Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

11 78.57%
  • Ankaragücü

1 7.14%
  • Beraberlik

2 14.29%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Beşiktaş - Ankaragücü [ TSL 15. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Beşiktaş - Ankaragücü [ TSL 15. Hafta ]

(/s)

sakary Ali Misafir

Geçen hafta İnönüde Ankaraspora 3-1 yenildik.Taraftar tepki göserdi.Futbolcularda moraller bozuk.Ankaragücü'de geçen hafta Galatasaraydan 3 gol yedi hemde kendi sahasında.Buna bakılarak bizim en az 4 gol atmamız lazım İnönüde.Ama zor.İlk golü yersek, çok kötü olur.Ama ilk golü atarsak ve erken gelirse farkada gidebilirz.

Bence İlk golü atan Kazanır

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Geçen hafta İnönüde Ankaraspora 3-1 yenildik.Taraftar tepki göserdi.Futbolcularda moraller bozuk.Ankaragücü'de geçen hafta Galatasaraydan 3 gol yedi hemde kendi sahasında.Buna bakılarak bizim en az 4 gol atmamız lazım İnönüde.Ama zor.İlk golü yersek, çok kötü olur.Ama ilk golü atarsak ve erken gelirse farkada gidebilirz.

Böyle bir kıyaslama olamaz mantık dısı .Karsı tarafta böyle düşünürsek .Ankaragücü de Beşiktaş hakkında böyle düşüncek..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

ne olursa olsun kazanmalıyız çünkü eğer puan kaybı yaşarsak neredeyse kopuyoruz yarıştan.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2 hafta önceki Fenerbahçe yenilgisinin üstüne geçen haftaki Ankaraspor yenilgisi çok ağır geldi.2 hafta önce tekrar lider olma şansımız varken şu an 6.sıradayız.Fakat yukarısıyla puan farkı çok fazla değil.Önemli olan şimdilik o farkın açılmasına engel olmak.Bu yüzden bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor..Ankaragücü'nde ise geçen haftaya kadar bir toparlanma söz konusuydu.5 dakikada gelen 3 gol takımı çökertti.Üstüne hoca taraftarın tutumuna artık dayanadığını belirterek istifa etti.Hafta içidede sorunların ana kaynağı olduğu ileri sürülen başkan..Yani kısacası Ankaragücü takımı büyük kaos içerisinde..Bütün bu durumlara rağmen Ankaragücü elinden gelen mücadeleyi gösterecektir.Beraberlik için oynayacaklarını düşünüyorum.Zira kazanmaları biraz zor.Bizde ise oyuncular geçen haftaki kayıbı unutturmak ve Galatasaray maçı öncesinde arayı açmamak için oynayacaklar.Eğer Ankaragücü savunmasını aşıp golü bulabilirsek bence maçı kazanabiliriz.Aksi takdirde beraberlik çıkar bu maçtan..

Biz atarsak evet ama A.Gücü atsada bir türlü çeviririz bence.Çünkü kritik bir maç..
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Diğer sayfada ki rakip takımLarın maç yorumLarına bakıyorum. Herkes işte GaLatasaray da LincoLn, Baros oynarsa aLırız maçı diyor, Fenerbahçe de ALex gününde oLursa fark atarız diyor, Trabzonsporda Yattara oynarsa bu maçı rahat aLırız diyorLar.

Peki bizde kim oynayacak ve biz maçı aLacağız ? Varmı arttıran ? Bende yok, Pas...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

adı üstünde oynarsa işte. bizde de delgado ve holosko oynarsa her maçı rahat alırız.
    iş onları oynatmakta biter. her ikisininde nasıl yeteneklere sahip oldugunu hepimiz biliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet hayrettın abı barı sen yapma yahu mıllet oynarsa ederse dıye yorumda bulunuyor eger marıfet boyle onerı getırmekteyse bende soyluyorum holosko gercek performansıyla oynasın onunde duracak savunmacı tanımıyorum ben ligimizin en iyi golcüsü bana göre ki bu görüşüme katılacak bir sürü kişi bulurm yani demem o ki hayrettin abi iş eger onerıde bulunmksa yanı su oynarsa bu oynarsa demekse buyur bızde dıyoruz .. bence dedıgım gıbı holosko bu macta patlama yapacak delgado akıttıgı gozyasları kadar pozısyon yaratacak!! ben şahsım adına güzel günlerin baslangıcı olarak görüyrum bu maçı ..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    evet hayrettın abı barı sen yapma yahu mıllet oynarsa ederse dıye yorumda bulunuyor eger marıfet boyle onerı getırmekteyse bende soyluyorum holosko gercek performansıyla oynasın onunde duracak savunmacı tanımıyorum ben ligimizin en iyi golcüsü bana göre ki bu görüşüme katılacak bir sürü kişi bulurm yani demem o ki hayrettin abi iş eger onerıde bulunmksa yanı su oynarsa bu oynarsa demekse buyur bızde dıyoruz .. bence dedıgım gıbı holosko bu macta patlama yapacak delgado akıttıgı gozyasları kadar pozısyon yaratacak!! ben şahsım adına güzel günlerin baslangıcı olarak görüyrum bu maçı ..
    Bizm Oynarsa dediklerimiz , oynuyor ama .Ayrıca harika performansları ile takımı sırtlıyorlar..Biz Oynucagını bildigimiz için oynarsa diyoruz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

bir ankaragüçlü olarak üzülerek sölüyorum;Teknik direktör yok başkan yok bu maçı beşiktaş rahat kazanır...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Trabzonun Puan Kaybettiği Bu Haftada BJK Puan Kaybetmez Delgado-Nobre İkilisiyle Bulacağı Pozizyonları Değerlendirir Maçı Kazanır
    Last edited by bugra 1905 : 14.Aralık.2008 at 14:40

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Trabzonspor'un kaybetmesiyle bu maçta alınacak 3 puan dahada kıymetli oldu.Umarım kayıpsız geçeriz..

