..

ayrıca başkan değişmeyecek yüksek ihtimalle..

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ben de liseli-lisesiz ayrımının GS'ye birşey katacağına inanmıyorum....

GS artık sadece bir takım liseli kesimini desteklediği bir takım değil neticede, koskocaman bir dünya kulübü. Her yerden taraftarları var. Böyle bir kulübü sadece liseli kesim yönetecek diye kısıtlamak bence diğer GS'lilere haksızlık olur...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    anlamıyorum 2000 yılında avrupada kupalar alınırken lise iyiydi de, şimdi mi kötü oldu ?

başka söze gerek yok herhalde....

16. Default

Quote Originally Posted by Frank_Castle

Yaa nasıl bööle bir şey çıkarttın aklım hayalim almıyo.Kim demiş lise kötü diye.Konuda yazdıklarımı bir kez daha okumanı tavsiye ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kımse demıyosa ben dıyorum lise kötü diye
    hem kotu hem gereksız
    bu taraftara yazık bak gene lıse muhabbetıne geldı canaydın
    buyrun bakalım sevgılı lıselıler 4 senedır bır sey yapamayan baskan sadece gelenek için lise için tekrar seçildi
    bu takım bu zıhnıyetle ancak mazısıyle övünür gelecek için yatırım yapmaz
    beyler lıse olsun olmasın deıl ama bız hala bu lıse gelenek falan yuzunden lise 1 deyız sınıf atlayamadık hala takım basarılı yonetım berbat bu kabul edılsın artık bundada lısenın cok buyuk payı var...
    ha avrupa kupalarına gelınce bı o kupaları alırkende var dı lıse am bu yonetımın deıl futbolcuların basarısıydı unutmayın imparatorumuz yapmıstı o takımı faruk suren deıl o sadece bu duruma dusmemızı sağlayan borçları getırdı takımın basına belkı de şampiyonla ligi kupası gelecektı kım bılır

kım cevap verebılı o kadar uefa dan gelen para nerde kım açıklayacak şimdi lisemi açıklasın bakalım lise de gorelım

Mesaj Yetkileri