Gençlerbirliği
Galatasaray
Beraberlik
Geçen haftanın en iyi skorlarını alan iki ekip..Gençlerbirliği Hacettepe deplasmanında 3-0 kazanırken Galatasaray Ankaragücü deplasmanından 3 puanla ayrılmıştı.Gençlerbirliği bir çıkış yakalamak istiyor.Ve bu maç onlar için önemli kazandıktan sonra kazanıp seriye bağlamak istiyolar.Bunun için istekli olurlar.
Bence G.Briliği Kazanabilir
Sana yine katılamıyorum Ali'cim. Kişisel bir problem değil yanlış anlama görüşlerim bunlar.Galatasaray mutlaka kazanmak isteyecektir ve G.Birliği'ne karşı hep şanslıdır. Ayrıca A.Gücü'nü bu denli rahat yenen bir takım G.Birliği'nide rahat geçecektir. G.Birliği'nin yardımına kadim dostları Hacettepe yetişti ama karşılarında bir dost değil kazanmak için saldıracak olan GS var. Ve eğer Lincoln ve Baros gününde olursa hezimet olur G.Birliği için. Ayrıca ilginçtir ki bu hafta Burhan Eşer'in gol atacağını düşünüyorum. Buna rağmen GS kazanır. 1-3 skor tahminim. İddiacılara önerim ÜST seçeneğini göz önünde bulundurmaları.
![]()
I'm back...
Galatasaray'ın performansı üst seviyede Lincoln ve Kewell ne kadar iyi olurlarsa fark o kadar fazla olur diye düşünüyorum Gençlerbirliği bu sene çok kötü
Galatasaray geçen hafta deplasman fobisini yıkmayı başardı.Bu hafta yine bir deplasman maçı.Yine aynı şehir..Gerçi Ankara büyük takımlarımız için çok deplasman sayılmaz orası ayrı bir konu..G.Birliği geçen hafta uzun süren galibiyet hasretlerine son verdi ama rakip Hacettepe idi.Yani dosttanda öte kardeş kulüp.Galatasaray'da geçen haftaki gibi yıldız oyuncular sazı eline alırlarsa yine kazanırlar bence.Eğer G.Birliği Galatasaray'ın yıldızlarını durdurabilirse beraberlik çıkartabilir bu maçtan..
So what?
Saike
Kewell sakat, Ayhan cezalı. Sabri için oynayabilir denildi ama son durum ne bilmiyoruz...
Sanctis
Sabri(Serkan) - Servet - Meira - Hakan
Barış - Mehmet
Aydın - Lincoln - Arda
Baros
İlk 11 i iyi olur düşüncesindeyim. GB nin gecen hafta kazanmış lmaları hiç önemli değil. Keza ankaragücü de son 4 mactır kaybetmiyordu, hemde ankarasporu deplasmanda yenmiş olarak karsımıza cıkmışlardı. Oyunun sonucunu yine biz etkileriz. Galip gelecegmizi düşünüyorum. Ankara da deplasman sayılmaz![]()
Yarınki maç için Emre'nin kadrosu gayet güzel...Gelecek hafta derbide Aydın yerine Barış sag tarafa geçer..Ayhan ise Göbekte yerini alır..Böyle ortasahamız çok savascı olmuş olur..
Yarın Ankamall'de Ayhan'ın imza günündeyim. Sonrasında da direk stada geçerim heralde. Kale arkasında 90 dk. destek vereceğim takımıma bir aksilik olmazsa...
Evet Ankara deplasman değil, bunu her maçtan önce söylüyoruz..Son G.Birliği - G.Saray maçında maratonun yarısını G.Birliği taraftarı doldurmuştu, G.Birliği kale arkası boştu..Geri kalan bölümler hep G.Saray taraftarıydı..Yine öyle olur diye düşünüyorum..
İmza gününe gider miyim bilemiyorum ama kale arkası için bileti aldım bile..