İlk 11'imiz..

İŞTE 11'İMİZ

1. Rüştü
    58. İbrahim Toraman
    5. Gökhan Zan
    26. Zapotocny
    22. Ali Tandoğan
    17. Ekrem
    4. Cisse
    10. Delgado
    21. Serdar Özkan
    23. Holosko
    11. Nobre
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Biz kaybettik ya bu hafta gerideki bütün takımlar kazanır Beşiktaş'ta kazanır umarım , ne güzel haftaya Gs-Bjk maçı vardı o maçta favorim Beşiktaş'tır

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kazanalım artık yahu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Beşiktaş'ın puan kaybetmesi imkansıza yakın.Delgado ve Holosko bu hafta patlama yapacaklar gibi geliyor bana.Skor tahminim 2-0 veya 3-1.

Tribünler süper.Beşiktaş taraftar deteği ile iyi başladı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Skibbe tribünde.Beşiktaşı analiz ediyor.İnşallah boşuna gelmemiştirÇözer Beşiktaşı...
    Last edited by SiR ToMaSRoSiCkY1 : 13.Aralık.2008 at 20:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Holosko'nun golüyle durum 1-0

Nobre boş kaleye atamadı.Doğrusu uzanamadı...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beşiktaş 2. yarı farka gidebilir.İlk yarının bitmesine 2 dakika var.
    Last edited by SiR ToMaSRoSiCkY1 : 13.Aralık.2008 at 20:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

İlk yarı 1-0 lık skorla tamamlandı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Golü yiyene kadar A.Gücü daha iyi olan taraftı. Gökhan ve Muratla pozisynları vardı ki cok büyük hatadan golü yediler. Golden sonra Besiktas üst üste pozisyonlar buldu ama golle sonuclandıramadı. 2. Yarı fark acılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Of demirören git artık yahu.
    Fena değiLiz,Nobre iddiaya girmiş herhaLde kaçmayacak goLLer kaçırırım diye.İkinci yarı Boboyu umuyorum.Ne oLursa oLsun sıradan maçLar bunLar.Bizim için maçLar adı anıLmayasıca gidince başLayacak.

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Of demirören git artık yahu.
    Fena değiLiz,Nobre iddiaya girmiş herhaLde kaçmayacak goLLer kaçırırım diye.İkinci yarı Boboyu umuyorum.Ne oLursa oLsun sıradan maçLar bunLar.Bizim için maçLar adı anıLmayasıca gidince başLayacak.
    Çok aşırı bir tepki göstermişsin.Beşiktaş iyi oynuyor, Nobre'de 100. maç stresi yaşıyor...Haksızmıyım?

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Çok aşırı bir tepki göstermişsin.Beşiktaş iyi oynuyor, Nobre'de 100. maç stresi yaşıyor...Haksızmıyım?

100.mac stresi nedir yahu ? 100.macina cikiyor diye ona plaket mi verecekler ?
    Nobre iyi oynuyor,ama cok gol kaciriyor,bu da Besiktas´in skor olarak rahat olmasina engel oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

100.mac stresi nedir yahu ? 100.macina cikiyor diye ona plaket mi verecekler ?
    Nobre iyi oynuyor,ama cok gol kaciriyor,bu da Besiktas´in skor olarak rahat olmasina engel oluyor.

Beşiktaş daha fazlasını yapabilirdi..Ankaragücünün direkten dönen topuda gol olsa şahane olucaktı ama..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Galatasaraylı Olarak İçim Parçalanırdı çünkü Beşiktaş kazanmayı hak etmişti.
    Quote Originally Posted by Onurap View Post

Ankaragücünün direkten dönen topuda gol olsa şahane olucaktı ama..
    İkimizde Galatasaraylıyız Tek Bir Farkla Seninki Benden Biraz Fazla..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Beşiktaş az önceki direkten dönen toptan sonra biraz daha geri çekilir.
    Ayrıca söylemeden edemem Nobre ne olursa olsun çok güzel faul alıyor , defansı rahat bırakmıyor.

Nobre 100.maçında gol atmak istiyor Baran.Bence buda ona stres yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ben bu kadar ufak şeyleri taktığını düşünmüyorum , herzaman gol atmak ister; bu da stres yaratır.
    Beşiktaş küfüre başladı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beşiktaş biraz olsun rahatladı , tebrikler.
    Last edited by JunkChorn : 13.Aralık.2008 at 21:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Beşiktaş maçı kazandı ama istenmeyen şeyler yaşandı.Direk Galatasarayamıza deli gibi küfür ettiler.Bir kere bile tribünler uyarılmadı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sen bu taktikle anca ankaragücü,Eskişehir,Gençlerbirligi gibi takımlara pozisyon bulabilirsin Ama disine göre rakipler cıkınca(Kayseri,Sivas vs.) puan kaybı oluyor. Bırak su 3lü defansı bırakya. Cisse yerine ön liberoda Ugur oynatsan aynı seviyede oynar ve yabancı kontenjanda 1 kısılık yer bosalır Cisseye gelen 10 topun 9u ayagında ezildi. dk 85 olmus 1-0 öndesin adamlar 2ye 3 geliyolar ve top direkden dönüyor ya gol olsa? yine puan kaybetmiş olacaz. sen 4lü defansa geçmeden zapo - sivok ikilisini yan yana koymadan Bobo'yu ilk 11de oynatmadan bu takımla bisey yapamazsın.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri