Gaziantepspor
Bursaspor
Beraberlik
gaziantep evinde ki maçlarda oldukça üstün oynuo ama trabzon maçının hırsı devam etmekte İnşallah kazanarız Haydi Bursasporum![]()
Hedef yukarısı ise Bursaspor'un bu maçı kesinlıkle almalı..Haydi Bursasporum
Gaziantep'de etkili forvet var, orta sahası iyi
kafa kafaya geçer büyük ihtimalle kafa kafaya geçmezsede, bursaspor galib gelir diye düşünüyorum.
bolşans.
Hey Oley Bursaspor BursasporEğer Çıkış yapmamız gerekiyorsa bu maçı kesin almamız lazım
mustafa keçeli sakatlandı çok tehlikeli geliyorlar
Tabata bu haftada boş gecmedi. 1-0...
üst sıralara oynamak istiyorsak kazanmak zorundayız. çevirebileceğimizi düşünüyorum.
bu maç böyle bitmemeli
Antep, Bursadan cok ust siralari hakediyor. Bence kadrolari cok iyi ama inisli cikisli donemler yuzunden Sivas gibi ustlerde kalamiyolar. Bunuda kadro yetersizligine baglamak lazim, bi Tabata olmasa takimin galibiyet almasi neredeyse imkansizlasiyor
Bir takım bu kadar rezil futbol oynayamaz. İyi ki Lig TV Sivas'ın maçını verdi yoksa bütün Türkiyeye rezil olurduk. Tebrikler Antep.
Tabata Farkını Gösteriyor Bursaspor İçin Kötü Oldu Bu Mağlubiyet Geçen Haftaki Galibiyet Üzerine Umarım Toparlanırlar
Gaziantepspor sezon başında iyi işler yapacağa benziyordu doğrusu ama anlam veremedim bir türlü şu takıma (:
tebrikler.