Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği

4 19.05%
  • Galatasaray

14 66.67%
  • Beraberlik

3 14.29%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Galatasaray [ TSL 15. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Gençlerbirliği - Galatasaray [ TSL 15. Hafta ]

(/s)

sakary Ali Misafir

Geçen haftanın en iyi skorlarını alan iki ekip..Gençlerbirliği Hacettepe deplasmanında 3-0 kazanırken Galatasaray Ankaragücü deplasmanından 3 puanla ayrılmıştı.Gençlerbirliği bir çıkış yakalamak istiyor.Ve bu maç onlar için önemli kazandıktan sonra kazanıp seriye bağlamak istiyolar.Bunun için istekli olurlar.

Bence G.Briliği Kazanabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Geçen haftanın en iyi skorlarını alan iki ekip..Gençlerbirliği Hacettepe deplasmanında 3-0 kazanırken Galatasaray Ankaragücü deplasmanından 3 puanla ayrılmıştı.Gençlerbirliği bir çıkış yakalamak istiyor.Ve bu maç onlar için önemli kazandıktan sonra kazanıp seriye bağlamak istiyolar.Bunun için istekli olurlar.

Bence G.Briliği Kazanabilir

Sana yine katılamıyorum Ali'cim. Kişisel bir problem değil yanlış anlama görüşlerim bunlar. Galatasaray mutlaka kazanmak isteyecektir ve G.Birliği'ne karşı hep şanslıdır. Ayrıca A.Gücü'nü bu denli rahat yenen bir takım G.Birliği'nide rahat geçecektir. G.Birliği'nin yardımına kadim dostları Hacettepe yetişti ama karşılarında bir dost değil kazanmak için saldıracak olan GS var. Ve eğer Lincoln ve Baros gününde olursa hezimet olur G.Birliği için. Ayrıca ilginçtir ki bu hafta Burhan Eşer'in gol atacağını düşünüyorum. Buna rağmen GS kazanır. 1-3 skor tahminim. İddiacılara önerim ÜST seçeneğini göz önünde bulundurmaları.
    I'm back...

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Sana yine katılamıyorum Ali'cim. Kişisel bir problem değil yanlış anlama görüşlerim bunlar. Galatasaray mutlaka kazanmak isteyecektir ve G.Birliği'ne karşı hep şanslıdır. Ayrıca A.Gücü'nü bu denli rahat yenen bir takım G.Birliği'nide rahat geçecektir. G.Birliği'nin yardımına kadim dostları Hacettepe yetişti ama karşılarında bir dost değil kazanmak için saldıracak olan GS var. Ve eğer Lincoln ve Baros gününde olursa hezimet olur G.Birliği için. Ayrıca ilginçtir ki bu hafta Burhan Eşer'in gol atacağını düşünüyorum. Buna rağmen GS kazanır. 1-3 skor tahminim. İddiacılara önerim ÜST seçeneğini göz önünde bulundurmaları.
    Yok yok anlamam ben

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Galatasaray'ın performansı üst seviyede Lincoln ve Kewell ne kadar iyi olurlarsa fark o kadar fazla olur diye düşünüyorum Gençlerbirliği bu sene çok kötü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray geçen hafta deplasman fobisini yıkmayı başardı.Bu hafta yine bir deplasman maçı.Yine aynı şehir..Gerçi Ankara büyük takımlarımız için çok deplasman sayılmaz orası ayrı bir konu..G.Birliği geçen hafta uzun süren galibiyet hasretlerine son verdi ama rakip Hacettepe idi.Yani dosttanda öte kardeş kulüp.Galatasaray'da geçen haftaki gibi yıldız oyuncular sazı eline alırlarsa yine kazanırlar bence.Eğer G.Birliği Galatasaray'ın yıldızlarını durdurabilirse beraberlik çıkartabilir bu maçtan..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kewell sakat, Ayhan cezalı. Sabri için oynayabilir denildi ama son durum ne bilmiyoruz...

Sanctis
    Sabri(Serkan) - Servet - Meira - Hakan
    Barış - Mehmet
    Aydın - Lincoln - Arda
    Baros

İlk 11 i iyi olur düşüncesindeyim. GB nin gecen hafta kazanmış lmaları hiç önemli değil. Keza ankaragücü de son 4 mactır kaybetmiyordu, hemde ankarasporu deplasmanda yenmiş olarak karsımıza cıkmışlardı. Oyunun sonucunu yine biz etkileriz. Galip gelecegmizi düşünüyorum. Ankara da deplasman sayılmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yarınki maç için Emre'nin kadrosu gayet güzel...Gelecek hafta derbide Aydın yerine Barış sag tarafa geçer..Ayhan ise Göbekte yerini alır..Böyle ortasahamız çok savascı olmuş olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yarın Ankamall'de Ayhan'ın imza günündeyim. Sonrasında da direk stada geçerim heralde. Kale arkasında 90 dk. destek vereceğim takımıma bir aksilik olmazsa...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Galatasaray geçen hafta deplasman fobisini yıkmayı başardı.Bu hafta yine bir deplasman maçı.Yine aynı şehir..Gerçi Ankara büyük takımlarımız için çok deplasman sayılmaz orası ayrı bir konu..G.Birliği geçen hafta uzun süren galibiyet hasretlerine son verdi ama rakip Hacettepe idi.Yani dosttanda öte kardeş kulüp.Galatasaray'da geçen haftaki gibi yıldız oyuncular sazı eline alırlarsa yine kazanırlar bence.Eğer G.Birliği Galatasaray'ın yıldızlarını durdurabilirse beraberlik çıkartabilir bu maçtan..
    Evet Ankara deplasman değil, bunu her maçtan önce söylüyoruz ..Son G.Birliği - G.Saray maçında maratonun yarısını G.Birliği taraftarı doldurmuştu, G.Birliği kale arkası boştu..Geri kalan bölümler hep G.Saray taraftarıydı..Yine öyle olur diye düşünüyorum..
    Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Yarın Ankamall'de Ayhan'ın imza günündeyim. Sonrasında da direk stada geçerim heralde. Kale arkasında 90 dk. destek vereceğim takımıma bir aksilik olmazsa...
    İmza gününe gider miyim bilemiyorum ama kale arkası için bileti aldım bile ..

Lincoln ve Baros bizi yüzüstü bırakmazlar diye düşünüyorum..Ama bir gol yeriz diye de eklemeliyim..Bence de 1-3 veya erken gol bulursak 1-4 gibi farklı bitecek bir maç olur..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Galatasaray formda,Lincoln ve Baros formda desek daha doğru olur aslında.G.Birliği'de uzun aradan sonra geçen hafta farklı galip gelerek 3 puanı aldı...

Her şeyden önce zevkli bir maç olacaktır.G.Saray'da Lincoln ve Arda,G.Birliği'inde ise Engin ve Burhan gibi benim izlemekten çok zevk aldığım oyuncular var.Maçın skoru benim için önemli değil.Ben bu oyuncuları izleyeceğim...

İki takımada başarılar,hakeden kazansın...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fazla zorlanacağımızı düşünmüyorum.Hatta farklı bir galibiyet bekliyorum takımımızdan.Zevkli bir maç olur umarım.Sanırım Skibbe 3 defans yapacakmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Lincoln-Baros 5 dk oynasın yeter
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Kewell sakat, Ayhan cezalı. Sabri için oynayabilir denildi ama son durum ne bilmiyoruz...

Sanctis
    Sabri(Serkan) - Servet - Meira - Hakan
    Barış - Mehmet
    Aydın - Lincoln - Arda
    Baros

İlk 11 i iyi olur düşüncesindeyim. GB nin gecen hafta kazanmış lmaları hiç önemli değil. Keza ankaragücü de son 4 mactır kaybetmiyordu, hemde ankarasporu deplasmanda yenmiş olarak karsımıza cıkmışlardı. Oyunun sonucunu yine biz etkileriz. Galip gelecegmizi düşünüyorum. Ankara da deplasman sayılmaz
    Katılıyorum bu 11 en iyisi şuan..İnşallah Skibbe Serkan'ı oynatmayıp sağ bekte Barış'ı oynatıp,Hakan'ı ön liberoya çekip sol bekte de Volkan'la başlamayız..Aydın'dan çok iyi bir performans bekliyorum,alırsa bu maçı yine Lincoln alır

