1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Karadenizspor

Default Karadenizspor

OKUDUM VE KABUL EDİYORUM

FM 2009 da ilk kariyerim Belki zor olacak ama kararlıyım Karadenizspor ile oyuna başlayacağımİnşallah büyük işler başarırım.Şimdi oyuna başlıyorum birazdan transfer ss leri ve hazırlık maçlarının ss leriyle karşınızda olacağım Bizden ayrılmayınız
    Last edited by GeNç KaRTaL : 13.Aralık.2008 at 12:36

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

başarılar dilerim umarım uzun ve zevklş bir karyer olur.Trabzondan onur ergn kiralarsan senin çin çok buyuk transferler olur

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar dilerim..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Başarılar .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

08'de güncelleme yaması ile Karadenizspor'la oynamıştım.Valla çok zevkliydi özellikle Trabzonspor'dan bir çok genç oyuncuyu kiralayabiliyorsun.

Barış Memiş,Abdulaziz,Buğra,Fatih aklıma ilk gelen isimler. Ergin Keleş'i de kiralamaya çalışmıştım ama gelmemişti. Ligin 2.yarısına doğru da Ceyhun Gülselam ve Kaleci Onur Kıvrak'ı kiralamıştım.

Tabi bunlar 2008'de idi.

Karadenizspor'un Fm 2009'da ki oyuncu kadrosunu koyarsan sevinirim. Başarılar.

sakary Ali Misafir

Başarılar...

TRANSFER BOMBARDIMANI

UĞUR GÜNEŞ [AM C]
    Tarsus İdman Yurdu’ndan ücretsiz olarak transfer edilmiştir.Kontrat süresi 2 yıldır.

İBRAHİM MANDIRALİ [DC]
    Boştan bulunan İbrahim Mandırali ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

ÜNAL ALPUGAN[DM,M RC]
    Boştan bulunan Ünal Alpugan ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

EMRE ATALI[AM/FC]
    Boştan bulunan Emre Atalı ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır.Tekniktrektör Abdussamed Tekdemir bu genç oyuncuyu yedek oyuncu olarak kullanacağını belirtti.

FIRAT AKKOYUN[DR]
    Boştan bulunan Fırat Akkoyun ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır

ZAFER ÖZKANAY[ST]
    Boştan bulunan Zafer Özkanay ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır

MUZAFFER LALE [D RLC]
    Boşta bulunan Muzaffer Lale ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Tekniktrektör Abdussamed Tekdemir Muzaffer Lale’nin defansta tüm mevkilerde oynayabildiği için transfer edildiğini, ve tecrübeli oyuncunun alternatif olarak değerlendireleceğini belirtti.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

resimLerin görünmesi için araLarda boşLuk bırakma
    [img]link[/img] şekLinde oLması gerek
    TransferLer iyi

düzelttim xD transferler hakkında bende öyle düşünüyorum bencede iyi xD birde trabzonsporumuzdan gelenler var onlarıda koyacağım

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ünal hariç diğerleri iş yapmaz sadece Trabzonspor'dan kiralayabileeğin oyuncularla bile başarıyı yakalayabilirsin. Ayrıca 08'de boşta Volkan Gündüz vardı stoper , sol bek ve Dmc de oynuyabiliyordu.

ÜST TAKIM TRABZONSPOR'DAN KİRALIK GELEN GENÇLER

ZEKİ AYVAZ
    [GK]

FATİH ALTUNDAĞ
    [D/WBL]

MUSTAFA YUMLU
    [DC]

ABDULAZİZ SOLMAZ
    [MC]

EMRE KAHRAMAN
    [ST]

EREN GÖRÜR
    [ST]

ERHAN KURT
    [MC]

Tekniktrektör Abdussamed Tekdemir Trabzonspor'dan gelen gençlerden Fatih Altundağ,Erhan Kurt ve Eren Görür'ü ilk 11 de oynatacağını Abdulaziz Solmaz ve Zeki Ayvaz'ın ise oynuyacak potansiyele sahip olduğunu belirtti ve tekrardan Trabzonspor yönetimine teşekkür etti.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    TAKTİĞİMİZ

HAZIRLIK MAÇLARIMIZ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Ünal hariç diğerleri iş yapmaz sadece Trabzonspor'dan kiralayabileeğin oyuncularla bile başarıyı yakalayabilirsin. Ayrıca 08'de boşta Volkan Gündüz vardı stoper , sol bek ve Dmc de oynuyabiliyordu.
    baktım ama açıkcası beğenmedim demekki 2008 e göre kötü yapmışlar çünkü bende hiçte iyi değil
    Last edited by LegendPirate : 13.Aralık.2008 at 21:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu kiralık gelenler senin getirdiklerinmi yoksa oyunun başında Karadenizspor'da kiralık olarak gözüken oyuncular mı ?

Bu gençlerden Abdulaziz , Fatih ve Zeki şuan Trabzonspor'da yani Karadenizspor'a verilmedi.Diğerleri zaten sezon başında verilmişti.

bu gençlerin hepsini bana trabzonspor önerdi kiralık olarak bende celtilmenlik gereği üst takımdır diyerekten hepsini bünyeme aldım normalde hiç biri yoktu sezona başladığımda ilk 18 im bile yoktu

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

E o zaman burda büyük bir hata var. Çünkü Eren,Emre,Erhan ve Mustafa Karadenizspor'a kiralık olarak verilmişti.

işte oyunu açtığımda onları bana önerdi birde ayriyetten trabzonspor'un pilot takımıyım bilgisayar kendiside bir kaç tane ekleme yaptı herhalde
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada imzana hayran kaldım kendi imzama koyabilirmiyim
    Last edited by LegendPirate : 13.Aralık.2008 at 22:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Koyabilirsin tabi , neyse çok yüz göz olmayalım kariyerin dağılmasın.. Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel transferler yapmışsın..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

basarılar..ama pek fazla takip edilmiyor ufak takım alanlarr..illa buyuk yakım alcaksın ki takip edilesin....

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

taransferler pek ıyı olmasada seni bir üst lige çıkartabilr.Bu karadenze yollanmayan oyuncular konusu benımde dıkkatımı cekti ilk oyunu açtığımda 9.02de düzeltilir elbet

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Transferlerin güzel ilk sezondan bir üst lige çıkabilirsin kanımca

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Süper Transferler,Kiralık Gleenlerden en iyisi bence eren .
    malatyAdana!

türkiye 2.ligi zevkli bir ligdir inşallah uzun soluklu olur başarılar...

Yorumlar için çok saolun birazdan liga başlıyacağım hazırlık maçlarından bu güne ders çalışıyorum(normalde inek değilim ama sevdiğim kız inek oldunca mecbur)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by alisefer View Post
    basarılar..ama pek fazla takip edilmiyor ufak takım alanlarr..illa buyuk yakım alcaksın ki takip edilesin....
    büyük takımda almıştım Fenerbahçe ile oynamıştım 1 puan farkla ikinci oldum diye taraftar isyan etti
    Last edited by LegendPirate : 14.Aralık.2008 at 23:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri