Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği

1 25.00%
  • Sivasspor

2 50.00%
  • Beraberlik

1 25.00%
1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Sivasspor [ TSL 16. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Gençlerbirliği - Sivasspor [ TSL 16. Hafta ]

(/s)

Gençlerbirliğinin çıkışa geçmesi lazım.Bu maçta Sivasın olası bir puan kayıbı hiç de fena olmaz..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Çok Formdayız Balili-Mehmet-Tum Üçlüsü İle Gençlerbirliğini Yener Çıkışımızı Devam Ettiririz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sivasspor çok iyi bir oyun sergiliyor bu maçıda alacaktı kanımca

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivas 2-1 kazandı

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Kazanmamıza Rağmen Rezalet Bir Futbol Oynadık Ama Sonuçta Liderliği Koruduk
    Musa Aydının Ve Mohammed Ali Kurtuluş Klaslarını Sergiledi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Macin daha 3cu dakasinda cok tartismali bi penalti pozisyonu var, bana gore kesin penalti.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Macin daha 3cu dakasinda cok tartismali bi penalti pozisyonu var, bana gore kesin penalti.
    Bizi Aydınlattığın İçin Teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Bizi Aydınlattığın İçin Teşekkürler
    Benim aydinlatmama gerek yok. Macin daha 3 cu dakkasi, macin kaderini degiscektircek bisey. Sen diyosunki Sivas bugun cok iyi oynamadi, peki 3 dkda gol yeseler ne olcak. Hepten mac bitmis olcak, Gencler 3 puani alcak.

Sence penaltimiydi ?

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=50140

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sivaslı kardeşlerim bana kızmayın ama Sivasspor'un bu maçta futbol oynadıgı filan yok.Gençlerbirliginin üstün oyunu,2 verilmeyen penaltısı ,2 direkten dönen topu,zira sivasın 2 şutu gol oluyor .Ayrıca Sivasspor'un teknik direktörü Sayın Bülent Uygun 3 büyüklere yenildikten sonra yenilgiyi hazmedemeyip ligimizde 3 büyüklernden başka herşey yalan diyerek hakemlere laf atıyorlardı.Bu sene çıkıpta dobra dobra konusamıyor bazı şeylerin lehine işledigini.Gençlerbirligine yazık oldu ve 2 net penaltıs verilmedi.Sivas'ın maçlarını dikkatle izleyin..Tebrikler Sivasspor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Hakem Verseydi Benim Sorunum Değil Bülent Uygunun Hakemlere Laf Attığını Hatırlamıyorum Sivasspor Bugün Çok Kötü Oynadı Kabul Ediyorum Ama Penaltı Pozizyonu İçinde Yorum Yapmıyorum Penaltıdır Abi Keşke Hakem Verseydi O Zamanda 3 Gol Atar 3-2 Kazanırdık

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Hakem verseydi benim sorunum değil demekle oluyor mu ? Bu ne rahatlıktır ayrıca penaltıyı verse o zaman 3 gol atar 3-2 kazanırdık müneccinmisin kardeşim ?

İstanbul takımı taraftarları dün hepiniz Eskişehirli oldunuz hadi bakalım dk.3 Gençlerbirliğinin penaltısı verilmedi ne diyeceksiniz ?

Trabzon - Sivas maçında da yine 3.dakika da Umut'u biçmişti Hayrettin yine penaltı verilmemişti. Neyse Sivasspor Anadolu takımıdır önemli değil ama 2.yarının özellikle son maçlarında Sivasspor puanları kaybettiği zaman tepkilerini görmek istiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Hakem verseydi benim sorunum değil demekle oluyor mu ? Bu ne rahatlıktır ayrıca penaltıyı verse o zaman 3 gol atar 3-2 kazanırdık müneccinmisin kardeşim ?

İstanbul takımı taraftarları dün hepiniz Eskişehirli oldunuz hadi bakalım dk.3 Gençlerbirliğinin penaltısı verilmedi ne diyeceksiniz ?

Trabzon - Sivas maçında da yine 3.dakika da Umut'u biçmişti Hayrettin yine penaltı verilmemişti. Neyse Sivasspor Anadolu takımıdır önemli değil ama 2.yarının özellikle son maçlarında Sivasspor puanları kaybettiği zaman tepkilerini görmek istiyorum.
    Ya Abi Benim Yapabilecek Birşeyim Varmı Hakem Verecek Orda Zaten Dedim Penaltı Olabilir Çünkü İzlemedim Pozizyonu Ayrıca Penaltıyı Kazansa Bile Gençlerbirliği Atabilecekmiydi
    Ayrıca Konuyu Niye TS-ESK Maçına Bağlıyorsun
    TS-SVS Maçında Verseydi Hakem Hiç Bir Şey Demezdim Çünkü Hayrettin Geçen Sezon Rakip Takıma Böyle Penaltı Kazandırdığı Kaç Maç Vardı Çok İyi Hatırlıyorum Hele İkinci Yarıya Geçelim Sivaslı ASLANLAR o Puan Kayıplarını Verirmi Vermezmi Hep Beraber Görür Ona Göre Tartışırız
    Last edited by bugra 1905 : 21.Aralık.2008 at 19:33

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Default Maçtan Fotolar

Takımımızda Hiç Bir Anadolu Takımında Olmayan İstikrar Var Futbolcularımız İnançlı Bu Takım Şampiyonluğu Geçen Sene Kovaladığı Gibi Kovalayacak

Mesaj Yetkileri