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Lincoln-Baros Bu Takımı Sırtlar Ankara Deplasmanı Kolay Deplasman Galatasaray Yener Haftayı 3 Puanla Açar Hakan Şükürün Dediği Gibi Suni Çimde İyi Oynuyoruz Buda Yeterli Olur

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Ne olursa olsun Gençlerbirliği geçen hafta aldığı galibiyetle moral buldu.Ve her zaman Gençlerbirliği 3 büyüklere karşı farklıdır.Galatasaray da oldukça moralli geçen hafta deplasmanda aldıkları farklı galibiyet onların da motivasyonunu üst seviyede tutuyor ,ayrıca Avrupa'da da yollarına devam etmeleri onlar için ayrı bir doping.Herkesin aksine ben bu maçın berabere biteceğini hatta alt biteceğini düşünüyorum.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006

Kewell olmayışı büyük bir eksiklik. Galatasaray, hücumda önemli bir silahını kaybetti ama; geçen haftada 5 dakikada bir takımı yenebildiklerine göre kolay halka olan Gençlerbirliğini yeneceklerdir. Ama Ankaragücü kolay olmayacaktır, dirençli bir Gençlerbirliği olacak. Alt bitmesini bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

---------------Sanctis---------------

Barış------Meira-----Servet----H.Balta

---------M.Güven---M.Topal----------

---Baros-------Lincoln---------Arda---

-----------------Nonda-----------------

Kadro bu...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Baros'un sağ kanatta olması onu etkisiz kılıyor.Ama karşısında adam gibi bir savunma olursa.Barış sağ bekte ne yapacak acaba?

Herşeye rağmen bende Galatasaray'ın kazancağını düşünüyorum.Zaten yıllardır Gençlerbirliği Galatsaray'ı yenemiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by anilton View Post
    ---------------Sanctis---------------

Barış------Meira-----Servet----H.Balta

---------M.Güven---M.Topal----------

---Baros-------Lincoln---------Arda---

-----------------Nonda-----------------

Kadro bu...
    Olası puan kaybında bu kadro çok eleştirilir.Bence Emre'nin yaptığı 11 daha iyi olurdu.
    So what?
    Saike

Cok hatali bir kadro ...

Serkan Kurtulus sag beke cekilip,Baris-Topal ikilisi göbekte oynamaliydilar,böylelikle Aydin sag kanatta yer alirdi,Baros tek forvet oynardi.

Mehmet Güven bitik adam,onu kazanmaya calisacagina git Aydin´i,Serkan´i kazan be adam !

Baros eğer Nonda'ya pası atsa...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

DK 26 Burhan
    Gençlerbirliği 1-0 Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

...
    Ayrıca ilginçtir ki bu hafta Burhan Eşer'in gol atacağını düşünüyorum. Buna rağmen GS kazanır. 1-3 skor tahminim...
    Biz bişey biliyoruzda konuşuyoruz.
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Hocam Harikasın

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Umarım sadece bu kadarını bilirsin Mustafa.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Mustafa insan 1-1 yapar onu, alt verdim maça. Artık 60 dakika gol olmasın diye dua edeceğim.

Cassio Lincoln1-1 Mustafa abi kehanetin tutucak herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Hocam Harikasın
    Eyvallah sağolasın.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Umarım sadece bu kadarını bilirsin Mustafa.
    Durum öyle göstermiyor. G.Birliği hemen yatmaya çalıştı golün üstüne başta Galatasaray'ı uyutmaları lazımdı. G.Birliği dağılacaktır bu saatten sonra.

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Mustafa insan 1-1 yapar onu, alt verdim maça. Artık 60 dakika gol olmasın diye dua edeceğim.
    Maalesef olacak gibi gözüküyor Batuhan. Sen başka bir kupon yapmaya başla. Sochaux - Caen üst Oran 2.30 Neyse konumuz bu değil.
    I'm back...

Lincoln çok akıllıca vurdu ama
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Lincoln şova devam ediyor.
    Last edited by SiR ToMaSRoSiCkY1 : 12.Aralık.2008 at 21:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri