Gençlerbirliği
Sivasspor
Beraberlik
Gençlerbirliğinin çıkışa geçmesi lazım.Bu maçta Sivasın olası bir puan kayıbı hiç de fena olmaz..![]()
Çok Formdayız Balili-Mehmet-Tum Üçlüsü İle Gençlerbirliğini Yener Çıkışımızı Devam Ettiririz
Sivasspor çok iyi bir oyun sergiliyor bu maçıda alacaktı kanımca
Sivas 2-1 kazandı
Kazanmamıza Rağmen Rezalet Bir Futbol Oynadık Ama Sonuçta Liderliği Koruduk
Musa Aydının Ve Mohammed Ali Kurtuluş Klaslarını Sergiledi
Macin daha 3cu dakasinda cok tartismali bi penalti pozisyonu var, bana gore kesin penalti.
Benim aydinlatmama gerek yok. Macin daha 3 cu dakkasi, macin kaderini degiscektircek bisey. Sen diyosunki Sivas bugun cok iyi oynamadi, peki 3 dkda gol yeseler ne olcak. Hepten mac bitmis olcak, Gencler 3 puani alcak.
Sence penaltimiydi ?
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=50140
Sivaslı kardeşlerim bana kızmayın ama Sivasspor'un bu maçta futbol oynadıgı filan yok.Gençlerbirliginin üstün oyunu,2 verilmeyen penaltısı ,2 direkten dönen topu,zira sivasın 2 şutu gol oluyor .Ayrıca Sivasspor'un teknik direktörü Sayın Bülent Uygun 3 büyüklere yenildikten sonra yenilgiyi hazmedemeyip ligimizde 3 büyüklernden başka herşey yalan diyerek hakemlere laf atıyorlardı.Bu sene çıkıpta dobra dobra konusamıyor bazı şeylerin lehine işledigini.Gençlerbirligine yazık oldu ve 2 net penaltıs verilmedi.Sivas'ın maçlarını dikkatle izleyin..Tebrikler Sivasspor.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hakem Verseydi Benim Sorunum Değil Bülent Uygunun Hakemlere Laf Attığını Hatırlamıyorum Sivasspor Bugün Çok Kötü Oynadı Kabul Ediyorum Ama Penaltı Pozizyonu İçinde Yorum Yapmıyorum Penaltıdır Abi Keşke Hakem Verseydi O Zamanda 3 Gol Atar 3-2 Kazanırdık
Hakem verseydi benim sorunum değil demekle oluyor mu ? Bu ne rahatlıktır ayrıca penaltıyı verse o zaman 3 gol atar 3-2 kazanırdık müneccinmisin kardeşim ?
İstanbul takımı taraftarları dün hepiniz Eskişehirli oldunuz hadi bakalım dk.3 Gençlerbirliğinin penaltısı verilmedi ne diyeceksiniz ?
Trabzon - Sivas maçında da yine 3.dakika da Umut'u biçmişti Hayrettin yine penaltı verilmemişti. Neyse Sivasspor Anadolu takımıdır önemli değil ama 2.yarının özellikle son maçlarında Sivasspor puanları kaybettiği zaman tepkilerini görmek istiyorum.
Ya Abi Benim Yapabilecek Birşeyim Varmı Hakem Verecek Orda Zaten Dedim Penaltı Olabilir Çünkü İzlemedim Pozizyonu Ayrıca Penaltıyı Kazansa Bile Gençlerbirliği Atabilecekmiydi
Ayrıca Konuyu Niye TS-ESK Maçına Bağlıyorsun
TS-SVS Maçında Verseydi Hakem Hiç Bir Şey Demezdim Çünkü Hayrettin Geçen Sezon Rakip Takıma Böyle Penaltı Kazandırdığı Kaç Maç Vardı Çok İyi Hatırlıyorum Hele İkinci Yarıya Geçelim Sivaslı ASLANLAR o Puan Kayıplarını Verirmi Vermezmi Hep Beraber Görür Ona Göre Tartışırız
Last edited by bugra 1905 : 21.Aralık.2008 at 19:33