Lincoln ve Baros bizi yüzüstü bırakmazlar diye düşünüyorum..Ama bir gol yeriz diye de eklemeliyim..Bence de 1-3 veya erken gol bulursak 1-4 gibi farklı bitecek bir maç olur..
Galatasaray formda,Lincoln ve Baros formda desek daha doğru olur aslında.G.Birliği'de uzun aradan sonra geçen hafta farklı galip gelerek 3 puanı aldı...
Her şeyden önce zevkli bir maç olacaktır.G.Saray'da Lincoln ve Arda,G.Birliği'inde ise Engin ve Burhan gibi benim izlemekten çok zevk aldığım oyuncular var.Maçın skoru benim için önemli değil.Ben bu oyuncuları izleyeceğim...
İki takımada başarılar,hakeden kazansın...
Fazla zorlanacağımızı düşünmüyorum.Hatta farklı bir galibiyet bekliyorum takımımızdan.Zevkli bir maç olur umarım.Sanırım Skibbe 3 defans yapacakmış.
Lincoln-Baros 5 dk oynasın yeter![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Lincoln-Baros Bu Takımı Sırtlar Ankara Deplasmanı Kolay Deplasman Galatasaray Yener Haftayı 3 Puanla Açar Hakan Şükürün Dediği Gibi Suni Çimde İyi Oynuyoruz Buda Yeterli Olur
Ne olursa olsun Gençlerbirliği geçen hafta aldığı galibiyetle moral buldu.Ve her zaman Gençlerbirliği 3 büyüklere karşı farklıdır.Galatasaray da oldukça moralli geçen hafta deplasmanda aldıkları farklı galibiyet onların da motivasyonunu üst seviyede tutuyor ,ayrıca Avrupa'da da yollarına devam etmeleri onlar için ayrı bir doping.Herkesin aksine ben bu maçın berabere biteceğini hatta alt biteceğini düşünüyorum.
Kewell olmayışı büyük bir eksiklik. Galatasaray, hücumda önemli bir silahını kaybetti ama; geçen haftada 5 dakikada bir takımı yenebildiklerine göre kolay halka olan Gençlerbirliğini yeneceklerdir. Ama Ankaragücü kolay olmayacaktır, dirençli bir Gençlerbirliği olacak. Alt bitmesini bekliyorum.
---------------Sanctis---------------
Barış------Meira-----Servet----H.Balta
---------M.Güven---M.Topal----------
---Baros-------Lincoln---------Arda---
-----------------Nonda-----------------
Kadro bu...
Baros'un sağ kanatta olması onu etkisiz kılıyor.Ama karşısında adam gibi bir savunma olursa.Barış sağ bekte ne yapacak acaba?
Herşeye rağmen bende Galatasaray'ın kazancağını düşünüyorum.Zaten yıllardır Gençlerbirliği Galatsaray'ı yenemiyor.
Cok hatali bir kadro ...
Serkan Kurtulus sag beke cekilip,Baris-Topal ikilisi göbekte oynamaliydilar,böylelikle Aydin sag kanatta yer alirdi,Baros tek forvet oynardi.
Mehmet Güven bitik adam,onu kazanmaya calisacagina git Aydin´i,Serkan´i kazan be adam !
Baros eğer Nonda'ya pası atsa...
DK 26 Burhan
Gençlerbirliği 1-0 Galatasaray
Cassio Lincoln1-1 Mustafa abi kehanetin tutucak herhalde
![]()
Eyvallah sağolasın.
Durum öyle göstermiyor. G.Birliği hemen yatmaya çalıştı golün üstüne başta Galatasaray'ı uyutmaları lazımdı. G.Birliği dağılacaktır bu saatten sonra.
Maalesef olacak gibi gözüküyor Batuhan.Sen başka bir kupon yapmaya başla.
![]()
Sochaux - Caen üst
Oran 2.30
Neyse konumuz bu değil.
![]()
I'm back...
Lincoln çok akıllıca vurdu ama
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lincoln şova devam ediyor.![]()
Last edited by SiR ToMaSRoSiCkY1 : 12.Aralık.2008 at 21:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)